Dodaj do ulubionych

Do sprzedania 51,5 (Londyn)

19.02.06, 13:47
Kuchnia i pokoje z widokiem na Paryż (wschod), balkon z widokiem na Barcelone
(południe). Mieszkanie wykończone i wyposażone i cena też 300 tys.
Obserwuj wątek
    • darius_s Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 19.02.06, 21:41
      witam, chyba nieco przesadzacie z tymi cenami-mam na oku na chmieleńcu -60 m -
      za 250 tyś , super urzadzone z garażem
      • ivess Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 19.02.06, 22:34
        No, faktycznie - z tymi cenami to gruba przesada. To przecież nie Wola Justowska!!
      • paika Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 19.02.06, 23:17
        za ile sprzedaje teraz mieszkania deweloper w blokach, ktore sie wlasnie
        buduja, w stanie surowym i na ktore jeszcze trzeba rok czekac? i zobaczymy czy
        ceny przesadzone. a te 60m urzadzone z garazem, to cos malo mi sie wydaje
      • mila_dd Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 21.02.06, 18:21
        Faktycznie cos tanio na tym Chmielencu...
        Znajomi teraz sprzedawali 62m mieszkanie na Chmielencu (wysoki parter), bez
        garazu. Wycenili na 310000, a poszlo za 305000 (i nie powiem aby bylo malo
        chetnych). Urzadzona byla tylko lazienka i wszedzie podlogi (zabudowy kuchennej
        nie bylo).
        Ja radze uwazac na bloki Zadworza (tesz mieszkam na Chmielencu). Wiem ze byly
        straszne problemy z instalacja od centralnego ogrzewania (woda przeciekala).
        Teraz gwarancja sie juz skonczyla i wlasciciele mieszkan na swoj koszt musza to
        wymienia (a to wcale nie takie male koszty) i samo to ze z mieszkania trzeba
        sie wyprowadzic...
        • mgue Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 21.02.06, 18:56
          Doprecyzowując: pierwsze pietro (to też ważne) - kuchnia i pokoje z widokiem na
          Paryż (wschod), balkon z widokiem na Barcelone (południe). Mieszkanie wykończone
          i wyposażone i cena też 300 tys. Uklad
          mieszkania(www.osiedleeuropejskie.pl/) podobny jak Wiedeń lp. 9.
        • mila_dd Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 21.02.06, 19:37
          Przepraszam za blad ortograficzny w poprzednim moim poscie (to po prostu z
          posmiechu). Oczywiscie TEZ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka