Dodaj do ulubionych

Wileńska Project Development

02.02.06, 10:47
Czy jest ktos kto podpisał z nimi umowę i czy ktoś może cokolwiek o nich
powiedzić oprócz tego ze są nowi na naszym rynku?
CZy jest ktoś kto ma ochotę u nich budować?
pozdr.
Obserwuj wątek
    • karem Re: Wileńska Project Development 08.02.06, 09:41
      No wlasnie. Czy jest ktos? Jestem w tej samej sytuacji jak ty.
      Kopac juz zaczeli. Mieszkania maja porezerwowane. A czy ktos juz cos podpisywal.
      Ba widzial umowe?

PZ
      • Gość: x Re: Wileńska Project Development IP: 62.29.131.* 22.02.06, 10:37
        podpisalem wczoraj umowe rezerwacyjna, przez jakis czas nie bylo jasnosci w
        papierach dot. nieruchomosci wiec umowy nie mogly byc zawarte (chyba ze ktos
        kupuje za gotowke ;) ale juz wszystko wydaje sie grac, co prawda sa protesty
        mieszkancow okolicznych ale prawnie nic nie moga zrobic
        • karem Re: Wileńska Project Development 22.02.06, 10:47
          To jestes w tej samej sytuacji co ja. Umowa rezerwacyjna podpisana i 2 tygodnie
          na myslenie.

pozdrawiam
    • Gość: uważny_obserwator Re: Wileńska Project Development IP: *.jtb.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:02
      Uważam likalizację za idiotyczną.Apartamentowiec z którego mieszkańcy będą
      podawąć rękę przez okno mieszkancom bloków z wielkiej płyty.
      Ten "apartamentowiec" jest wciśnięty(dosłownie) pomiędzy bloki z lat 70-tych.W
      anonsach prasowych jest informacja o "placu zabaw dla dzieci"-to chyba będzie
      piaskownica o wymiarach 1m x 1m.I ten pomysł wjazdu do garaży z ul. Wileńskiej
      na której już teraz są korki.Gratuluję ludziom z dużą kasą ale bez
      wyobrażni.Sama nazwa "apartamentowiec" nie zapewnia komfortu życia.
      Ale znakomicie nabija kasę deweloperowi.No cóż.....
      • Gość: Filifionka Re: Wileńska Project Development IP: *.su.krakow.pl 24.02.06, 09:03
        Tak się składa ze mam zarezerwowane mieszkanie z drugiej strony niz wieżowce
        więc nikomu ręki nie będę podawać.Co do placu zabaw raczej nie mam złudzeń
        widzac wymiary działki,tak samo jak do nazwy apartamenty nadużywaej ostatnio w
        Krakowie, ale po co od razu ten napastliwy ton i zaliczanie mnie do osób bez
        wyobrazni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka