mgue 19.02.06, 13:47 Kuchnia i pokoje z widokiem na Paryż (wschod), balkon z widokiem na Barcelone (południe). Mieszkanie wykończone i wyposażone i cena też 300 tys. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darius_s Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 19.02.06, 21:41 witam, chyba nieco przesadzacie z tymi cenami-mam na oku na chmieleńcu -60 m - za 250 tyś , super urzadzone z garażem Odpowiedz Link Zgłoś
ivess Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 19.02.06, 22:34 No, faktycznie - z tymi cenami to gruba przesada. To przecież nie Wola Justowska!! Odpowiedz Link Zgłoś
paika Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 19.02.06, 23:17 za ile sprzedaje teraz mieszkania deweloper w blokach, ktore sie wlasnie buduja, w stanie surowym i na ktore jeszcze trzeba rok czekac? i zobaczymy czy ceny przesadzone. a te 60m urzadzone z garazem, to cos malo mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
mila_dd Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 21.02.06, 18:21 Faktycznie cos tanio na tym Chmielencu... Znajomi teraz sprzedawali 62m mieszkanie na Chmielencu (wysoki parter), bez garazu. Wycenili na 310000, a poszlo za 305000 (i nie powiem aby bylo malo chetnych). Urzadzona byla tylko lazienka i wszedzie podlogi (zabudowy kuchennej nie bylo). Ja radze uwazac na bloki Zadworza (tesz mieszkam na Chmielencu). Wiem ze byly straszne problemy z instalacja od centralnego ogrzewania (woda przeciekala). Teraz gwarancja sie juz skonczyla i wlasciciele mieszkan na swoj koszt musza to wymienia (a to wcale nie takie male koszty) i samo to ze z mieszkania trzeba sie wyprowadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
mgue Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 21.02.06, 18:56 Doprecyzowując: pierwsze pietro (to też ważne) - kuchnia i pokoje z widokiem na Paryż (wschod), balkon z widokiem na Barcelone (południe). Mieszkanie wykończone i wyposażone i cena też 300 tys. Uklad mieszkania(www.osiedleeuropejskie.pl/) podobny jak Wiedeń lp. 9. Odpowiedz Link Zgłoś
mila_dd Re: Do sprzedania 51,5 (Londyn) 21.02.06, 19:37 Przepraszam za blad ortograficzny w poprzednim moim poscie (to po prostu z posmiechu). Oczywiscie TEZ! Odpowiedz Link Zgłoś