Dodaj do ulubionych

Nie ma postu o bandycie z Torunia???

26.11.02, 09:12
dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Inkwizytor Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: 213.171.64.* 26.11.02, 09:23
      Nam tez Kopernik wywinal sie rakiem!
      • Gość: picipolo Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 10:06
        witaj gph.
        własnie czytam w rzepie o rydzyku i mnie qrwa mac skreca.
        jak dojde do siebie to wydam stosowny komentarz.

pozdrawiam picipolo
        • Gość: czyzunia Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.11.02, 10:27
          a bolek śmiały jest tam kajś w krakowie pochowany, a wskrzesić jego szczytne
          ideały.pa
          • Gość: Diabeł2 Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 14:23
            Bolesław Śmiały-to zdaje się na Węgrzech jest pochowany.?
            Czarni są twórcami największych w ostatnim czasie przekrętów.Ja ich na swój
            sposób podziwiam-stworzyć taką atmosferę wokół siebie,żeby każdy bał się ich
            ruszyć to nie wszystkim się udaje.
        • gph Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? 26.11.02, 11:38
          Gość portalu: picipolo napisał:

> witaj gph.
          > własnie czytam w rzepie o rydzyku i mnie qrwa mac skreca.
          > jak dojde do siebie to wydam stosowny komentarz.

jak tam pici? doszedłeś?? jak myślisz, będzie co z tego szumu?
        • adam.67 Tad Rydzykone i helikopter 26.11.02, 12:05
          jest jak Al Capone.

musi się znaleźć taki urząd, który go dorwie i wreszczie powiesi za jaja.
          Bo że Tad Rydzykone ma jaja to widać po jego biznesach. Tylko Q muszą przestać
          się bać. Boi się prokuratura (umorzenie), skarbówka (odsyłają sobie dokumenty),
          urząd celny.
          To są d..y a nie urząd kontroli skarbowej !!!

Mnie skreciło 2 razy:
          raz gdy czytałe,
          dwa jak oglądałem.

Szlag człowieka może trafić. Mnie się skarbówka dopytywała, czy aby na pewno
          nie robię przekrętów, a ten na maxa, ile się da, przemyt, przestępstwa
          dewizowe, lewe darowizny, unikanie podatków, bulwa, co za kraj !!!

A z drugiej strony:
          papież dodał jakieś tam nowe tajemnice różańca, a ja proponuję nowe
          błogosławieństwa:

- błogosławieni ubodzy portfelem, albowiem Rydzyk ich złupi jeszcze bardziej
          - błogosławieni ubodzy rozumem, albowiem wierzą mu i dają się strzyć takiemu
          cwaniakowi.

I taki Qtas jeszcze chce kupić helikopter... za jedyne $1.000.000. Żeby oglądać
          z góry głupie owieczki - co by tu jeszcze ukraść panowie? co by tu jeszcze? no
          tak, cesarz chce sobie obejrzeć swoje imperium !!!
          Jak helikopter lata zbyt wolno ("ja to 180-tką jeżdżę Mercedesemn" jak
          powiedział w telewizji), to dać mu Q rakietę i wyp...ć na księżyc, zgodnie z
          hasłem "Księża na Księżyc" !!!

PS/ Picipolo, jak tam po kontroli? mam nadzieję, że Ci nie zrobili krzywdy...
          • gph Re: Tad Rydzykone i helikopter 26.11.02, 12:17
            i to budowanie atmosfery oblężonej twierdzy, przedstawianie przestępstw jako
            swego rodzaju "partyzantki w dobrej sprawie"...
            • adam.67 Pryncypia 26.11.02, 12:30
              gph napisał:

> i to budowanie atmosfery oblężonej twierdzy, przedstawianie przestępstw jako
              > swego rodzaju "partyzantki w dobrej sprawie"...
              to jest celowa polityka odwracania uwagi od własnych ciemnych, brudnych
              interesów.
              W rozumieniu ojca dyrektora, media dały kopniaka w pryncypia owiane tajemnicą
              zakonu, w którym zalęgło się takie śmierdzące łajno.

Zaraz Radio Co Ma Ryja zacznie trąbić, że "Gazeta Wyborcza", TP SA też robią
              przekręty.
              A tutaj po prostu trzeba dobrych, niezastraszonych i nieskorumpowanych
              prokuratorów, urzędników skarbowych mocnych nie w gębie ale w kompetencjach. Tu
              nikt nie robi na złość Radiu Co Ma..., ale jest to ujawnienie grubej afery
              osłoniętej mafijną zmową milczenia.
              • Gość: picipolo Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 07:52
                przeca ten najzwyklejszy w swiecie złodziej!szantazysta!
                dlaczego złodziej?duzo chyba nie trzeba mówic, wszystko co robi rozmija sie z
                prawem!
                szntazysta?jak on traktuje innych współpracowników?jak sie odnosi do swoich
                przełozonych(jak usuna go z funkcji dyrektora radia ,to beda musieli sprzedawac
                klasztory)czy to jest normalne?czy on jest normalny?NAPEWNO NIE!
                Co zas sie tyczy naszych urzedów. za sama ich postawe skarbówka i prokuratura w
                Toruniu i nietylko powinny zostac ukarane , sqrwiali pracownicy zwolnieni z
                pracy i sami oddani w rece prokuratury!BOZE WIDZISZ I NIEGRZMISZ!
                nastepna sprawa to nasi posłowie z LPR i nie tylko(prawicowe)ptrzeca jak ich
                słucham to dostaje drgawek! A sam siebie przechodzi popierdzielony ANTEK
                MACIAREWICZ! ta kanalia wsadziła by do wiezienia dzienikarzy za sam fakt
                zainteresowania sie RYDZYKIEM i radiem maRYJA !nasz kraj to RZECZPOSPOLITA
                POLSKA KOSCIELNA ! nie wiem czy chce mieszkac w takim kraju?

gph, szumu nie bedzie bo zaraz zatuszuja sprawe! no bo jak by ktos sie odwarzył
                podnies reke albo urzyc "prawa"przeciw sługa bozym?

adam, kontrola przeszła bezbolesnie,protokół spisany ,uchybien nie stwierdzono.

pozdrawiam picipolo
                • Gość: picipolo Re: aha jeszcze jedno IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 08:02
                  wczoraj zrobiłem sobie przepyszna kolacyjke i usiadłem do spozywania darów
                  bozych.ale zeby był komplet, właczyłem sobie radio maRYJA.i co słysze?telefony
                  słuchaczy.o mkało co poszed bym spac głodny!jak słuchałem tych dzwoniacych to
                  omało ze smiechu nie padłem. kilka osób płakało do słuchawki o to ze jacys
                  niedorozwinieci dzienikarze tak pisza o "tak wspaniałym ,miłosiernym człowieku
                  jakim jest o.RYDZYK".jedna owieczka powiedziała na antenie "piszacy i robiacy
                  film sa matołami,i kretynami", na co odzywa sie ojciec prowadzacy program ze
                  słowami które mnie powaliły,"droga słuchaczko, czy aby nie zadelikatnie
                  wypowiadasz sie o tych ludziach?,przeciez kazdy katolik wie co nalezy myslec o
                  tych ludziach ale niewypada tak brzydko mówic"!!!!!!!

pozdrawiam picipolo
                • forward Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! 27.11.02, 08:03
                  Jakie to polskie zazdrościć komuś sukcesu, odebrał słuchaczy PR 1 i zbudował
                  potęgę RM, stworzył uczelnie wyższą, wydaje gazetę, ma silne lobby polityczne w
                  Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba
                  prawomocnego wyroku sądu. Dla mnie Rydzyk to niezły buisnessman i
                  charyzmatyczny przywódca.

Forward
                  • Gość: picipolo Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 08:37
                    forward napisał:

> Jakie to polskie zazdrościć komuś sukcesu, odebrał słuchaczy PR 1 i zbudował
                    > potęgę RM, stworzył uczelnie wyższą, wydaje gazetę, ma silne lobby polityczne
                    w
                    >
                    > Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba
                    > prawomocnego wyroku sądu. Dla mnie Rydzyk to niezły buisnessman i
                    > charyzmatyczny przywódca.
                    >
                    >
                    >
                    > Forward
                    wydawało mi sie ze cie lubie. widocznie mi sie zle wydawało forward.
                    pozdrawiam picipolo
                    • forward Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! 27.11.02, 09:01
                      Jest takie powiedzenie, ludzie w Polsce wybaczą ci wszystko za wyjątkiem
                      sukcesu.Rydzyk czy to komuś się podoba, czy nie, odniósł sukces i to na bardzo
                      trudnym rynku mediów.I to jest fakt a faktach faceci nie dyskutują.

Forward
                      • Gość: picipolo Re: ech zrób puk,puk w pacyne IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 09:05
                        forward napisał:

> Jest takie powiedzenie, ludzie w Polsce wybaczą ci wszystko za wyjątkiem
                        > sukcesu.Rydzyk czy to komuś się podoba, czy nie, odniósł sukces i to na
                        bardzo
                        > trudnym rynku mediów.I to jest fakt a faktach faceci nie dyskutują.
                        > pozwól mi nie płacic podatków,spraw aby mi miasto przekazało atrakcyjne
                        tereny,to bede takim człekiem sukcesu ze beda o mnie trabili bardziej niz o
                        rydzyku.
                        >
                        >
                        >
                        > Forward
                        picipolo
                        • forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 09:12
                          I większość ludzi suksesu w Polsce szuka politycznych pleców, aby uzyskać te
                          przywileje o których piszesz. Inaczej nie zbudowali by swoich imperiów ani nie
                          zapewnili ich przetrwania. W Polsce nie da się robić interesów bez udziałów
                          urzędników i polityków. Dlaczego teraz każdy krytykuje Rydzyka a może pogadamy
                          o innych? też zwolnionych od czegoś, korzystających z koncesji, licencji albo
                          wygrywających przetargi publiczne?

Forward
                          • Gość: picipolo Re: ech zrób puk,puk w pacyne IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 09:25
                            forward powiedz no tak szczerze jak na spowiedzi,nalezysz do kółka rózancowego
                            radia maRYJA?czy tez jestes tak popierdzielony(bez urazy) jak
                            Macierewicz,Giertych,Wrzodak i reszta spółki zoo?twoje argumenty sa tak słabe
                            ze szkoda mówic.przeca RYDZYKOWATA pała jest osoba duchowna,tak?
                            TAK a łamie prawie wszystkie przykazania, wiec jak tu ufac skurwielowi?ba
                            wiecej jak tu ufac całemu klerowi skoro kryja tego oszysta(ciekaw czy tez kryja
                            rydzyka w inny sposób?czy tez to on pokrywa innych? )

pozdrawiam picipolo
                            • forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 09:38
                              Nie to twoje argumenty są słabe i dlatego obrzucasz mnie epitetami. W Polsce
                              wielki biznes jest i być musi zaczepiony w polityce i mieć przychylnych
                              urzędników. Nie chce mi się rozważać kwestii czy kler zakonny może prowadzić
                              działalność gospodarczą na tak wielką skalę i ile musi mieć błogosławieństw od
                              przełożonych. Pozostaje bez wątpliwości fakt, że KK angażował się i będzie
                              angażować się w przyszłości, czy to się komuś podoba czy też nie, w
                              przedsięwzięcia biznesowe. I tak jest nie tylko w Polsce.

Forward
                              • gph Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 09:55
                                forward napisał:

> Nie to twoje argumenty są słabe i dlatego obrzucasz mnie epitetami. W Polsce
                                > wielki biznes jest i być musi zaczepiony w polityce i mieć przychylnych
                                > urzędników. Nie chce mi się rozważać kwestii czy kler zakonny może prowadzić
                                > działalność gospodarczą na tak wielką skalę i ile musi mieć błogosławieństw
                                od
                                > przełożonych. Pozostaje bez wątpliwości fakt, że KK angażował się i będzie
                                > angażować się w przyszłości, czy to się komuś podoba czy też nie, w
                                > przedsięwzięcia biznesowe. I tak jest nie tylko w Polsce.

Forward, Tobie się chyba od tego szukania roboty w głowie poprzekręcało... nie
                                masz żadnych mocnych argumentów, opowiadasz tu jakieś dyrdymały, używasz
                                zlepków pojęć i tanich sloganów... Pomału przestaję się dziwić, że magister
                                iluśtam fakultetów ma problemy ze znalezieniem roboty... może za wiele
                                opowiadasz na rozmowach...
                                • forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 10:02
                                  Nie to ty swoim wpisem obnażasz własną głupotę. Nikt nie każe ci czytać Naszego
                                  Dzienika ani słuchać Radia Maryja. O tym że są i były kanty na linii wielki
                                  biznes-polityka, też dobrze wiesz. Tylko że nie odpowiada ci opcja poltyczna
                                  tego faceta, mi też nie, ale czy to powód żebym włączył się jako 1000001
                                  krytykant ojca dyrektora? Niech żyje, niech się rozwija, skoro inni równie
                                  umoczeni też są tolerowani przez media.

Forward
                                  • Gość: picipolo Re: ech zrób puk,puk w pacyne IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 10:11
                                    forward daj juz luzik , bo sam nie wiesz co piszesz.
                                    po kiego chuja osobie duchownej helikopter za 1mln dolarów?
                                    za te pieniadze mozna by nakarmic dzieci niedozywione z całej polski , przez
                                    długi,długi okres czasu! a tu ochojska pajacyki odpierdziela i caritas warjuje.
                                    pozdrawiam picipolo
                                    • forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 10:28
                                      Nie interesują mnie plotki dzienikarskie tzw. wyniki śledztwa dziennikarskiego,
                                      ani materiały operacyjne policji, ani ta cała nagonka dzienikarska, która
                                      odniesie przeciwny skutek od zamierzonego, bo ludzie w Polsce nie tyle że nie
                                      lubią helikopterów tutejszych buisnessman'ów co takich metod. Przed wyborami
                                      samorządowymi jakieś gazety kreowały Leppera na Hitlera i co, Samoobrona jest
                                      czwarta w samorządach. Teraz jedynie przybędzie donatorów ojcu Rydzykowi.
                                      Będzie wyrok to pogadamy.

Forward
                                  • gph Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 10:40
                                    forward napisał:

> Nie to ty swoim wpisem obnażasz własną głupotę. Nikt nie każe ci czytać
                                    Naszego
                                    >
                                    > Dzienika ani słuchać Radia Maryja. O tym że są i były kanty na linii wielki
                                    > biznes-polityka, też dobrze wiesz. Tylko że nie odpowiada ci opcja poltyczna
                                    > tego faceta, mi też nie, ale czy to powód żebym włączył się jako 1000001
                                    > krytykant ojca dyrektora? Niech żyje, niech się rozwija, skoro inni równie
                                    > umoczeni też są tolerowani przez media.

no tak. głupotę obnażam, ale nie płaczę na forum jakie to straszne, że nikt
                                    roboty nie chce mi dać. ale to pewno temu, że tez jestem umoczony. straszny
                                    masz rozstrzał poglądów Forward. w zależności od tego co tam sobie chcesz
                                    akurat udowodnić stajesz się Forwardem - liberałem, Forwardem - prawym i
                                    sprawiedliwym, Forwardem konfesyjno - radiomaryjnym. Może jeszcze nie trzeba
                                    się leczyć, ale pierwsze oznaki już są...
                                    • forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 11:42
                                      Twoja bezradność na tym forum,niezbyt udane prowokacje oraz uwagi skierowane
                                      względem mojej osoby są śmieszne. Brak argumentów i wiedza o świecie
                                      współczesnym wzięta jedynie z gazet i gazetek, które napiszą i tak to co im
                                      reklamodawcy pozwolą to nie wystarcza żeby stawiać jakieś tezy i ich bronić.
                                      Więcej krytycyzmu wobec szumu medialnego. I wiesz jeszcze musisz się dużo
                                      nauczyć. Powodzenia w nauce.

Forward
                                      • gph Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 11:50
                                        forward napisał:

> Twoja bezradność na tym forum,niezbyt udane prowokacje oraz uwagi skierowane
                                        > względem mojej osoby są śmieszne. Brak argumentów i wiedza o świecie
                                        > współczesnym wzięta jedynie z gazet i gazetek, które napiszą i tak to co im
                                        > reklamodawcy pozwolą to nie wystarcza żeby stawiać jakieś tezy i ich bronić.
                                        > Więcej krytycyzmu wobec szumu medialnego. I wiesz jeszcze musisz się dużo
                                        > nauczyć. Powodzenia w nauce.

nie bądż bezczelnym gnojkiem Forward i nie stawiaj się w roli nauczyciela... ja
                                        nie prowokuję, prawdopodobnie mam na to zbyt cisany umysł, co mi już kiedyś
                                        sugerowałeś hehe.. trzym głowę w jednym kawałku, bo od nadmiaru wiedzy
                                        pobieranej ze źródeł innych niz "gazety i gazetki, które napiszą i tak to co im
                                        reklamodawcy pozwolą" może ci się po prostu rozlecieć... kończę tą jałową
                                        wymianę postów, bo kompletnie nic z niej nie wynika.
                                        • forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 13:17
                                          Szwy puszczają bluzgi lecą, cio Gph? Emocjonalna reakcja słabeusza. Ciekawe
                                          czemu tym biednym emerytom chcesz odebrać radio? nie mają kasy na lekarza, nie
                                          mają kasy na kino, teatr a ty przychodzisz tu i chcesz im zgasić radio
                                          jedynąpociechę w smętnym życiu jakie wiodą w Polsce. Najchętniej zaprowadziłbym
                                          Ciebie gdzieś na plebanie z tym prowokacyjno-emocjonalnym wpisem o bandycie i
                                          zostawił z nimi na pięć minut. Zastanów się co piszesz na drugi raz kolego.

Forward
                  • Gość: rybak3 Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: 212.127.78.* 28.11.02, 21:42
                    forward napisał:

w Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba
                    > Forward
                    Ostrożnie, proszę. Masz na myśli sukces za wszelką cenę? To, że coś odebrał,
                    stworzył, zbudował (potęgę), ma silne lobby itd. to zaledwie pragmatyczna
                    skuteczność, którą może się pochwalić każdy obecny i dawny demagog i satrapa.
                    Problem polega na tym, że Rydzyk to ksiądz i że tworzy szczególny obraz
                    współczesnego chrześcijaństwa - reprezentuje antywartości, upowszechnia je i
                    wzywa do naśladowania. To go różni od innych businessmanów: sprzedawca proszku
                    OMO nie każe Ci wierzyć, że dzięki niemu staniesz się święty i osiągniesz
                    zbawienie. I nie szczuje Cię na tych, którzy kupują VIZIR.
                    Pozdrawiam
                  • Gość: rybak3 Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: 212.127.78.* 28.11.02, 22:26
                    forward napisał:

w Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba
                    > Forward
                    Ostrożnie, proszę. Masz na myśli każdy sukces i za wszelką cenę? To, że coś
                    odebrał, stworzył, zbudował (potęgę), ma silne lobby itd. to zaledwie
                    pragmatyczna skuteczność, którą może się pochwalić każdy obecny i dawny demagog
                    i satrapa.
                    Problem polega na tym, że Rydzyk to ksiądz i że tworzy szczególny obraz
                    współczesnego chrześcijaństwa - reprezentuje antywartości, upowszechnia je i
                    wzywa do naśladowania. To go różni od innych businessmanów: sprzedawca proszku
                    OMO nie każe Ci wierzyć, że dzięki niemu staniesz się święty i osiągniesz
                    zbawienie. I nie szczuje Cię na tych, którzy kupują VIZIR.
                    Pozdrawiam
    • Gość: Traper Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: 202.138.202.* 27.11.02, 08:13

W noramalnym kraju, Ms.Rydz, juz bylby za kratkami,
      Cala sytuacja przypomina Al.Capone-lata 30.
      Moze wkrotce ms.Rydz zrobi ,wilm o sobie i sprzeda
      do Holwood, ale wtenczas bedzie musial sie rozliczyc,
      tamtejszym urzedem podatkowym, a oni naprawde nie
      zartuja.
      • gph Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? 27.11.02, 09:56
        Gość portalu: Traper napisał:

>
        > W noramalnym kraju, Ms.Rydz, juz bylby za kratkami,
        > Cala sytuacja przypomina Al.Capone-lata 30.
        > Moze wkrotce ms.Rydz zrobi ,wilm o sobie i sprzeda
        > do Holwood, ale wtenczas bedzie musial sie rozliczyc,
        > tamtejszym urzedem podatkowym, a oni naprawde nie
        > zartuja.

Rydzyk już zrobił film o sobie i swoim konfesyjnym radyjku - rozprowadzał go na
        kasetach wśród wyznawców radia... ale chyba jeszcze jest zbyt cienki na Holiwód
    • gph dostałem maila... 27.11.02, 12:13
      Apel do Ludzi Dobrej Woli !

Szczęść Boże ! W związku z nasilającymi się, a całkowicie nieuzasadnionymi
      atakami na Ojca Dyrektora, zwracam się do Was, drodzy internauci z prośbą o
      włączenie się w akcję obrony Ojca Dyrektora. W tym celu proponuję organizację
      (przez kółka parafialne) blokady dróg prowadzących do Kościołów, a w
      niedalekiej przyszłości - marsz na Warszawę, celem pikiety Sejmu. W czasie
      marszu zbiearne będą wolne datki (nie mniejsze niż 50 zł), celem wsparcia Radia
      Maryja. Wszytkich życzliwych i mądrych ludzi, którym nie jest obojętny los
      dzisiejszej Polski proszę o poparcie mojego pomysłu i podpisanie się pod tym
      mailem. Raz jeszcze - szcęść Boże wszystkim interanutom!

jednak afera z Rydzykiem pobudza ludzką wyobraźnię...
      • Gość: picipolo Re: dostałem maila... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 12:19
        jaja sobie robisz?

pozdrawiam picipolo
        • gph Re: dostałem maila... 27.11.02, 12:22
          Gość portalu: picipolo napisał:

> jaja sobie robisz?

nie, takiego maila dostałem.. pewno jakiś jajcarz się uaktywnił..
    • Gość: Bicz Boży Wiecej pokory ,robaczki!!! IP: 213.171.64.* 28.11.02, 15:42
      gph napisał:

> dlaczego?
      Wreszcie wyszło szydło z worka,lewuski,aż zzielenieli z zazdrości na widok
      kręcącego się interesu Ojca Rydzyka.Urban to przy nim szczeniak z ta swoją
      garstką czytelników.Ten film udowodnił tylko to,że lewicowa TVP zeszła na psy.
      Film propagandowy na poziomie popłuczyn po Goebbelsie,żenada. BOJĄ SIĘ RADIA
      MARYJA!!! Nic nie macie na Ojca Dyrektora,łachmyty.Możecie tylko gryźć palce z
      bezsilnej złości.Żal mi was lewicowa dziatwo,żyjecie w tej wielkiej świątyni
      opuszczonej przez bogów,a wszystkie wasze idole mają gliniane nogi i puste
      lby.Ludzikom małej wiary nie trzeba wiele,by krytykować Autorytety.Ojciec
      Rydzyk trzyma się mocno dzieki swej wierze i uporowi.Faryzeusze najpierw
      rzucają kamieniem,a dopiero później pytają o winę.Biada wam kanalie,Bóg
      nagrodzi wierne sługi życiem wiecznym,a wam zesle wieczne potępienie.Taki
      shanti-MAAAX wymaga leczenia u psychiatry.Jest on typowym przygłupem, co- nie
      trawiąc podstawowej wiedzy-wziął się za nauczanie innych.Sam nick shanti (lub
      MAXX) jest juz dla studenta 2 roku medycyny oczywistą pochodną kompleksów
      wynikających z braku wykształcenia i wiary w samego siebie.Bardzo zabawne,że
      partacz,piszący na poziomie drapania po drzwiach od ubikacji "love Bożenę",
      wyśmiewa niezniszczalna idde narodowo-katolicką.Podobno na weekend pojechal do
      UE,nalezy przypuszczac,ze wykopkowy charakter pobytu w UE nie wymusza na nim
      znajomości języków obcych,poza migowym.
      • skks Re: Wiecej pokory ,robaczki!!! 28.11.02, 15:46
        Głupiś!!!
      • gph Re: Wiecej pokory ,robaczki!!! 28.11.02, 15:51
        Gość portalu: Bicz Boży napisał(a):

Biada wam kanalie,Bóg
        > nagrodzi wierne sługi życiem wiecznym,a wam zesle wieczne potępienie.

o, cholera... poważna retoryka...
      • Gość: Sun Tzu Niezniszczalna idea narodowo-katolicka IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 23:16
        Tak, tak. Tak, tak. Idea narodowo-katolicka dawno już nikogo nie interesuje.
        Sama jej niezniszczalnośc nie robi - jak się wydaje - dostatecznego wrażenia na
        Twoich ofiarach. A pomysłami O. Rydzyka normalny świat się po prostu NIE
        INTERESUJE.Poczytaj sobie statystyki. Mogę Ci co najwyżej obiecać, że dożyjesz
        końca tej hecy jak amen w pacierzu. Też kiedyś sądziłem, że np. Sojuz jest nie
        do ruszenia. Ale już tak nie sądzę. Ten pajac silnie szkodzi makrointeresom
        kościoła, i choćby dlatego zaraz zniknie.A statystyczny słuchacz Radia z ryjem
        to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z PODSTAWOWYM
        WYKSZTAŁCENIEM.Powodzenia.

Gość portalu: Bicz Boży napisał(a):

> gph napisał:
        >
        > > dlaczego?
        > Wreszcie wyszło szydło z worka,lewuski,aż zzielenieli z zazdrości na widok
        > kręcącego się interesu Ojca Rydzyka.Urban to przy nim szczeniak z ta swoją
        > garstką czytelników.Ten film udowodnił tylko to,że lewicowa TVP zeszła na
        psy.
        > Film propagandowy na poziomie popłuczyn po Goebbelsie,żenada. BOJĄ SIĘ RADIA
        > MARYJA!!! Nic nie macie na Ojca Dyrektora,łachmyty.Możecie tylko gryźć palce
        z
        > bezsilnej złości.Żal mi was lewicowa dziatwo,żyjecie w tej wielkiej świątyni
        > opuszczonej przez bogów,a wszystkie wasze idole mają gliniane nogi i puste
        > lby.Ludzikom małej wiary nie trzeba wiele,by krytykować Autorytety.Ojciec
        > Rydzyk trzyma się mocno dzieki swej wierze i uporowi.Faryzeusze najpierw
        > rzucają kamieniem,a dopiero później pytają o winę.Biada wam kanalie,Bóg
        > nagrodzi wierne sługi życiem wiecznym,a wam zesle wieczne potępienie.Taki
        > shanti-MAAAX wymaga leczenia u psychiatry.Jest on typowym przygłupem, co- nie
        > trawiąc podstawowej wiedzy-wziął się za nauczanie innych.Sam nick shanti
        (lub
        > MAXX) jest juz dla studenta 2 roku medycyny oczywistą pochodną kompleksów
        > wynikających z braku wykształcenia i wiary w samego siebie.Bardzo zabawne,że
        > partacz,piszący na poziomie drapania po drzwiach od ubikacji "love Bożenę",
        > wyśmiewa niezniszczalna idde narodowo-katolicką.Podobno na weekend pojechal
        do
        >
        > UE,nalezy przypuszczac,ze wykopkowy charakter pobytu w UE nie wymusza na nim
        > znajomości języków obcych,poza migowym.
        • Gość: Bicz Boży Re:gdzie Rzym,a gdzie...... IP: 213.171.64.* 29.11.02, 15:08
          Gość portalu: Sun Tzu napisał(a):

> Tak, tak. Tak, tak. Idea narodowo-katolicka dawno już nikogo nie interesuje.
          Sama jej niezniszczalnośc nie robi - jak się wydaje - dostatecznego wrażenia
          na Twoich ofiarach. A pomysłami O. Rydzyka normalny świat się po prostu NIE
          INTERESUJE.Poczytaj sobie statystyki. Mogę Ci co najwyżej obiecać, że
          dożyjesz końca tej hecy jak amen w pacierzu. Też kiedyś sądziłem, że np. Sojuz
          jest nie do ruszenia. Ale już tak nie sądzę. Ten pajac silnie szkodzi
          makrointeresom kościoła, i choćby dlatego zaraz zniknie.A statystyczny
          słuchacz Radia z ryjem to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z
          PODSTAWOWYM WYKSZTAŁCENIEM.Powodzenia.
          >
          > Powtorzę motto mojego wywodu,bo zdaje się,że nie dotarło do Ciebie:BOJĄ SIĘ
          RADIA MARYJA,dodam -panicznie!!!Skoro,jak piszesz,cytuję:" statystyczny
          słuchacz Radia z ryjem to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z
          PODSTAWOWYM WYKSZTAŁCENIEM",to PO CO tyle zachodu?Po co wytacza się najcięższe
          działa,angażuje najlepszych speców od socjotechniki i sięga do metod żywcem
          zaczerpniętych z filmów Broccolii i Saltzmana??.Powoływanie się na statystyki
          KRAJOWE jest tu jakimś kiepskim żartem.I nic mi(sobie też)nie obiecuj,Radio jak
          dotąd przetrwało wszystkie burze,a porównanie instytucji Kościoła do Sojuza nie
          wytrzymuje krytyki skali.To tak jakbyś porównywał PKiN z piramidą Cheopsa.
          byłoby zbytnim sarkazmem życzyc powodzenia,ale powiem:pozostawaj w pokoju.

• gph Re:gdzie Rzym,a gdzie...... 29.11.02, 15:19
            Skoro,jak piszesz,cytuję:" statystyczny
            > słuchacz Radia z ryjem to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z
            > PODSTAWOWYM WYKSZTAŁCENIEM",to PO CO tyle zachodu?Po co wytacza się
            najcięższe
            >
            > działa,angażuje najlepszych speców od socjotechniki i sięga do metod żywcem
            > zaczerpniętych z filmów Broccolii i Saltzmana??.Powoływanie się na
            statystyki
            > KRAJOWE jest tu jakimś kiepskim żartem.I nic mi(sobie też)nie obiecuj,Radio
            jak
            >
            > dotąd przetrwało wszystkie burze,a porównanie instytucji Kościoła do Sojuza
            nie
            >
            > wytrzymuje krytyki skali.To tak jakbyś porównywał PKiN z piramidą Cheopsa.
            > byłoby zbytnim sarkazmem życzyc powodzenia,ale powiem:pozostawaj w pokoju.

po pierwsze nie mieszaj pojęć kościoła i radia - to są dwie zupełnie
            instytucje. po drugie właśnie ci statystyczni słuchacze radia maryja są
            systematycznie oszukiwani i naciągani przez cwanego socjotechnika, dodatkowo ze
            skrzywieniem nacjonalistyczno - rasistowskim. i dlatego właśnie angażuje się w
            to grubą artylerię. radio powinno wrócić do swojej misji a Rydzyk powinien
            znaleźć się za kratkami.
            • Gość: Bicz Boży Nomen Omen..... IP: 213.171.64.* 29.11.02, 16:22
              gph napisał:

>
              > po pierwsze nie mieszaj pojęć kościoła i radia - to są dwie zupełnie
              > instytucje. po drugie właśnie ci statystyczni słuchacze radia maryja są
              > systematycznie oszukiwani i naciągani przez cwanego socjotechnika, dodatkowo
              ze skrzywieniem nacjonalistyczno - rasistowskim. i dlatego właśnie angażuje się
              w to grubą artylerię. radio powinno wrócić do swojej misji a Rydzyk powinien
              > znaleźć się za kratkami.
              >

Słuchacze Radia Maryja tym już wiedzą,co więcej!Oni chcą być
              dalej "systematycznie oszukiwani i naciągani przez cwanego socjotechnika,
              dodatkowo ze skrzywieniem nacjonalistyczno - rasistowskim" (Ho,ho,ho, był już
              kiedys jeden taki,który się skrzywił,a potem nawet został I sekretarzem KC
              PZPR,co jest dobrym prognostykiem dla Ojca Dyrektora!!)
              P.S.kościół to tylko budynek świątyni i co,u kaduka ma on wspólnego z radiem?
              natomiast Kosciół ...comprende?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka