Dodaj do ulubionych

Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!!

IP: *.devs.futuro.pl 23.02.06, 17:57
Zróbmy coś w sprawie ratowania Zakrzówka, coś więcej niż tylko wpisy na forum. Zatrzymajmy zabudowywanie tego cennego terenu!!! Jeśli ktoś ma pomysł co można zrobić w tej sprawie to niech pisze (zgłoszenie do prokuratury, protesty, sam nie wiem co). Liczymy na pomoc ekologów, gra idzie o naprawdę wysoką stawkę. Jak ktoś nie wie o czym mówimy to niech przyjedzie na Zakrzówek nawet teraz w zimie i niech zobaczy co tracimy. Dedyzja Majchorowskiego jest skandeliczna i nie można tego tak po prostu zostawić!!! Czekam na pomysły.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:15
      Jeśli można wiedzieć - to co to za decyzja? Nie znam jej, bo nie jestem z
      Krakowa ale uwielbiam to miasto. Zakrzówek tez znam. Robiłam tam zdjęcia.
      Piekne miejsce. Napisz jesli możesz o tej decyzji.
    • nulka8 Re: Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!! 23.02.06, 18:47
      Zorganizować przemarsz protestacyjny ze Skałek pod Urząd Miasta czy gdzieś tam.
      Zablokuje się kilka większych ulic po drodze, to nie przejdzie niezauważony.
      • tomeyk Re: Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!! 23.02.06, 22:06
        Ja pójdę. Za bardzo lubię to miejsce i za dużo czasu tam spędziłem, żeby
        spokojnie patrzeć jak będzie dewastowane.
    • Gość: sławek Re: Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:12
      Popatrzcie, może ostatni raz?
      www.eko.uj.edu.pl/przyrodakrakowa/galeria/93.jpg
    • Gość: zakrzowiak szczegóły IP: *.devs.futuro.pl 23.02.06, 19:44
      O co w tym chodzi? Patrz artykuł miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3179041.html
    • Gość: Zakrzowiak Strona o Zakrzówku IP: *.devs.futuro.pl 23.02.06, 20:06
      Jest już strona Zakrzówka. Można tam zgłaszać pomysły na działania prostestacyjne. www.zakrzowek.xhejn.org
    • amberville7 Re: Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!! 23.02.06, 22:13
      A może tak nie róbmy nic i pozwólmy miastu i przedsiębiorcom działać.
      Ja osobiście wolę żeby się tam działo coś ciekawego niż miałoby zarastać
      krzakami, chwastami i lumpami pijącymi tam tanie wino!
      • seven Re: Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!! 23.02.06, 23:28
        chyba sama nigdy tam nie piles, ze tak mowisz;))) zreszta zakrzowek nie sluzy ludziom tylko do tego...
        rowerzysci, czy ci, ktorzy sie wspinaja, niekoniecznie wala tam tanie wina...
      • Gość: gniewko_syn_ryba Re: Jak uratować Zakrzówek??? Zróbmy coś!!! IP: *.autocom.pl 23.02.06, 23:47
        Jak nie masz pojęcia o czym piszesz, to lepiej zamilcz !...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka