Gość: ella IP: *.ghnet.pl 31.01.06, 20:18 witam, czy sa tu moi sasiedzi, chcialbym wymienic kilka uwag i opinii. co sadzicie o naszym nowym gniazdku, slyszalem ze na rynku m2 naszych mieszkan jest juz warty ponad 7 tys Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: Dom pod Pegazem IP: *.alan.krakow.pl 01.02.06, 00:24 Ja słyszałem o ponad 10 tys. za metr. A powaznie - dlaczego to byle co miałoby byc warte 7 tys za metr? Czy ludzie ju zkompletnie oszaleli i placa za 50 metrowa klite w byle jakiej lokalizacji tyle ile za extra dom z dzialka pod samym Krakowem? Ja sie nie znam, ale ni cholery, ni cholery nie kupilbym za tyle. Chocby mieli monitorowac moje gniazdko od tylu. Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dom pod Pegazem IP: *.ramtel.pl 01.02.06, 11:22 Inwestycja jest koszmarna a cena cena 7 tys w tej lokalizacji to jedynie pobozne zyczenie. Za nic nie kupilabym tam mieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Dom pod Pegazem IP: *.su.krakow.pl 01.02.06, 13:24 witam, nie pisze o poboznych zyczeniach, tylko o faktach, moj "przyszly" sasiad sprzedal mieszkanie za ponad 7 tys za metr, cena zakupu 2 lata temu byla ok 4500. zysk co najmniej 1,5-2 krotny. zastanawiam sie czy nei zrobic podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Dom pod Pegazem IP: *.su.krakow.pl 01.02.06, 13:26 ja kupilam bo bede miec 5 min do pracy, 2 min nad wizle, i 1 min do kina i sklepow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Dom pod Pegazem IP: *.krakow.agora.pl 01.02.06, 19:52 Kupiłam z tego samego powodu. Czy odebrałaś już klucze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Dom pod Pegazem IP: *.range86-135.btcentralplus.com 02.02.06, 05:33 Ja niestety nie kupilem (choc mam swoje "gniazdko" po drugiej stronie rzeki), ale podzielam entuzjazm elle - co prawda mozna bylo to ladniej jeszcze zrobic (wybudowac), ale nie jest zle - Dziewczyny gratuluje dobrego zakupu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Dom pod Pegazem IP: *.su.krakow.pl 02.02.06, 11:00 dzieki, po porstu ci na poczatku watku to jacys frustraci zazdrosnicy :-) klucze odebralam, wlasnie wybieram kucnie i lazienke (wystroj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Dom pod Pegazem IP: *.autocom.pl 02.02.06, 15:24 Wszystko by bylo oki gdyby nie te zabudowane balkony z betonu.Mozna to bylo ze szkla pieknie zrobic :/ Odpowiedz Link Zgłoś