fika0 22.04.05, 10:53 Witam, czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć, czy może wiecie gdzie pracuje i na jakim oddziale (szpital w Gliwicach czy w Rudzie). Będę wdzięczna za cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzykrotka Re: Śląsk - dr Mercik 22.04.05, 11:48 Hejka lecze się u tego doktorka jak chcesz wiedzieć czegoś wiecej pisz na gg 1217901 Ania Odpowiedz Link Zgłoś
fika0 Re: Śląsk - dr Mercik 22.04.05, 11:50 ja tez do niego chodze, tzn bylam kilka razy, ale chcialabym cos się dowiedziec od stalych bywalczyń. Niestety nie mam gg, jak inaczej mozemy pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: Śląsk - dr Mercik 22.04.05, 11:52 napisz pytania na kazde odpowiem. Co dokladnie chcesz wiedzieć. I w jakim mieście do niego chodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
fika0 Re: Śląsk - dr Mercik 22.04.05, 11:56 nie chcialabym zasmiecac forum, bo mam milion pytan, mozemy tu rozmawiac przez pm? jak się nie da to podam Ci mojego maila, ok? na rzie wyskakuje do lekarza (innego), bede za godzinke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: Śląsk - dr Mercik 22.04.05, 11:58 a co to jest pm? Jakby co pisz na trzykrotka@gazeta.pl i możesz zadawac milion pytań trochę w swoim leczuniu już przeszłam więc służe pomoca. W taki razie czekam na zestaw pytań.))) Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś