Dodaj do ulubionych

LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELICZCE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:06
WŁASNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE LSM BĘDZIE BUDOWAĆ NOWY BLOK NA GRANICY KRAKOWA Z
WIELICZKĄ .MAM PYTANIE CZY KTOŚ COŚ WIE NA TEMAT TEJ INWESTYCJI.SPÓLDZIELNIA
TA REALIZOWAŁA INWESTYCJE NA BUŁGARSKIEJ I MA BUDOWAĆ NA UL.ZDUNÓW.
Obserwuj wątek
    • Gość: sciezka22 Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.ramtel.pl 15.02.06, 21:33
      hej hej ja wlasnie kupuje u nich mieszkanko w 1 bloku, z tego co wiem
      spoldzielinia jest ok. mam 2 rozne osoby , ktore mieszkaja przy bulgarskiej i
      polecaja, a ty sie juz zdecydowales ?????
      • Gość: Majkel Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:59
        Ja tez już kupuję w budynku nr 1 mieszkanie 13. Ale nie można się nic
        dowiedzieć o wiarygodności tej spółdzieli. Jakby co to pisz na GG1872125
    • Gość: Basia Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.ramtel.pl 18.02.06, 16:42
      Czy można prosić o namiary tej spóldzielni. Bardzo interesuje mnie zakup
      mieszkanka w okolicy Wieliczki lub ul. Zdunów. Dziękuję.
      • Gość: sciezka22 Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.ramtel.pl 19.02.06, 11:03
        hej wejdz sobie na str. intrenetowa, jest ona bradzo uboga wiec najlepiej
        zadzwonic, ja wlasnie kupuje mieszkanie w wieliczce , moze bedziemy sasiadkami
        oto ona www.lsm.krakow.pl
        • Gość: Basia Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.ramtel.pl 19.02.06, 13:01
          Dziękuję za stronę. Moze będziemy sąsiadkami :). Pozdrawiam.
          • Gość: zbymak Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:28
            pytanie do tych co kupują w wieliczce po ile placicie po metr???
            • Gość: sciezka22 Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.ramtel.pl 19.02.06, 15:57
              za metr w 1 bloku po 2840 wraz z piwnica , natomiast 2 blok nie bedzie miał
              piwnic tylko dodatkowo w mieszkaniu garderoby i tu metr 2800 takie ceny podaje
              spółdzielnia,ania
              • ed28 Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC 20.02.06, 10:25
                Nie chce nikogo ani zachecac ani zniechecac do tej inwestycji. Proponuje jednak
                sie przejechac i obejrzec ta dzialke (ja to zrobilem) na ktorej maja powstac
                dwa bloki. Dla mnie ta lokalizacja jest fatalna - bardzo blisko do Baryczy

ed.
    • Gość: sciezka22 Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:41
      Hej ja tam bylam juz kilkakrotnie i nie czulam przykrego zapachu.
      • ed28 Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC 21.02.06, 10:33
        Czesc. Dlatego napisalem ze nie chce ani zachecac ani zniechecac. Napisalem
        tylko o lokazlizacj bo o tym Spoldzielnie specjalnia nie informuje. Skoro
        jednak to sprawdzilas to bardzo dobrze. Zycze powodzenia w zalatwianiu spraw z
        nowym mieszkaniem. Jesli chodzi o sama Spoldzielnie to moge spokojnie polecic,
        mam kumpla ktory miszka w ich bloku na Bulgarskiej. Cena jest niska, ale ja
        zrezygnowalem wlasnie z powodu lokalizacji. Jak to mowia cos za cos...
        Powodzenia!
        ed
    • Gość: Majkel Re: LOKATORSKA SPÓŁ.MIESZKANIOWA BUDOWA W WIELIC IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:54
      Witam ja wiem tylko tyle ze podpisałem z nimi umowę i szukam informacji o
      wiarygodności. Jakbyś coś miał to dawaj no gg 1872125
      • bzinka Re: lsm 31.03.06, 09:45
        A nie zniechęca was to,że nie maja oni pozwolenia na budowę i są tylko
        "wspołwłaścicielami" tego terenu? Ja właśnie dlatego nie zdecydowałam się, bo
        szukałam mieszkania w tej lokalizacji. W podobnej cenie w okolicy mieszkania
        sprzedaje Chmura i Providentia a mają już pozwolenie.
        • Gość: radek Re: LSM w Wieliczce IP: 212.244.43.* 11.04.06, 10:18
          dlatego lsm jeszcze nie oferuje (w znaczeniu reklamuje) tej lokalizacji,
          dotychczas lsm skupiała sie na sfinalizowaniu lokalizacji w Krakowie przy ul.
          Zdunów, dopiero po domknięciu inwestycji w Krakowie, "powróci" do Wieliczki,
          dokona podziału geidezyjnego, zniesie współwłasność nieruchomości i wystapi o
          pozwolenie na budowę, co przy istniejącym mpzp nie jest problemem,
          te ww. działania powinny byc zakończone do przełomu czerwca i lipca,
          wtedy lsm zacznie reklamować te mieszkania, o ile nie będą już w zdecydowanej
          większości zarezerwowane, bo w lsm jest długa lista osób pytających o
          mieszkania i zanim władze spóldzielni pomyślą o nowej budowie i zorganizują
          jakiś teren, to już są na nią chętni
    • Gość: niewiedząca Re: Lokatorska Spółdzielnia mieszkaniowa IP: 80.73.188.* 11.04.06, 10:30
      A czy mozecie podac dobra strone int. tej spoldzielini albo chociaz adres i nr
      tel? Strona www.lsm.krakow.pl nie dziala:(
      • bzinka Re: Lokatorska Spółdzielnia mieszkaniowa 11.04.06, 10:36
        Telefon to 636-88-82 a adres - Szablowskiego 5 pok 12
        • bzinka Re: Lokatorska Spółdzielnia mieszkaniowa 11.04.06, 10:38
          Ups blad sie wkradl - Szablowskiego 6 pok 12 a otwarte mają pon 12-18,śr 11-17 a
          pozostale dni 10-15.
      • an_ki Re: Lokatorska Spółdzielnia mieszkaniowa 17.04.06, 20:31
        zapraszam tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34292
    • Gość: gosc lsm wiarygodność??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:27
      Mi w pazdzierniku obiecywali ze budowa ruszy w listopadie 2005r. Czekam do
      wbicia pierwszej łopaty z podjęciem jakiejkolwiek decyzji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka