tosia_ 13.11.02, 09:06 Nareszcie! W słońcu wszystko lepiej wygląda. I Kraków taki piękny.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Co to zmiana nastroju IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 09:46 tosia_ napisała: > Nareszcie! > W słońcu wszystko lepiej wygląda. > I Kraków taki piękny.... Kto to pisał, że nie lubi listopada? O słoneczko pięknie świeci i cieszą się dzieci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Co to zmiana nastroju 13.11.02, 10:39 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > tosia_ napisała: > > > Nareszcie! > > W słońcu wszystko lepiej wygląda. > > I Kraków taki piękny.... > > Kto to pisał, że nie lubi listopada? > O słoneczko pięknie świeci i cieszą się dzieci:))) No pewnie że nie lubię listopada! Ale i w listopadzie może trafić się miły dzień :) Tylko szkoda, że słoneczko na polu, a ja w robocie :( A jak wyjdę to pewnie już zachodzić będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Carpe diem... 13.11.02, 10:44 Niektóre listopady dają się lubić, no może nie całe, ale nie ma co narzekać :) Tak to jest z tym słoneczkiem - możemy sobie nań popatrzyć, pomarzyć chwilkę, jak to fajnie tam za oknem. I potem do pracy rodacy !!! Ciekaw jestem, gdzie pracujesz Tosiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Carpe diem... 13.11.02, 13:56 adam.67 napisał: > Ciekaw jestem, gdzie pracujesz Tosiu??? > W placówce o charakterze naukowo-badawczym zajmującej się ochroną środowiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Carpe diem... 13.11.02, 13:58 to może dasz znać na priv, bo jak się coś trafi fajnego, to będzie okazja podzielić się informacją? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Carpe diem... 13.11.02, 14:03 adam.67 napisał: > to może dasz znać na priv, bo jak się coś trafi fajnego, to będzie okazja > podzielić się informacją? > Pozdr. > Dałam znać. Mam nadzieję że nie jesteś moim szefem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Carpe diem... 13.11.02, 14:07 > Dałam znać. Dzięki. Zaraz przeczytam. > Mam nadzieję że nie jesteś moim szefem ;) No nie, BPH nie jest bynajmniej instytucją badawczą, a na pewno nie w dziedzinie ochrony środowiska :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Carpe diem... 13.11.02, 14:09 adam.67 napisał: > No nie, BPH nie jest bynajmniej instytucją badawczą, a na pewno nie w > dziedzinie ochrony środowiska :) > Ale za to forsę u was trzymam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Słońce świeci! 13.11.02, 09:54 tosia_ napisała: > Nareszcie! > W słońcu wszystko lepiej wygląda. > I Kraków taki piękny.... też to miałem w drodze do pracy... miłego, Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Słońce świeci! 13.11.02, 11:04 No naprawdę taki se dzionek pikny :)))) A ja taka zajęta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Słońce świeci! 13.11.02, 11:26 Hie hie, wszyscy tacy zajęci :-))) A słoneczko ślicznie świeci i nawet w trawaju dość cieplutko - wiosna? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spod samiuśkich Re: Słońce świeci! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.11.02, 12:38 ...Toter No, słonecko świeci. Popacciez ludziska co to sie wyrobio na tym świecie. Oj bedzie długo zima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: Słońce świeci! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.11.02, 12:44 Gość portalu: spod samiuśkich napisał(a): > ...Toter > No, słonecko świeci. > Popacciez ludziska co to sie wyrobio na tym świecie. Oj bedzie długo zima. o Jezusicku, piknie kumie świeci. Łaz mnie łocy bolo. Odpowiedz Link Zgłoś