Gość: klm IP: 213.134.191.* 01.03.06, 20:23 Czy ktoś się orientuje z jaka ceną ruszą ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.crowley.pl 02.03.06, 11:02 a dokładnie to gdzie na Krowodrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.inet.cns.fra.dlh.de / *.lhsystems.com 02.03.06, 16:50 Mam prośbę, co możecie powiedzieć o tym deweloperze? Czy Mirabud jest rzetelnym deweloperem? Wywiązuje się z umowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.euroscript.pl / *.devs.futuro.pl 03.03.06, 10:44 bardzo. koncza mi budowac na huculskiej. uczciwe umowy, sensowne ceny i indywidualne, mile traktowanie. na prawde nie mam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.inet.cns.fra.dlh.de / *.lhsystems.com 06.03.06, 12:47 Dzieki! Wlasnie planuje zakup mieszkanka i info jest niezbedne. Na pierwszy rzut oka biuro wyglada jak zywcem wyjete z filmów Barei, co mnie trochę zbiło z tropu, ale grunt żeby uczciwi i solidni byli :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.euroscript.pl / *.devs.futuro.pl 08.03.06, 18:36 tez tak myslalem za 1szym razem ;-) ale doszedlem do wniosku, ze przynajmniej niemydla oczu cukierkowym marketingiem. wczoraj bylem tam zalatwiac jakies prawie koncowe sprawy i sa niezmiennie mili choc dostali juz ode mnie 99% kasy ;-) jak ktos kiedys pisal w starym watku na ich temat /przeszukaj forum/ - to firma 2 "starych" specow - inzynierow, ktorym oprocz kasy budowanie sprawia radosc, przynajmniej ja tez ich tak postrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: Mirabud na Krowodrzy IP: 213.134.191.* 08.03.06, 19:17 przedrążyłem temat nz dzeń dzisiejszy cena może być Odpowiedz Link Zgłoś
katherine23 Re: Mirabud na Krowodrzy 14.03.06, 14:18 Czy wiadomo cos wiecej nt. tej inwestycji?? Ani na dominium.pl ani na ich stronie nic nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukocz Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.ramtel.pl 15.03.06, 09:32 Nie slyszalem nic o Krowodrzy, ale na Bronowicach ma byc chyba 4,5k netto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.06, 15:54 witam potencjalnych, przyszlych sasiadow z Tetmajera! wlasnie wplacilismy oplate rezerwacyjna ! ale jakos nie czulem sie szczegolnie milo traktowany , tym bardziej ze Pani powiedziala ze umowa rezerw. nie podlega negocjacjom bo jest podobno mnostwo chetnych, poza tym co innego mowi sie a co innego jest napisane w tej umowie. Skoro tak dobrze im idzie budowa mogliby sobie cos lepszego wybudowac na biuro. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcnek Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:29 Nie lubie krowodrzy Odpowiedz Link Zgłoś