frustrat 31.01.06, 19:55 Miło było. Ale wygrało układowe chamstwo. Wygrał podszywacz z austriackim głąbem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Wrzód na dupie 31.01.06, 19:57 Nakręcimy taki film: Być jak frustrat. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wrzód na dupie 31.01.06, 20:03 a skąd ten przemkowa.bi sie w ogóle wziął? sorry Frustrat, dałem posta poprzednio, bo mysłałem, ze to watek prawdziwej Przemkowej i w związku z tym, że nie bardzo sie we wszystkich niuansach orientiowałem, tak wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wrzód na dupie 31.01.06, 20:10 trzeba teraz zboka pognebic trochę Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wrzód na dupie 31.01.06, 20:12 Polecam: Rewelacyjny program do wykonywania tzw. zrzutów ekranowych oraz ich późniejszej obróbki. HyperSnap-DX umożliwia dokonywanie zrzutów z całości lub z wybranej części obszaru pulpitu Windows (wraz z uruchomionymi aplikacjami), a także z pracujących w trybie pełnoekranowym gier oraz programów odtwarzających video czy filmy DVD (pracujących w oparciu o sterowniki DirectX). Ciekawą funkcją programu jest opcja automatycznego przewijania - przydatna do wykonywania zrzutów np. stron internetowych, których zawartość nie mieści się w całości na ekranie. <dobreprogramy> -- www.hyperionics.com/polski/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wrzód na dupie 31.01.06, 20:25 Teraz na KF dla higieny i bezpieczństwa należy występować tylko w OP1. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wrzód na dupie 31.01.06, 20:25 fun.noshit.pl/DIR-2006.01.31/opchem.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. swoją nędzną wypowiedzią frustrat upewnił mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:34 swoją nędzną wypowiedzią frustrat upewnił mnie że nie mam czego żałować,że mieli racje ci co go zdjęli że stało sie to zbyt późno i ze szkodą dla tego pięknego miasta i forum żegnam bardzo ozięble,pracuj nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: swoją nędzną wypowiedzią frustrat upewnił mni 31.01.06, 20:40 Bo jest to wypowiedź przepełniona goryczą. Proste to jak na forum pieprzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Zielonka Ty jesteś goryczą tego forum i 31.01.06, 20:49 przepełniasz go ponad miare wraz ze swymi inteligentnymi demokratami z przewagą demo. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Zielonka Ty jesteś goryczą tego forum i 31.01.06, 20:51 ty, jmr, do żadnej partii cię nie chcą przyjąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz Re: Wrzód na dupie............................ .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:40 .............został usunięty Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Wrzód na dupie............................ .. 01.02.06, 19:55 Gość portalu: juz napisał(a): > .............został usunięty Odpowiedz Link Zgłoś
puen.ta Re: Wrzód na dupie 01.02.06, 20:10 frustrat napisał: > Miło było. > Ale wygrało układowe chamstwo. widzisz frustrat, takie jest życie. Czyli forum GW to takie zwykłe życie. Bierz się za coś ambitniejszego niż sprzątanie na forum. Teraz jesteś wolny człowie. Każde doświadczenie czegoś uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is Re: Wrzód na dupie - napisał frustrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:13 i skończu\ył w szambie Odpowiedz Link Zgłoś