mrug 05.02.06, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=36258779&a=36258779 Ludziska! Róbcie ZRZUTY, bo naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.b Re: ROTFL!!! 05.02.06, 20:50 jasne, troll teraz wejdzie w poczet Zasłużonych Dla Forum:))) "Idę, patrzę A leją Załużonych!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bisex Re: ROTFL!!! 05.02.06, 20:53 No co, no co? Przecież tylko dbam o Wasze dobra. Staram się, pokazuję Wasze zło. A wy jesteście tacy niewdzięczni. Nie czytacie i nie stosujecie netykiety, nie przestrzegacie praw i zasad tu obowiązujących - to muszę donosić. Frustrat był cham i ordynus. Barrin nic nie robi. Tylko ja mogę być adminem - przecież jestem taki mądry, czytałem netykietę. Mam zasady moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: ROTFL!!! 05.02.06, 20:56 przemkowa.bisex napisał: > Tylko ja mogę być adminem - przecież jestem taki mądry, czytałem netykietę. > Mam zasady moralne. Tak? A jakie?:))))))))))) LOL Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bisex Re: ROTFL!!! 05.02.06, 21:00 "W zwiazku z zupełnym brakiem moderacji na forum Krakow przez obecnego moderatora a przez to psucie wizerunku miasta w kraju i zagranica a takze sprowadzanie GW do roli brukowca , prosze o kontrole w/w forum i zajecia stanowiska" Czyż taki tekst może posadzić ktoś kto nie wie co to kultura, właśnie zasady moralne i ten strach o wizerunek Krakowa za granicą:)))))))))) i co to za LOL? Co cię tak dziwi? Ucz się leppiej moralności od moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: ROTFL!!! 05.02.06, 21:03 przemkowa.bisex napisał: > Czyż taki tekst może posadzić ktoś kto nie wie co to kultura, właśnie zasady > moralne i ten strach o wizerunek Krakowa za granicą:)))))))))) Tak, może posadzić. I właśnie mnien posadził, aż na ziemi:))) > i co to za LOL? sprawdź w słowniku skrótów w googlach:))) > Co cię tak dziwi? > Ucz się leppiej moralności od moralnych. a to dobre:))) Rzeczywiście, alem niemoralna: niepijąca, niepaląca, niećpająca dziewica:))) a kiedy mnie zaprosisz na randkę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp [...] IP: *.chello.pl 05.02.06, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaque Re: ROTFL!!! 05.02.06, 20:57 forum białystok poszukuje opiekuna. Może się załapiesz? ;) pozdrawiam pozdrowieniem klonów; KLONY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bisex Re: ROTFL!!! 05.02.06, 21:03 No co Ty:) ja muszę być adminem Krakowa - nic poniżej mnie nie interesuje. Ja jestem przecież TAKI mądry i mam TAKIE zasady moralne, ja tak dbam o wizerunek Krakowa. I dlaczego wyczuwam jakiś sarkazm w Twoim "głosie"? Klon, klonowi klonem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz.xyz.xyz Re: ROTFL!!! 05.02.06, 21:10 znowu zaczynacie, ja juz mowialm gdzies ponizej ze TO JUZ NIE JEST ZABAWNE prosze przestac natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś