Gość: wesley IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 01:09 No wlasnie lubicie. kilku ludzi na wawelu macie z Bydzi. Pozdrawiam Krakow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregry Re: Lubicie Bydgoszcz 23.11.02, 01:38 Co to jest Bydzi? Wypowiem się za wszystkich: Kochamy wszystkie dobre dusze stąpające po tej ziemi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Lubicie Bydgoszcz 23.11.02, 15:17 gregry, chyba w ogóle nie masz poczucia humoru;( pozdrawiam Bydzię:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Lubicie Bydgoszcz 23.11.02, 16:32 gatsby_ck napisał: > gregry, chyba w ogóle nie masz poczucia humoru;( > > pozdrawiam Bydzię:) ;(((((( noo A o co właściwie chodziło jeśli mógłbyś mi przetłumaczyć z Bydgoskiego na nasze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: Lubicie Bydgoszcz IP: *.krak.gazeta.pl 24.11.02, 14:00 Bydzia jest w dechę. Niezwykłe miassto, wbrew propagandzie rozsiewanej przez Torunian. K. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Lubicie Bydgoszcz 24.11.02, 14:39 Byłem raz w Bydgoszczy na masakrycznej imprezie (dzielnica nazywała się bodajże Szwederowo)...Były to szlone czasy (jechałem stopem, z Nowego Targu w którym miałem jakąś praktykę, wyjechałem o 16 po południu - we wrześniu !!!)Wracałem kompletnie spłukany... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: Lubicie Bydgoszcz IP: *.krak.gazeta.pl 25.11.02, 10:43 Podobno szwederowo to jedna z trudniejszych dzielnic w Bydzi, tylko dla swojaków. oglądana z zewnątrz, rzeczywiście tak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Lubicie Bydgoszcz 25.11.02, 19:24 Gość portalu: klima napisał: > Podobno szwederowo to jedna z trudniejszych dzielnic w Bydzi, tylko dla > swojaków. oglądana z zewnątrz, rzeczywiście tak wygląda Nie było tak źle impreza trwała gdzieś 4 dni..Na koniec jeszcze była impreza dzielnicowa "Dni Szwederowa"... Ostatnie 5 zł zapłaciłem kanarowi bydgoskiemu..A ostatnia noc spędziłem na rondzie... Odpowiedz Link Zgłoś