jabbur 02.02.06, 13:50 Dzięki za zgłoszenia. Osoby, które przeszły przez sito adminów to: peteen trudny2002 zbigniew74 Proszę o Wasze zdanie: niech zalogowane osoby wpisują posty z nickiem w temacie - wpis oznacza głos na "tak". pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koola_w_plot Re: Peteen ---> NIE! 02.02.06, 16:31 Peeten Nie. Z prostej przyczyny. Potrzebny jest moderator o jak największej niezależności. Peeten niestety jest osobą związaną z koterią, która do tej pory rządziła na tym forum. Wybór peetena nic więc nie zmieni i cała rewolta zakończy powrotem "starych rządów". Peeten niech dalej sobie pisze posty w stylu: "krew krążyła w łabędziej łapie wolno, za wolno, aż za go zemdliło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator Bożenka IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 21:39 Ależ temu Peteenowi przyrosło,to chyba jakieś czary? albo oszustwo wyborcze? a jak cicho siedzi,nikogo nie obraża,nadął się i czeka podobnie jak Tusk i wspomnicie moje słowa że jak przegra -czego mu życzę- to da nam wszystkim popalić na tym forum oj da,ma taki talent i błyskotliwe riposty że się z rozumem nie pozbieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba zbigniew74 02.02.06, 14:12 peteen i trudny reprezentują to samo TWA, co usunięty frustrat i tę samą opcję polityczną, dlatego zachodzi obawa, że nie będą obiektywni. Zbigniewa zupełnie nie kojarzę, więc niech się chłop wykaże... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Krzychut 02.02.06, 14:31 Dla mnie to w zasadzie bez znaczenia, ale jeśli już ma być.. to Krzychut. Ma poglądy polityczne, z którymi się nie kryje (ale kto ich nie ma?). Nie wdaje się w słowne bijatyki, raczej pragmatyk, zdolny do bycia ponad podziałami... r4 Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Krzychut 02.02.06, 14:39 Bardzo dziękuje za miłe słowa, ale nie mogę się podjąć tej funkcji z powodów zawodowych. Często jestem zbyt długo odkompowany, jak to ładnie określa młódź forumowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: jak to tak? 02.02.06, 14:31 Demokracja tu panuje, ho ho! A może kandydaci by przedstawili jaki program? Np: - będę ciął równo, - kiko zbanowana dożywotnio, - wykończę jabbura w ciągu pół roku, - itp. Odpowiedz Link Zgłoś
u.boot Re: jak to tak? 02.02.06, 15:54 zielonki napisał: > Demokracja tu panuje, ho ho! -- A regulamin głosowania to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek przepraszam, ja w kwestii formalnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:06 czy można się wstrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
u.boot Re: peteen 02.02.06, 15:46 Od długiego czasu dostrzegam celową i zorganizowaną akcję krytykowania i ośmieszania „Radia Maryja” - jedynej katolickiej radiostacji. Myślę, że tylko peteen może ten atak powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne kto ruczajka1 - głos nieważny IP: *.chello.pl 02.02.06, 16:06 ten troll zagłosował już raz jako przemkowa.bi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ruczajka1 - głos nieważny IP: *.ists.pl / *.ists.pl 02.02.06, 19:08 udowodnij daj argumetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne kto Re: ruczajka1 - głos nieważny IP: *.chello.pl 02.02.06, 21:49 nie potrzeba. Wazne, ze administracja wie,jaka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat peteen pod warunkami - dwoma 02.02.06, 16:15 peteenek - jak spełni warunki - On wie jakie... Jak nie spełni to trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: peteen pod warunkami - dwoma 02.02.06, 17:24 jak nie spelni to sie go zdejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil boze, jakie chore towarzystwo IP: *.utaonline.at 02.02.06, 16:25 glosuje na kaczora donalda . on z tego calego towarzystwa wydaje sie byc najmadrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug A dlaczego nie ma być trzech Adminów? 02.02.06, 16:58 Bo pracy wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
u.boot Re: A dlaczego nie ma być trzech Adminów? 02.02.06, 16:59 Tu się z tobą zgodzę. Mogliby zawiązać komisję. Odpowiedz Link Zgłoś