mtq 12.11.02, 13:37 Wiecie co, ja tu się przyplątałem w okolicach Świąt i najmilej wspominam właśnie wątki sprzed roku :-) Gdzieś tak koło Wigilii chyba je wszystkie powyciągam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: Akcja przed Świętami :-)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 13:39 mtq napisał: > Wiecie co, ja tu się przyplątałem w okolicach Świąt i > najmilej wspominam właśnie wątki sprzed roku :-) Gdzieś > tak koło Wigilii chyba je wszystkie powyciągam :-)) A ja już za chwileczkę już za momencik będę miał I rocznicę pobytu tutaj:)) Chyba 22.11 czy jakoś tak)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Akcja przed Świętami :-)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 13:42 mtq napisał: > Ja mam 27.12 :-))) A ten Mikołaj7 to Twój kolega z roboty?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Akcja przed Świętami :-)) 12.11.02, 13:42 a ja się przyplątałam w czerwcu i nawet separy mnie nie wypłoszyły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Akcja przed Świętami :-)) 12.11.02, 13:47 No to do rocznicy Ci zostało trochę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś