Dodaj do ulubionych

Katar - Błagam POMOCY !!

IP: *.chello.pl 08.02.06, 18:19
Takiego kataru jeszcze nie miałem a musze sie go szybko pozbyc. jakies sprawdzone sposoby. Pomocy musze sie jaknajszybciej go
pozbyc, słyszałem ze niby ząbek czosnku pomoze w uchu na noc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: Katar - Błagam POMOCY !! IP: *.netcontrol.pl 08.02.06, 18:25
      CIRRUS
      zawiera pseudoefedryne
      • Gość: jola Re: Katar - Błagam POMOCY !! IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 09.02.06, 01:39
        sudafed ,też z pseudoefedryną, ja stosuję i pomaga. A czosnek dwa ząbki z
        chlebkiem na kolację ,też pomaga-do ucha nie próbowałam.
    • Gość: misiek Re: Katar - Błagam POMOCY !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 01:58
      Sprawdzone sposoby ??
      Nieleczony trwa 7 dni a leczony tydzień...
      Jeśli takiego kataru jeszcze nie miałeś, to zastanów się, czy nie masz zajętych
      zatok!!
      Polecam delikatny aerozol do nosa o nazwie "OTRIVIN", którego cena wynosi ok.
      12 zł.
      Ułatwia on odpływ wydzieliny i nawilża błony śluzowe - co spowoduje, że
      się "odetkasz"...
      A czosnek - możesz sobie wsadzić nawet do ucha jako wspomagacz ;))))
    • wielaw Re: Katar - Błagam POMOCY !! 09.02.06, 09:10
      Staram się nie poddawać reklamom , ale w tym względzie absolutnie polecam
      Ibuprom Zatoki absolutna rewelka. Na podziałało błyskawicznie.
      • Gość: Andy Re: Katar - Błagam POMOCY !! IP: *.netcontrol.pl 09.02.06, 10:40
        Tez pseudoefedryna tylko, ze z ibuprofenem. Identycznie jak modafed. Ja po
        cirrusie juz zyje!
    • shangazi Re: Katar - Błagam POMOCY !! 09.02.06, 18:28
      1 tabl VIRLIX wieczorem i rano nos suchy ale dostaniesz to tylko na recepte,
      pozdrawiam
      • daba2000 Re: Katar - Błagam POMOCY !! 09.02.06, 22:29
        Virlix jest przeciwhistaminowy(przeciwalergiczny). Tak samo działa
        Zyrtec,Amertil, Clemastin i inne. Na katar polecam EUPHORBIUM do nosa(na różne
        rodzaje kataru); może być tez EUPHORBIUM w kroplach -doustne(typowo od zatok)+
        właśnie przeciwalergiczne + syrop z cebuli (pokroić kilka cebul,zasypać cukrem i
        odstawic w zakręconym słoiku na kilka godzin-potem zlać sok, przechowywać w
        lodówce ok.2-3 dni i pić po łyżce kilka razy dziennie) + maść majerankowa +
        rutinoscorbin. ja ostatnio tak leczyłam mojego 5,5 letniego syna. a miał
        wyjątkowo paskudny,zielony katar. Po tygodniu przeszło.
        • Gość: GH Re: Katar - Błagam POMOCY !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:59
          Mocne krople do nosa. Ale otrivin nie polecam bo jest slaby a leczenie nim trwa
          10 dni.
    • Gość: jot ka Najlepiej wlac do nosa płynny ołów-tak samo..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:31
      skuteczny jak czosnek w d...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka