mrug 04.02.06, 11:28 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3147355.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz_xyz_xyz Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:31 Bo ze, co sabbin powie na to? Przecież własnymi ręcami na Kaczory głosował :( Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:33 to bardzo dobrze ,bo teraz mozna tanio kupic Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 12:04 koneser13 napisał: > to bardzo dobrze ,bo teraz mozna tanio kupic A jak się zmieni opcja polityczna, to drożej sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 12:03 Darek na Morwina głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:31 Cóż się dziwić że inwestorzy zagraniczni wycofują sie z Polski. Ten kaczy cyrk niczego dobrego nie wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:34 jadzka42 napisała: > Cóż się dziwić że inwestorzy zagraniczni wycofują sie z Polski. > Ten kaczy cyrk niczego dobrego nie wróży. Takim jak ty i tobie podobnym napewno.... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:36 nie spamuj trollu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... IP: *.r.pppool.de 04.02.06, 11:41 czyzby jadziu pierwsze efekty przekwitania... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:49 bi.gazeta.pl/im/7/3145/m3145697.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m. Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... IP: 82.177.97.* 08.02.06, 08:30 Ty, Koneser! "Na pewno" piszemy rozłącznie, chyba że pisuary zabrały się też za rewolucję w polskiej ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:32 Roman Piękny Końskogłowy,Kaczka Co Księżyc Ukradła,Andrew Solar Killer- śW.Trójca Stabilizacyjna...jej gdzie ja żyję...w Disneylandzie?... Siąść i się ciąć...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 11:36 ale muisisz przyznać, że ciekawiej się zrobiło. Dotąd była tylko szara rzeczywistość. A teraz troche Montego Pythona, trochę Folwarku Zwierzęcego. Czad po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom szanowne kapelusiostwo! IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:07 Nie te gazety wciąż czytacie.... nie te opinie, nie te artykuły , nie te sondaże wreszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 12:08 Ale wywiad z TYM CO IMIENIA NIE WOLNO WYMAWIAĆ przeczytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: szanowne kapelusiostwo! IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:11 Przeczytałam świetny i mądry wywiad z J. Kaczyńskim i gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 12:13 Czytaj mrugu, tylko przygotuj wiaderko bo może Cię zemdlić Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 12:15 A jak upadając uderzę się w kant wiadra? A? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 12:17 Sądzisz że tak Cię zemdli że aż padniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: szanowne kapelusiostwo!Jadziu! IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:20 Dla ciebie to niestety za trudne. Poproś kogoś, żeby ci wytłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 12:24 Takich matołów w moim otoczeniu nie ma żeby rozumieli ten kaczy cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 21:59 a co w nim było mądre? chyba pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: szanowne kapelusiostwo! IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:10 czy zdajecie sobie sprawę, ile w mediach jest tych, co podpisało i jak oni teraz się boją kompromitacji.... ------------------------------------------------------------ Wspomnicie jeszcze moje słowa........ Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 12:13 A wiesz, Kiko, w jakim poważaniu ja mam to, co ktoś robił kilkadziesiąt lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: szanowne kapelusiostwo! Mrugu! IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:19 robił i robi, podlecem się nie bywa, podlecem się jest! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: szanowne kapelusiostwo! Mrugu! 04.02.06, 12:22 A taki Wasermann, na przykład, to jakimś prokuratorem był... I oskarżał też kogoś... A może mi się z kimś pomyliło, już sam nie wiem...wszak w Polsce praworządnej i moralnej nie jest to niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: szanowne kapelusiostwo! 04.02.06, 12:11 a ty jestes koko zwolenniczka czy przeciwniczka demokracji, bo wybory to moze i byly demokratyczne ale metody zadzenia juz nie - totaitaryzm ci sie marzy ? IV rzesza, rowni i rowniejsi, a ty ubermensch bedziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 12:08 a ja to mam tylko na odleglosc na szcescie, ale chyba sie na wszelki wypadek gdzies dalej przeniose na wypadek jakby oni tutaj doszli do wniosku, ze my wszyscy w polandii tacy pokopani jestesmy jak przyciasne beretki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:17 Kubeczku! Jest cudnie, aż szkoda, że Cię tu nie ma! Zaczyna się IV RP - mądra , moralna, praworządna !!! Nie daj się angolom! Serdeczności. k. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 12:20 A czy ta praworządność dotyczy też Wasermanna i jego rury? A może współpakcistę, imć Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:22 wsystkich, rury już nie ma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 12:24 Ale była. I to Wasermann wpłynął na jej założenie, a zdjąć polecił Nadzór Budowlany. A co z Wielkim Szu - Lepperem? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 12:41 Widzę, że odpowiedzi nie otrzymam... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... 04.02.06, 12:22 IV rzesza pomieszana z republika cyrkowo parareligijna, marsze z pochodniami, stosy plonacych ksiazek, ein reich ein volk, zwei kaczoren, zieg heil koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Szkoda.... IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:25 kubusiu, szkoda, ze nic nie rozumiesz...wywiad przeczytaj, może ujrzysz Rzecz Całą we właściwym świetle.... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Szkoda.... 04.02.06, 12:28 nie koko to ty nic nic rozumiesz, masz klapki na oczach - zblizamy sie do sytuacji podobnej jak w Iranie, co to w sumie za roznica czy zadza ajatollahowie czy rydzyk - jedni i drudzy powinni sie leczyc w zakladach zamknietych. A jak wam cos nie bedzie pasowalo to co, tez zamachy terrorystyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: Szkoda.... IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:34 jak narazie, to Tusk chce wprowadzać anarchię... A tak na marginesie, na jakiej to podstawie wyrabiasz sobie takie poglądy? Angole to przecież całkiem rozsądny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
kikokiko Re: przepraszam, zapomniałam 04.02.06, 12:36 tej zielonej tabletki, teraz będzie już lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Szkoda.... 04.02.06, 12:37 a co do tego angole maja ? ja o Polsce mowie nie o UK. I wole anarchie niz kaczkototalitaryzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom Re: Szkoda.... IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:52 No cóż kazdy ma wybór, każdy wybiera co woli.... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Szkoda.... 04.02.06, 13:07 Gość portalu: kiko-autocom napisał(a): > No cóż kazdy ma wybór, każdy wybiera co woli.... No nie!!! Kiko czy to znaczy że możemy też pisać co chcemy a ty nie będziesz nas za to obrzucała wyzwiskami? Ze przestaniesz nas prześladować bo mamy odmienne zdanie? Dzięki że wreszcie zrozumiałaś że mój wybór to moja sprawa. Dziękczynna Jadzka Odpowiedz Link Zgłoś
kikokiko Re: Szkoda.... 04.02.06, 12:38 Niestety masz racje, teraz to zrozumiałam, przecież z koalicji Leppera, Giertycha i Kaczyńskich nie może wyjść nic dobrego, o ja głupia, o czym ja myślałam? Faktycznie w Tusku i Rokicie ostatnia nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
kikokiko Re: w sumie chciałam, też wszystkich przeprosić 04.02.06, 12:41 Za ten jad, którym od kilku miesięcy zalewam to biedne forum, od dzisiaj koniec z tym, koniec z wizytami w kawiarnce przy Wiślnej, koniec z trollowaniem, teraz wszystko jest już jasne. W sumie wcale nie potrzebuje tych pieniędzy z centrali. Wybaczcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom IV RP ! IP: *.net.autocom.pl 04.02.06, 12:59 Prawda obroni się sama ! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: IV RP ! 04.02.06, 13:00 Gość portalu: kiko-autocom napisał(a): > Prawda obroni się sama ! A Lepper kłonicą... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: IV RP ! 09.02.06, 13:01 Gość portalu: kiko-autocom napisał(a): > Prawda obroni się sama ! Jezeli sie obroni sama to dlaczego tak walczysz wszelkimi silami, wyzwiskami, impertynencjami? Pozwol nam sie samym przekonac ze ten rzad, ta partia moze cos Polsce i Polakom dac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ima na wieść o stabilizacji runęła giełda.......... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:21 musi sztuczna jakaś,czy ona w łapkach PO? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: na wieść o stabilizacji runęła giełda........ 04.02.06, 14:26 Gość portalu: ima napisał(a): > musi sztuczna jakaś,czy ona w łapkach PO? I masonów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzoń Re: Pierwsze efekty "paktu" już mamy... IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.02.06, 18:40 Mrug ma pierwsze efekty,widocznie mało je biedaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Po powstaniu rządu Marcinkiewicza bez PO wzrosło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:08 Zwykła korekta.Po powstaniu rządu Marcinkiewicza bez udziału PO nastąpiła gwałtowna zwyżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreenPiS efekty afektu... IP: *.surf.introweb.nl 09.02.06, 12:32 jadzka42 napisała: Cóż się dziwić że inwestorzy zagraniczni wycofują sie z Polski. Ten kaczy cyrk niczego dobrego nie wróży. przez Jackow te zagraniczne inwestory sie nie beda wycofywac,wiec nie bojta sia,nikt was tam nie okradnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: efekty afektu... 09.02.06, 12:59 Nie Jackow ale JACKOWO my siem nie boimy Odpowiedz Link Zgłoś