Dodaj do ulubionych

Spotkanie z młodą aktorką

IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 22.11.02, 16:58
W sobotę, 16.11 o zmierzchu, spytałam przechodzące przez Plac Szczepański
panie o najbliższą kwiaciarnię. Obie były bardzo uprzejme i pomocne, pani
młodsza szczególnie.
Udzieliła wyjaśnień z uśmiechem, jakby skądś znanym.
Dopiero, gdy druga z pań zwróciła się do niej pytaniem :"Czy tak, Alusiu?",
zorientowałam się że była to Alicja Curuś-Bachleda, prawdopodobnie z mamą.
Myślałam,że to zarozumiała lala, a to po prostu dobrze ułożona panienka.
Gratuluję mamie Ali i zazdroszczę, że spaceruje razem z córką.
Mam nadzieję, że moje własne dziecko jest uprzejme chociaż w stosunku do
innych ludzi.
Obserwuj wątek
    • rzeznia_nr_5 Re: Spotkanie z młodą aktorką 22.11.02, 17:32
      Tak,tak...curuś curusia-bachledy wielką aktorką jest.A jeszcze lepszą
      piosenkarką.Jej wokalnych wyczynów nie przebije nawet paschalska kaja.
      • trudny2002 Re: Spotkanie z młodą aktorką 22.11.02, 17:55
        rzeznia_nr_5 napisał:

> Tak,tak...curuś curusia-bachledy wielką aktorką jest.
        Curuś Bachledy Synusia , nie?
        A wokal świetny...znakomity i jak się tak aktorki dowiedzą, ze ona i gra,
        to myślę że wkrótce znajdzie się i jakiś instrument, i partyturka i i wtedy to
        nawet powinna być dobrze ułożona...O tak...

trudny
      • Gość: piekarnia_nr_4 Re: Spotkanie z młodą aktorką IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:51
        Nie zrozumiałeś, biedaku, rzecz szła o kulturze osobistej i braku bufonady, a
        nie zdolnościach ( nota bene rzeczywiście dość wątpliwych ) panny Alicji.
    • Gość: Diabeł2 Re: Spotkanie z młodą aktorką IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 19:00
      Ja też gratuluję mamie Ali.
      • rzeznia_nr_5 Re: Spotkanie z młodą aktorką 22.11.02, 19:11
        Rzeczywiście jest czego gratulować.Przecierz zamiast uprzejmie wyjaśnić mogła
        jej powiedzieć spieprzaj dziadówo.
        • Gość: sabba Re: Spotkanie z młodą aktorką IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.02, 19:50
          E no, chyba tak nie mogla, bo przeciez jako osoba publiczna musi dbac o swoj
          dobry wizerunek:))) Ale moze i pewnie grzeczna pannica jest. Co do zdolnosci
          to jakas wyjatkowa nie jest. Owszem, glos ma, talent aktorski, no moze za
          jakies 5 lat jak sie ztroche poduczy. Ale fochy to ona stroi jak gwiazda
          prawdziwa. Wiem, bo koleznka byla jej tlumaczem, podczas krecenia filmu w
          NIemczech, niemieckiego, z jej udzialem w roli glownej:)))) Film tak a propos
          pojawil sie i znikl...
          Pozdr.
    • tomcrac Ala ma kota, kot ma Ale 22.11.02, 21:02
      ach ta Ala! :) chyba nie tylko facetom w glowach... O Ali slyszalem same zle rzeczy: ze pyszna, ze taka, ze owaka i do dzisiaj nie mialem okazji w 100% przekonac sie jak to z pania Alą jest. Spotkalem ja kilka razy, raz na ulicy, raz w knajpie, raz w sklepie i nie mam jej zupelnie nic do zarzucenia! szczegolnie tych 15 minut w sklepie, kiedy czekalem na przymierzenie kurtki a Ala przymierzala spodnie... troszkem sie wkurzyl i juz mialem cos krzyknac, kiedy zobaczylem ten milutki wyraz twarzy i zlagodnialem (HINT: Ala przymierzala spodnie narciarskie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka