wanna_wasermanna 03.02.06, 09:36 ale ta rura to wymysł pismaków, mający na celu zdyskredytowanie mojej sławy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiedzący Zaraz cie wanno od wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:40 odetną i badziesz mało potrzebnym złomem. Nie fikaj, nie fikaj! A jak chcesz coś powiedzieć by "publika" wiedziała to tylko mów przez mikrofon JW. Ojca Dyrektora a nie wrażą - zestrachaną, że nie powiem zesrana ze strach przed moherami, GW! Uważaj wanno uważaj - złom drożeje!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanna_wasermanna nibyś taki wiedzący 03.02.06, 09:45 a nie wiesz, ze wanny teraz z akrylu robią :D ja się nie upieram, żem z akrylu, ale moda za tym przemawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzacy Re: nibyś taki wiedzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:53 to żes z akrylu albo i z innego plastiku tylko Ci na kłopot, Wanno. Teraz wszysto się przerabia, to się nazywa uczenie "recykling" czy jakoś tak.. Odpad, rzecz mało potrzebna, wręcz szkodliwa dla środowiska poprzez mielenie i regranulacje uzyskuje znowu jakże miłe i potrzebną właściwości. No chyba nie chcesz, Wanno, być poddana hmmm "mieleniu" przez odpowiednie służby? Odpowiedz Link Zgłoś
wanna_wasermanna od razu widać, ze nie siedzisz przy władzy 03.02.06, 09:57 mnie już miejsce w muzeum robią. tylko jeszcze nie wiadomo jak się będzie nazywało; Muzeum IV RP czy Muzeum Absurdu :DD Odpowiedz Link Zgłoś