Gość: Gnuśny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:34 Coś nie tak z tą pogodą ciśnieniem biometrem kij wie czym jeszce łeb mnie boli nic mi się nie chce i baby mi brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nulka8 Re: nic mi się nie chce 17.02.06, 22:36 Gość portalu: Gnuśny napisał(a): > Coś nie tak z tą pogodą ciśnieniem biometrem kij wie czym jeszce łeb mnie > boli nic mi się nie chce i baby mi brak Ale po co Ci "baba" skoro nic Ci sie nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnuśny Re: nic mi się nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:07 Z babą świat wygląda inaczej siły wstępują itd.Zaoferuj się dla próby zrobisz dobry uczynek Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: nic mi się nie chce 18.02.06, 00:46 Zaoferowałabym się ale "Coś nie tak z tą pogodą ciśnieniem biometrem kij wie czym jeszce łeb mnie boli nic mi się nie chce..." Tak więc sam rozumiesz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnuśny Re: nic mi się nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 01:09 eee słaba jesteś trza życie za bary brać chodz do mnie bądz moją uzdrowicielką Odpowiedz Link Zgłoś