Gość: Inkwizytor Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: 213.171.64.* 26.11.02, 09:23 Nam tez Kopernik wywinal sie rakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 10:06 witaj gph. własnie czytam w rzepie o rydzyku i mnie qrwa mac skreca. jak dojde do siebie to wydam stosowny komentarz. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.11.02, 10:27 a bolek śmiały jest tam kajś w krakowie pochowany, a wskrzesić jego szczytne ideały.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł2 Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 14:23 Bolesław Śmiały-to zdaje się na Węgrzech jest pochowany.? Czarni są twórcami największych w ostatnim czasie przekrętów.Ja ich na swój sposób podziwiam-stworzyć taką atmosferę wokół siebie,żeby każdy bał się ich ruszyć to nie wszystkim się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? 26.11.02, 11:38 Gość portalu: picipolo napisał: > witaj gph. > własnie czytam w rzepie o rydzyku i mnie qrwa mac skreca. > jak dojde do siebie to wydam stosowny komentarz. jak tam pici? doszedłeś?? jak myślisz, będzie co z tego szumu? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Tad Rydzykone i helikopter 26.11.02, 12:05 jest jak Al Capone. musi się znaleźć taki urząd, który go dorwie i wreszczie powiesi za jaja. Bo że Tad Rydzykone ma jaja to widać po jego biznesach. Tylko Q muszą przestać się bać. Boi się prokuratura (umorzenie), skarbówka (odsyłają sobie dokumenty), urząd celny. To są d..y a nie urząd kontroli skarbowej !!! Mnie skreciło 2 razy: raz gdy czytałe, dwa jak oglądałem. Szlag człowieka może trafić. Mnie się skarbówka dopytywała, czy aby na pewno nie robię przekrętów, a ten na maxa, ile się da, przemyt, przestępstwa dewizowe, lewe darowizny, unikanie podatków, bulwa, co za kraj !!! A z drugiej strony: papież dodał jakieś tam nowe tajemnice różańca, a ja proponuję nowe błogosławieństwa: - błogosławieni ubodzy portfelem, albowiem Rydzyk ich złupi jeszcze bardziej - błogosławieni ubodzy rozumem, albowiem wierzą mu i dają się strzyć takiemu cwaniakowi. I taki Qtas jeszcze chce kupić helikopter... za jedyne $1.000.000. Żeby oglądać z góry głupie owieczki - co by tu jeszcze ukraść panowie? co by tu jeszcze? no tak, cesarz chce sobie obejrzeć swoje imperium !!! Jak helikopter lata zbyt wolno ("ja to 180-tką jeżdżę Mercedesemn" jak powiedział w telewizji), to dać mu Q rakietę i wyp...ć na księżyc, zgodnie z hasłem "Księża na Księżyc" !!! PS/ Picipolo, jak tam po kontroli? mam nadzieję, że Ci nie zrobili krzywdy... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Tad Rydzykone i helikopter 26.11.02, 12:17 i to budowanie atmosfery oblężonej twierdzy, przedstawianie przestępstw jako swego rodzaju "partyzantki w dobrej sprawie"... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Pryncypia 26.11.02, 12:30 gph napisał: > i to budowanie atmosfery oblężonej twierdzy, przedstawianie przestępstw jako > swego rodzaju "partyzantki w dobrej sprawie"... to jest celowa polityka odwracania uwagi od własnych ciemnych, brudnych interesów. W rozumieniu ojca dyrektora, media dały kopniaka w pryncypia owiane tajemnicą zakonu, w którym zalęgło się takie śmierdzące łajno. Zaraz Radio Co Ma Ryja zacznie trąbić, że "Gazeta Wyborcza", TP SA też robią przekręty. A tutaj po prostu trzeba dobrych, niezastraszonych i nieskorumpowanych prokuratorów, urzędników skarbowych mocnych nie w gębie ale w kompetencjach. Tu nikt nie robi na złość Radiu Co Ma..., ale jest to ujawnienie grubej afery osłoniętej mafijną zmową milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 07:52 przeca ten najzwyklejszy w swiecie złodziej!szantazysta! dlaczego złodziej?duzo chyba nie trzeba mówic, wszystko co robi rozmija sie z prawem! szntazysta?jak on traktuje innych współpracowników?jak sie odnosi do swoich przełozonych(jak usuna go z funkcji dyrektora radia ,to beda musieli sprzedawac klasztory)czy to jest normalne?czy on jest normalny?NAPEWNO NIE! Co zas sie tyczy naszych urzedów. za sama ich postawe skarbówka i prokuratura w Toruniu i nietylko powinny zostac ukarane , sqrwiali pracownicy zwolnieni z pracy i sami oddani w rece prokuratury!BOZE WIDZISZ I NIEGRZMISZ! nastepna sprawa to nasi posłowie z LPR i nie tylko(prawicowe)ptrzeca jak ich słucham to dostaje drgawek! A sam siebie przechodzi popierdzielony ANTEK MACIAREWICZ! ta kanalia wsadziła by do wiezienia dzienikarzy za sam fakt zainteresowania sie RYDZYKIEM i radiem maRYJA !nasz kraj to RZECZPOSPOLITA POLSKA KOSCIELNA ! nie wiem czy chce mieszkac w takim kraju? gph, szumu nie bedzie bo zaraz zatuszuja sprawe! no bo jak by ktos sie odwarzył podnies reke albo urzyc "prawa"przeciw sługa bozym? adam, kontrola przeszła bezbolesnie,protokół spisany ,uchybien nie stwierdzono. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: aha jeszcze jedno IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 08:02 wczoraj zrobiłem sobie przepyszna kolacyjke i usiadłem do spozywania darów bozych.ale zeby był komplet, właczyłem sobie radio maRYJA.i co słysze?telefony słuchaczy.o mkało co poszed bym spac głodny!jak słuchałem tych dzwoniacych to omało ze smiechu nie padłem. kilka osób płakało do słuchawki o to ze jacys niedorozwinieci dzienikarze tak pisza o "tak wspaniałym ,miłosiernym człowieku jakim jest o.RYDZYK".jedna owieczka powiedziała na antenie "piszacy i robiacy film sa matołami,i kretynami", na co odzywa sie ojciec prowadzacy program ze słowami które mnie powaliły,"droga słuchaczko, czy aby nie zadelikatnie wypowiadasz sie o tych ludziach?,przeciez kazdy katolik wie co nalezy myslec o tych ludziach ale niewypada tak brzydko mówic"!!!!!!! pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! 27.11.02, 08:03 Jakie to polskie zazdrościć komuś sukcesu, odebrał słuchaczy PR 1 i zbudował potęgę RM, stworzył uczelnie wyższą, wydaje gazetę, ma silne lobby polityczne w Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba prawomocnego wyroku sądu. Dla mnie Rydzyk to niezły buisnessman i charyzmatyczny przywódca. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 08:37 forward napisał: > Jakie to polskie zazdrościć komuś sukcesu, odebrał słuchaczy PR 1 i zbudował > potęgę RM, stworzył uczelnie wyższą, wydaje gazetę, ma silne lobby polityczne w > > Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba > prawomocnego wyroku sądu. Dla mnie Rydzyk to niezły buisnessman i > charyzmatyczny przywódca. > > > > Forward wydawało mi sie ze cie lubie. widocznie mi sie zle wydawało forward. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! 27.11.02, 09:01 Jest takie powiedzenie, ludzie w Polsce wybaczą ci wszystko za wyjątkiem sukcesu.Rydzyk czy to komuś się podoba, czy nie, odniósł sukces i to na bardzo trudnym rynku mediów.I to jest fakt a faktach faceci nie dyskutują. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: ech zrób puk,puk w pacyne IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 09:05 forward napisał: > Jest takie powiedzenie, ludzie w Polsce wybaczą ci wszystko za wyjątkiem > sukcesu.Rydzyk czy to komuś się podoba, czy nie, odniósł sukces i to na bardzo > trudnym rynku mediów.I to jest fakt a faktach faceci nie dyskutują. > pozwól mi nie płacic podatków,spraw aby mi miasto przekazało atrakcyjne tereny,to bede takim człekiem sukcesu ze beda o mnie trabili bardziej niz o rydzyku. > > > > Forward picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 09:12 I większość ludzi suksesu w Polsce szuka politycznych pleców, aby uzyskać te przywileje o których piszesz. Inaczej nie zbudowali by swoich imperiów ani nie zapewnili ich przetrwania. W Polsce nie da się robić interesów bez udziałów urzędników i polityków. Dlaczego teraz każdy krytykuje Rydzyka a może pogadamy o innych? też zwolnionych od czegoś, korzystających z koncesji, licencji albo wygrywających przetargi publiczne? Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: ech zrób puk,puk w pacyne IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 09:25 forward powiedz no tak szczerze jak na spowiedzi,nalezysz do kółka rózancowego radia maRYJA?czy tez jestes tak popierdzielony(bez urazy) jak Macierewicz,Giertych,Wrzodak i reszta spółki zoo?twoje argumenty sa tak słabe ze szkoda mówic.przeca RYDZYKOWATA pała jest osoba duchowna,tak? TAK a łamie prawie wszystkie przykazania, wiec jak tu ufac skurwielowi?ba wiecej jak tu ufac całemu klerowi skoro kryja tego oszysta(ciekaw czy tez kryja rydzyka w inny sposób?czy tez to on pokrywa innych? ) pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 09:38 Nie to twoje argumenty są słabe i dlatego obrzucasz mnie epitetami. W Polsce wielki biznes jest i być musi zaczepiony w polityce i mieć przychylnych urzędników. Nie chce mi się rozważać kwestii czy kler zakonny może prowadzić działalność gospodarczą na tak wielką skalę i ile musi mieć błogosławieństw od przełożonych. Pozostaje bez wątpliwości fakt, że KK angażował się i będzie angażować się w przyszłości, czy to się komuś podoba czy też nie, w przedsięwzięcia biznesowe. I tak jest nie tylko w Polsce. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 09:55 forward napisał: > Nie to twoje argumenty są słabe i dlatego obrzucasz mnie epitetami. W Polsce > wielki biznes jest i być musi zaczepiony w polityce i mieć przychylnych > urzędników. Nie chce mi się rozważać kwestii czy kler zakonny może prowadzić > działalność gospodarczą na tak wielką skalę i ile musi mieć błogosławieństw od > przełożonych. Pozostaje bez wątpliwości fakt, że KK angażował się i będzie > angażować się w przyszłości, czy to się komuś podoba czy też nie, w > przedsięwzięcia biznesowe. I tak jest nie tylko w Polsce. Forward, Tobie się chyba od tego szukania roboty w głowie poprzekręcało... nie masz żadnych mocnych argumentów, opowiadasz tu jakieś dyrdymały, używasz zlepków pojęć i tanich sloganów... Pomału przestaję się dziwić, że magister iluśtam fakultetów ma problemy ze znalezieniem roboty... może za wiele opowiadasz na rozmowach... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 10:02 Nie to ty swoim wpisem obnażasz własną głupotę. Nikt nie każe ci czytać Naszego Dzienika ani słuchać Radia Maryja. O tym że są i były kanty na linii wielki biznes-polityka, też dobrze wiesz. Tylko że nie odpowiada ci opcja poltyczna tego faceta, mi też nie, ale czy to powód żebym włączył się jako 1000001 krytykant ojca dyrektora? Niech żyje, niech się rozwija, skoro inni równie umoczeni też są tolerowani przez media. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: ech zrób puk,puk w pacyne IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 10:11 forward daj juz luzik , bo sam nie wiesz co piszesz. po kiego chuja osobie duchownej helikopter za 1mln dolarów? za te pieniadze mozna by nakarmic dzieci niedozywione z całej polski , przez długi,długi okres czasu! a tu ochojska pajacyki odpierdziela i caritas warjuje. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 10:28 Nie interesują mnie plotki dzienikarskie tzw. wyniki śledztwa dziennikarskiego, ani materiały operacyjne policji, ani ta cała nagonka dzienikarska, która odniesie przeciwny skutek od zamierzonego, bo ludzie w Polsce nie tyle że nie lubią helikopterów tutejszych buisnessman'ów co takich metod. Przed wyborami samorządowymi jakieś gazety kreowały Leppera na Hitlera i co, Samoobrona jest czwarta w samorządach. Teraz jedynie przybędzie donatorów ojcu Rydzykowi. Będzie wyrok to pogadamy. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 10:40 forward napisał: > Nie to ty swoim wpisem obnażasz własną głupotę. Nikt nie każe ci czytać Naszego > > Dzienika ani słuchać Radia Maryja. O tym że są i były kanty na linii wielki > biznes-polityka, też dobrze wiesz. Tylko że nie odpowiada ci opcja poltyczna > tego faceta, mi też nie, ale czy to powód żebym włączył się jako 1000001 > krytykant ojca dyrektora? Niech żyje, niech się rozwija, skoro inni równie > umoczeni też są tolerowani przez media. no tak. głupotę obnażam, ale nie płaczę na forum jakie to straszne, że nikt roboty nie chce mi dać. ale to pewno temu, że tez jestem umoczony. straszny masz rozstrzał poglądów Forward. w zależności od tego co tam sobie chcesz akurat udowodnić stajesz się Forwardem - liberałem, Forwardem - prawym i sprawiedliwym, Forwardem konfesyjno - radiomaryjnym. Może jeszcze nie trzeba się leczyć, ale pierwsze oznaki już są... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 11:42 Twoja bezradność na tym forum,niezbyt udane prowokacje oraz uwagi skierowane względem mojej osoby są śmieszne. Brak argumentów i wiedza o świecie współczesnym wzięta jedynie z gazet i gazetek, które napiszą i tak to co im reklamodawcy pozwolą to nie wystarcza żeby stawiać jakieś tezy i ich bronić. Więcej krytycyzmu wobec szumu medialnego. I wiesz jeszcze musisz się dużo nauczyć. Powodzenia w nauce. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 11:50 forward napisał: > Twoja bezradność na tym forum,niezbyt udane prowokacje oraz uwagi skierowane > względem mojej osoby są śmieszne. Brak argumentów i wiedza o świecie > współczesnym wzięta jedynie z gazet i gazetek, które napiszą i tak to co im > reklamodawcy pozwolą to nie wystarcza żeby stawiać jakieś tezy i ich bronić. > Więcej krytycyzmu wobec szumu medialnego. I wiesz jeszcze musisz się dużo > nauczyć. Powodzenia w nauce. nie bądż bezczelnym gnojkiem Forward i nie stawiaj się w roli nauczyciela... ja nie prowokuję, prawdopodobnie mam na to zbyt cisany umysł, co mi już kiedyś sugerowałeś hehe.. trzym głowę w jednym kawałku, bo od nadmiaru wiedzy pobieranej ze źródeł innych niz "gazety i gazetki, które napiszą i tak to co im reklamodawcy pozwolą" może ci się po prostu rozlecieć... kończę tą jałową wymianę postów, bo kompletnie nic z niej nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: ech zrób puk,puk w pacyne 27.11.02, 13:17 Szwy puszczają bluzgi lecą, cio Gph? Emocjonalna reakcja słabeusza. Ciekawe czemu tym biednym emerytom chcesz odebrać radio? nie mają kasy na lekarza, nie mają kasy na kino, teatr a ty przychodzisz tu i chcesz im zgasić radio jedynąpociechę w smętnym życiu jakie wiodą w Polsce. Najchętniej zaprowadziłbym Ciebie gdzieś na plebanie z tym prowokacyjno-emocjonalnym wpisem o bandycie i zostawił z nimi na pięć minut. Zastanów się co piszesz na drugi raz kolego. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak3 Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: 212.127.78.* 28.11.02, 21:42 forward napisał: > Jakie to polskie zazdrościć komuś sukcesu, odebrał słuchaczy PR 1 i zbudował > potęgę RM, stworzył uczelnie wyższą, wydaje gazetę, ma silne lobby polityczne w Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba > prawomocnego wyroku sądu. Dla mnie Rydzyk to niezły buisnessman i > charyzmatyczny przywódca. > Forward Ostrożnie, proszę. Masz na myśli sukces za wszelką cenę? To, że coś odebrał, stworzył, zbudował (potęgę), ma silne lobby itd. to zaledwie pragmatyczna skuteczność, którą może się pochwalić każdy obecny i dawny demagog i satrapa. Problem polega na tym, że Rydzyk to ksiądz i że tworzy szczególny obraz współczesnego chrześcijaństwa - reprezentuje antywartości, upowszechnia je i wzywa do naśladowania. To go różni od innych businessmanów: sprzedawca proszku OMO nie każe Ci wierzyć, że dzięki niemu staniesz się święty i osiągniesz zbawienie. I nie szczuje Cię na tych, którzy kupują VIZIR. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak3 Re: ech przeca to jest qrwa nienormalne! IP: 212.127.78.* 28.11.02, 22:26 forward napisał: > Jakie to polskie zazdrościć komuś sukcesu, odebrał słuchaczy PR 1 i zbudował > potęgę RM, stworzył uczelnie wyższą, wydaje gazetę, ma silne lobby polityczne w Sejmie i samorządach. A żeby nazwać go tak jak w tytule wątku potrzeba > prawomocnego wyroku sądu. Dla mnie Rydzyk to niezły buisnessman i > charyzmatyczny przywódca. > Forward Ostrożnie, proszę. Masz na myśli każdy sukces i za wszelką cenę? To, że coś odebrał, stworzył, zbudował (potęgę), ma silne lobby itd. to zaledwie pragmatyczna skuteczność, którą może się pochwalić każdy obecny i dawny demagog i satrapa. Problem polega na tym, że Rydzyk to ksiądz i że tworzy szczególny obraz współczesnego chrześcijaństwa - reprezentuje antywartości, upowszechnia je i wzywa do naśladowania. To go różni od innych businessmanów: sprzedawca proszku OMO nie każe Ci wierzyć, że dzięki niemu staniesz się święty i osiągniesz zbawienie. I nie szczuje Cię na tych, którzy kupują VIZIR. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traper Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? IP: 202.138.202.* 27.11.02, 08:13 W noramalnym kraju, Ms.Rydz, juz bylby za kratkami, Cala sytuacja przypomina Al.Capone-lata 30. Moze wkrotce ms.Rydz zrobi ,wilm o sobie i sprzeda do Holwood, ale wtenczas bedzie musial sie rozliczyc, tamtejszym urzedem podatkowym, a oni naprawde nie zartuja. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Nie ma postu o bandycie z Torunia??? 27.11.02, 09:56 Gość portalu: Traper napisał: > > W noramalnym kraju, Ms.Rydz, juz bylby za kratkami, > Cala sytuacja przypomina Al.Capone-lata 30. > Moze wkrotce ms.Rydz zrobi ,wilm o sobie i sprzeda > do Holwood, ale wtenczas bedzie musial sie rozliczyc, > tamtejszym urzedem podatkowym, a oni naprawde nie > zartuja. Rydzyk już zrobił film o sobie i swoim konfesyjnym radyjku - rozprowadzał go na kasetach wśród wyznawców radia... ale chyba jeszcze jest zbyt cienki na Holiwód Odpowiedz Link Zgłoś
gph dostałem maila... 27.11.02, 12:13 Apel do Ludzi Dobrej Woli ! Szczęść Boże ! W związku z nasilającymi się, a całkowicie nieuzasadnionymi atakami na Ojca Dyrektora, zwracam się do Was, drodzy internauci z prośbą o włączenie się w akcję obrony Ojca Dyrektora. W tym celu proponuję organizację (przez kółka parafialne) blokady dróg prowadzących do Kościołów, a w niedalekiej przyszłości - marsz na Warszawę, celem pikiety Sejmu. W czasie marszu zbiearne będą wolne datki (nie mniejsze niż 50 zł), celem wsparcia Radia Maryja. Wszytkich życzliwych i mądrych ludzi, którym nie jest obojętny los dzisiejszej Polski proszę o poparcie mojego pomysłu i podpisanie się pod tym mailem. Raz jeszcze - szcęść Boże wszystkim interanutom! jednak afera z Rydzykiem pobudza ludzką wyobraźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: dostałem maila... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 12:19 jaja sobie robisz? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dostałem maila... 27.11.02, 12:22 Gość portalu: picipolo napisał: > jaja sobie robisz? nie, takiego maila dostałem.. pewno jakiś jajcarz się uaktywnił.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bicz Boży Wiecej pokory ,robaczki!!! IP: 213.171.64.* 28.11.02, 15:42 gph napisał: > dlaczego? Wreszcie wyszło szydło z worka,lewuski,aż zzielenieli z zazdrości na widok kręcącego się interesu Ojca Rydzyka.Urban to przy nim szczeniak z ta swoją garstką czytelników.Ten film udowodnił tylko to,że lewicowa TVP zeszła na psy. Film propagandowy na poziomie popłuczyn po Goebbelsie,żenada. BOJĄ SIĘ RADIA MARYJA!!! Nic nie macie na Ojca Dyrektora,łachmyty.Możecie tylko gryźć palce z bezsilnej złości.Żal mi was lewicowa dziatwo,żyjecie w tej wielkiej świątyni opuszczonej przez bogów,a wszystkie wasze idole mają gliniane nogi i puste lby.Ludzikom małej wiary nie trzeba wiele,by krytykować Autorytety.Ojciec Rydzyk trzyma się mocno dzieki swej wierze i uporowi.Faryzeusze najpierw rzucają kamieniem,a dopiero później pytają o winę.Biada wam kanalie,Bóg nagrodzi wierne sługi życiem wiecznym,a wam zesle wieczne potępienie.Taki shanti-MAAAX wymaga leczenia u psychiatry.Jest on typowym przygłupem, co- nie trawiąc podstawowej wiedzy-wziął się za nauczanie innych.Sam nick shanti (lub MAXX) jest juz dla studenta 2 roku medycyny oczywistą pochodną kompleksów wynikających z braku wykształcenia i wiary w samego siebie.Bardzo zabawne,że partacz,piszący na poziomie drapania po drzwiach od ubikacji "love Bożenę", wyśmiewa niezniszczalna idde narodowo-katolicką.Podobno na weekend pojechal do UE,nalezy przypuszczac,ze wykopkowy charakter pobytu w UE nie wymusza na nim znajomości języków obcych,poza migowym. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Wiecej pokory ,robaczki!!! 28.11.02, 15:51 Gość portalu: Bicz Boży napisał(a): Biada wam kanalie,Bóg > nagrodzi wierne sługi życiem wiecznym,a wam zesle wieczne potępienie. o, cholera... poważna retoryka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun Tzu Niezniszczalna idea narodowo-katolicka IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 23:16 Tak, tak. Tak, tak. Idea narodowo-katolicka dawno już nikogo nie interesuje. Sama jej niezniszczalnośc nie robi - jak się wydaje - dostatecznego wrażenia na Twoich ofiarach. A pomysłami O. Rydzyka normalny świat się po prostu NIE INTERESUJE.Poczytaj sobie statystyki. Mogę Ci co najwyżej obiecać, że dożyjesz końca tej hecy jak amen w pacierzu. Też kiedyś sądziłem, że np. Sojuz jest nie do ruszenia. Ale już tak nie sądzę. Ten pajac silnie szkodzi makrointeresom kościoła, i choćby dlatego zaraz zniknie.A statystyczny słuchacz Radia z ryjem to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z PODSTAWOWYM WYKSZTAŁCENIEM.Powodzenia. Gość portalu: Bicz Boży napisał(a): > gph napisał: > > > dlaczego? > Wreszcie wyszło szydło z worka,lewuski,aż zzielenieli z zazdrości na widok > kręcącego się interesu Ojca Rydzyka.Urban to przy nim szczeniak z ta swoją > garstką czytelników.Ten film udowodnił tylko to,że lewicowa TVP zeszła na psy. > Film propagandowy na poziomie popłuczyn po Goebbelsie,żenada. BOJĄ SIĘ RADIA > MARYJA!!! Nic nie macie na Ojca Dyrektora,łachmyty.Możecie tylko gryźć palce z > bezsilnej złości.Żal mi was lewicowa dziatwo,żyjecie w tej wielkiej świątyni > opuszczonej przez bogów,a wszystkie wasze idole mają gliniane nogi i puste > lby.Ludzikom małej wiary nie trzeba wiele,by krytykować Autorytety.Ojciec > Rydzyk trzyma się mocno dzieki swej wierze i uporowi.Faryzeusze najpierw > rzucają kamieniem,a dopiero później pytają o winę.Biada wam kanalie,Bóg > nagrodzi wierne sługi życiem wiecznym,a wam zesle wieczne potępienie.Taki > shanti-MAAAX wymaga leczenia u psychiatry.Jest on typowym przygłupem, co- nie > trawiąc podstawowej wiedzy-wziął się za nauczanie innych.Sam nick shanti (lub > MAXX) jest juz dla studenta 2 roku medycyny oczywistą pochodną kompleksów > wynikających z braku wykształcenia i wiary w samego siebie.Bardzo zabawne,że > partacz,piszący na poziomie drapania po drzwiach od ubikacji "love Bożenę", > wyśmiewa niezniszczalna idde narodowo-katolicką.Podobno na weekend pojechal do > > UE,nalezy przypuszczac,ze wykopkowy charakter pobytu w UE nie wymusza na nim > znajomości języków obcych,poza migowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bicz Boży Re:gdzie Rzym,a gdzie...... IP: 213.171.64.* 29.11.02, 15:08 Gość portalu: Sun Tzu napisał(a): > Tak, tak. Tak, tak. Idea narodowo-katolicka dawno już nikogo nie interesuje. Sama jej niezniszczalnośc nie robi - jak się wydaje - dostatecznego wrażenia na Twoich ofiarach. A pomysłami O. Rydzyka normalny świat się po prostu NIE INTERESUJE.Poczytaj sobie statystyki. Mogę Ci co najwyżej obiecać, że dożyjesz końca tej hecy jak amen w pacierzu. Też kiedyś sądziłem, że np. Sojuz jest nie do ruszenia. Ale już tak nie sądzę. Ten pajac silnie szkodzi makrointeresom kościoła, i choćby dlatego zaraz zniknie.A statystyczny słuchacz Radia z ryjem to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z PODSTAWOWYM WYKSZTAŁCENIEM.Powodzenia. > > Powtorzę motto mojego wywodu,bo zdaje się,że nie dotarło do Ciebie:BOJĄ SIĘ RADIA MARYJA,dodam -panicznie!!!Skoro,jak piszesz,cytuję:" statystyczny słuchacz Radia z ryjem to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z PODSTAWOWYM WYKSZTAŁCENIEM",to PO CO tyle zachodu?Po co wytacza się najcięższe działa,angażuje najlepszych speców od socjotechniki i sięga do metod żywcem zaczerpniętych z filmów Broccolii i Saltzmana??.Powoływanie się na statystyki KRAJOWE jest tu jakimś kiepskim żartem.I nic mi(sobie też)nie obiecuj,Radio jak dotąd przetrwało wszystkie burze,a porównanie instytucji Kościoła do Sojuza nie wytrzymuje krytyki skali.To tak jakbyś porównywał PKiN z piramidą Cheopsa. byłoby zbytnim sarkazmem życzyc powodzenia,ale powiem:pozostawaj w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re:gdzie Rzym,a gdzie...... 29.11.02, 15:19 Skoro,jak piszesz,cytuję:" statystyczny > słuchacz Radia z ryjem to KOBIETA POWYŻEJ 65 LAT, MIESZKAJĄCA NA WSI, Z > PODSTAWOWYM WYKSZTAŁCENIEM",to PO CO tyle zachodu?Po co wytacza się najcięższe > > działa,angażuje najlepszych speców od socjotechniki i sięga do metod żywcem > zaczerpniętych z filmów Broccolii i Saltzmana??.Powoływanie się na statystyki > KRAJOWE jest tu jakimś kiepskim żartem.I nic mi(sobie też)nie obiecuj,Radio jak > > dotąd przetrwało wszystkie burze,a porównanie instytucji Kościoła do Sojuza nie > > wytrzymuje krytyki skali.To tak jakbyś porównywał PKiN z piramidą Cheopsa. > byłoby zbytnim sarkazmem życzyc powodzenia,ale powiem:pozostawaj w pokoju. po pierwsze nie mieszaj pojęć kościoła i radia - to są dwie zupełnie instytucje. po drugie właśnie ci statystyczni słuchacze radia maryja są systematycznie oszukiwani i naciągani przez cwanego socjotechnika, dodatkowo ze skrzywieniem nacjonalistyczno - rasistowskim. i dlatego właśnie angażuje się w to grubą artylerię. radio powinno wrócić do swojej misji a Rydzyk powinien znaleźć się za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bicz Boży Nomen Omen..... IP: 213.171.64.* 29.11.02, 16:22 gph napisał: > > po pierwsze nie mieszaj pojęć kościoła i radia - to są dwie zupełnie > instytucje. po drugie właśnie ci statystyczni słuchacze radia maryja są > systematycznie oszukiwani i naciągani przez cwanego socjotechnika, dodatkowo ze skrzywieniem nacjonalistyczno - rasistowskim. i dlatego właśnie angażuje się w to grubą artylerię. radio powinno wrócić do swojej misji a Rydzyk powinien > znaleźć się za kratkami. > Słuchacze Radia Maryja tym już wiedzą,co więcej!Oni chcą być dalej "systematycznie oszukiwani i naciągani przez cwanego socjotechnika, dodatkowo ze skrzywieniem nacjonalistyczno - rasistowskim" (Ho,ho,ho, był już kiedys jeden taki,który się skrzywił,a potem nawet został I sekretarzem KC PZPR,co jest dobrym prognostykiem dla Ojca Dyrektora!!) P.S.kościół to tylko budynek świątyni i co,u kaduka ma on wspólnego z radiem? natomiast Kosciół ...comprende? Odpowiedz Link Zgłoś