evelele 16.02.06, 14:17 Słyszałam, że w któryś dzień tygodnia na kleparzu (Nowym? Starym?) można kupic rzeczy z wikliny. Mam pytania: na którym kleparzu, w jaki dzień i czy są tam wtedy rzeczy typu fotele, czy tylko jakieś takie mniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Wiklina na kleparzu IP: *.zax.pl 16.02.06, 15:14 a co konkretnie potrzebujesz? bo na gdzieldzie kwiatowej jest duzy wybor wikliny, glownie stojaki na kwiaty i tp ale chyba cos innego tez mają Odpowiedz Link Zgłoś
evelele Re: Wiklina na kleparzu 16.02.06, 15:23 Potrzebuję jakiegoś fotelika, a także kilku skrzyneczek (takich, żeby mozna je bylo włożyć do szafy). Myślisz, że na giełdzie będzie większy wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaaaaaa Re: Wiklina na kleparzu IP: *.autocom.pl 16.02.06, 17:22 Nowy Kleparz ten k. Długiej, wtorki i piątki. Jest duzo pieknych rzeczy. Krzesełka, fotele, skrzynki, półki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Wiklina na kleparzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:53 Wyroby z wikliny sprzedają wytwórcy i można u nich zamówić wszystko co tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Wiklina na kleparzu IP: *.zax.pl 16.02.06, 19:32 dokladnie, mozna zamowic co tylko chcesz, ja na gieldzie zamawialam kosze o nietypowych rozmiarach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Wiklina na kleparzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:08 A cz y są tam parawanu z wikliny i po ile Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wiklina na kleparzu 19.02.06, 10:54 na Kamiennej 10 jest fajny i bardzo tani sklep w wiklinowymi i bambusowymi rzeczami Odpowiedz Link Zgłoś