Dodaj do ulubionych

Na stronach Centrum Wiesenthala

IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 15:52
Młode niedoswiadczone np.Nulki dowiedza sie że Polacy wymordowali 2 miliony
892 tysiace ludzi narodowości Zydowskiej,ponieważ brak informacji-kto to
uczynił-zastepuje stwierdzenie na końcu iz w Polsce antysemityzm trwa nadal...
????? no coment.
Obserwuj wątek
    • doktor_hiszpan Kłamiesz 05.03.06, 18:21
      niedouku. Zajrzyj na tę stronę.
      www.wiesenthal.com/site/pp.asp?c=fwLYKnN8LzH&b=242023
      A dopiero później się kompromituj. Jesli już przepisujesz brednie swoich
      antysemickich kumpli, to przynajmniej podaj link.
      • Gość: artur a czemu ta odpowiedz jazemu tak kipi nienawiścią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:26
        i brakiem kultury, są jakies granice
        jazzi nawet jesli sie myli to mozna przedstawic swoje stanowisko w sposób
        kulturalny jak to uczynił jazzy,
        • mateuszwierzbicki Re: a czemu ta odpowiedz jazemu tak kipi nienawiś 05.03.06, 18:28
          o jakich ty granicach mówisz, jak ten twój kolezka jazzi takie brednie wypisuje
          • Gość: xyz jazzi tworzy nowe standarty kultury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:29
            nie każdy tak umie ;)
            • longwehicle Re: jazzi tworzy nowe standarty kultury 05.03.06, 18:44
              www.zippyvideos.com/1870979803663086/rodzina_radja_maryja/
        • Gość: oloa Re: a czemu ta odpowiedz jazemu tak kipi nienawiś IP: *.net.autocom.pl 05.03.06, 18:29
          hiszpany już tak mają, od urodzenia
      • Gość: jazzinator Re: Kłamiesz,czyżby?Hiszpan czy Pisz Pan? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 18:49
        Nie bedę Ci ułatwiał zadania i żadnych linków,lecz zanim zarzucisz drugiemy
        kłastwo sam najpierw sprawdż i zajdż na ta stronę nie mówiąc o twoim koleżce
        gegajacym za Toba Wierzbickim (świetym) który równie nie wie o co chodzi jak i
        ten cały ikigrekzet,wiec na stronie internetowej Muzeum Tolerancji Szymka
        Wiesenthala pod hasłem Polska jest tekst w kazdym raze do niedawna był tej
        treści w indeksie encyklopedycznym definicja hasła Polska:"polożenie republika
        wśrodkowo-wschodniej europie.Obecnośc Żydów od poczatku XI wieku.Populacja
        Żydów w 1939 3.351.000.Los Żydów wywiezieni do gett i deportowani do obozów
        śmierci.Około 2.982.000 zostało wymordowanych.900 letni okres pobytu Żydów w
        Polsce dobiegł końca.Antysemityzm w Polsce trwa nadal." Koniec cytatu,no coment
        • mateuszwierzbicki Re: Kłamiesz,czyżby?Hiszpan czy Pisz Pan? 05.03.06, 18:52
          no trwa przez takich jak ty
          • Gość: jazzinator to cały twój komentarz gęgało? jestem Zydem!!!choć IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 19:01
            Polskim i ubogim!
            • mateuszwierzbicki Re: to cały twój komentarz gęgało? jestem Zydem!! 05.03.06, 19:09
              przymiotników nie zaczynamy z dużych liter. Zażyj relanium i poleż trochę,
              poodychaj głęboko, może pomoże
              • Gość: jazzinator Sami widzicie,jak brak argumentów to i literówki IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 19:20
                przeszkadzaja , nauczyciel sie znalazł za zlotówę(tyle jest teraz warta jego
                gazetka)ale co masz do powiedzenia na temat? Panie psorze?
                • mateuszwierzbicki Re: Sami widzicie,jak brak argumentów to i literó 05.03.06, 19:24
                  jaka jest ta moja gazetka?
                  • Gość: jazzinator Ta gdzie wszyscy bez napl..ka IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 19:25
                    • mateuszwierzbicki Re: Ta gdzie wszyscy bez napl..ka 05.03.06, 19:35
                      jazzi, dlaczego ty jestes taki głupi?
                  • Gość: jazzinator Ale co macie na ten temat?gęgało i hiszpanie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 19:36
                    czy doczekam sie jakiegos komentarza czy tylko caly czas bede czytał ble ble?
                    Co jest z wami panowie(towarzysze)najmądrzejsi,najwiatlejsi i wogóle naj.
                    • mateuszwierzbicki Re: Ale co macie na ten temat?gęgało i hiszpanie 05.03.06, 19:41
                      jazzi, jak tu coś ci komentować, jak ty o napletkach coś bredzisz?
                      • Gość: jazzinator Re: Ale co macie na ten temat?gęgało i hiszpanie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 19:53
                        Dziekuje nie mam wiecej pytan!!!!
                        • mateuszwierzbicki Re: Ale co macie na ten temat?gęgało i hiszpanie 05.03.06, 19:55
                          to dobrze jazzi
                          • Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 19:58
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • mateuszwierzbicki Re: Ale co macie na ten temat?gęgało i hiszpanie 05.03.06, 20:00
                              jazzi, to super. Zajmij się może lepiej własnym napletkiem. Dobrze radzę
        • doktor_hiszpan Kłamiesz 05.03.06, 22:23
          Centrum Simona Wiesenthala to nie Muzeum Tolerancji. Sądzisz, że wszyscy są tak
          roztargnieni jak Ty?
          Nie rozumiem Twoich kłopotów z jakimiś koleżkami. Załatwiaj sobie to sam.
          Muzeum Tolerancji nie ma żadnego indeksu encyklopedycznego. Kłamiesz po raz
          trzeci. A jeśli ma - to podaj adres.
          Ten cytat, który podałeś zawiera samą prawdę.
          Stanowisz wraz ze swoimi wypowiedzami - mimo ewidentnie młodego wieku, i
          całkowitego braku doświadczenia - dowód na prawdziwośc tezy zawartej w ostatnim
          zdaniu.
          A jesli w ogóle wiesz o kogo chodzi, to nie pisz o nim per "Szymek" bo dajesz
          dowody barbarzyństwa.
          Na tym protokół zakończono.
          • foley I to mi się podoba. 05.03.06, 22:31
          • Gość: jazzinator Re: Kłamiesz-tak jest prose pani! !!!!prokurator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 22:37
            A czy o proteście profesora Jacka Fisiaka z Polskiej Akademii Nauk w tej sprawie
            i o tym że prokuratura w Poznaniu powołała Go na głównego swiadka i eksperta
            w śledztwie o znieważenie Narodu Polskiego i Rzeczpospolitej Polskiej przez
            Centrum Sz.Wiesenthala,słyszałas mądralo? manipulować faktami trzeba sie długo
            uczyć sieroto przemadrzała,daleko Ci jeszcze do Guru.
            • mateuszwierzbicki Re: Kłamiesz-tak jest prose pani! !!!!prokurator 05.03.06, 22:42
              jazzi, nowy kolega z napletkiem czeka, idx sie pobawić
            • longwehicle Re: Kłamiesz!!kusiak to kuśka!!Anglista-tłumacz 05.03.06, 22:49
              Tłumaczył dla prokuratury!!!.
              • Gość: jazzinator Re:!!kusiak to kuśka!!Anglista-tłumacz IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 22:55
                A poza tym wszystko sie zgadza,prawda? tylko to ci przez paluchy nie przejdzie
                co?
                • longwehicle Re:!!kusiak to kuśka!!Anglista-tłumacz 05.03.06, 22:57
                  Co się zgadza ??Jest na liście Wildsteina!!
            • doktor_hiszpan Jacek Fisiak. Profesor. Gawronik. Rakowski 06.03.06, 00:24
              Gazeta Wyborcza w grudniu 1995 roku pisała: "Przełom 1988 i 1989 roku. Kończy
              się PRL. Sekuła jest wicepremierem w rządzie Rakowskiego, a Aleksander Gawronik
              w światku waluciarzy - których był częstym klientem - nazywany »Walizeczką«, ma
              pomysł na kantorową reformę. Swą koncepcję opanowania dzikiego handlu dolarami
              przedstawia Sekule w czasie kilku spotkań. W nawiązaniu kontaktu pośredniczy
              Jacek Fisiak, rektor Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu, minister
              edukacji w rządzie Rakowskiego. Równolegle w Poznaniu Gawronik spotyka się ze
              starymi cinkciarzami. Przekonuje, że nie mają szans dostać koncesji: Ja mogę
              mieć kantory, wy nie, bo byliście cinkciarzami. Sugeruje jednak, że wystarczy
              dać »komuś« 15 tysięcy dolarów, to koncesję da się załatwić [...]".
          • Gość: jazzinator Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 22:41
            jak to zabrzmi w jidisz?
            • mateuszwierzbicki Re: Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech 05.03.06, 23:11
              jazzi, ty sie najpierw naucz polskiego, a potem dopiero interesuj sie obcymi
              jezykami
              • Gość: jazzinator Re: Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 23:16
                Ty z językiem nie masz problemu? zwłaszcza z obcym w twym ciele?
                • longwehicle Re: Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech 05.03.06, 23:18
                  Guru!!!ogór!!;o))
                  • Gość: jazzinator Re: Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 05.03.06, 23:20
                    np.w ciele Longisyna z Kazimierza Szczuki?
                    • longwehicle Re: Dzezzi guru!!! dzezzi ogór!!;o)) 05.03.06, 23:21

• nulka8 Re: Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech 05.03.06, 23:24
                  Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> Ty z językiem nie masz problemu? zwłaszcza z obcym w twym ciele?

A czy to coś złego taki "obcy język" w ciele? Ja bym polemizowała...
                  • longwehicle Re: Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech 05.03.06, 23:27
                    Dzezzi to przeżywa jak janek "memła" ozorem!!;o))
                  • mateuszwierzbicki Re: Jeszcze jedno hiszpanko,nie kłam bo to grzech 05.03.06, 23:27
                    jazzi nie wie, bo on napletkiem swoim i nowego kolegi tylko umie się bawić,
                    Jazzi Napletek :)
                    • Gość: a Re: klam nie klam klam nie klam kam nie klam IP: *.ny325.east.verizon.net 06.03.06, 03:29
                      co za argumenty. Nawet nie wiadomo o co chodzi. Tylko pierwszy watek jest
                      tematem do dyskusja reszta to poprostu czkawka.
                      • Gość: H56 jonizator, przebywając na tym forum , masz grzecha IP: *.comnet.krakow.pl 06.03.06, 05:26
                        he,he, przejdź na strony twojego idola z Torunia,to ci da rozgrzeszenie.
    • Gość: unu Głos Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:50
      www.dziekujemy.pl/?p=324
      • doktor_hiszpan Re: Głos Gazety Wyborczej 06.03.06, 22:07
        Dziekuję pięknie za informację. Tą drogą udało się potwierdzić, że informacja
        taka umieszczona tam była DO NIEDAWNA. Co po polsku znaczy, że już jej tam nie
        ma.
        Mogłem szukać do woli.

Przy założeniu że www.dziekujemy uznamy za wiarygodne źródło informacji. A tu
        się zawaham, bo w komentarzu odredakcyjnym(?) nawypisywano tyle bzdur, że aż
        trudno uwierzyć, ile ich się tam zmieściło. Na oko biorą się ze znacznej
        niewiedzy historycznej autora komentarza. Przy czym szczególnmie plugawe wydaje
        się powołanie na liczbę Polaków pośród odznaczonych w Yad Vashem. Liczba ta -
        droga młodzieży - bierze się stąd przede wszystkim, że to właśnie w Polsce
        najwięcej Żydów mieszkało. A nie stąd, ze to Polacy mieli w masie znaczącą
        skłonność do pomagania Żydom.
        Nie mieli.A już z pewnością nie wszyscy.
        Zwyczajna statystyka.
        Jest natomiast oczywistą bzdurą propagowaną przez co głupsze kręgi żydowskie,
        że Niemcy ulokowali obozy w Polsce z powodu znacznego tutaj antysemityzmu.
        Jedyną przyczyną były względy transportowe ( w rozumieniu Eichmana).
        • Gość: jazzinator Helenko HiszPańska przestań chrzanić! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.03.06, 16:31
          Jak brak argumentów to sie bzdury wypisuje o jakichś waluciarzach(komuszy zwrot)
          dzisiaj przedsiebiorcach a jak i z tymi bzdurami nie wyszło to na zywca
          kwestionuje sie tekst przepisany ze żródła.Ja nadmieniałem że może tego tekstu
          tam nie byc bo cwaniaczki są czujne , lecz ty tez nieuważnie czytałas to co
          napisałem , o najmadrzejsza! Do błędu przyznać sie to PO niżej godności
          aktywisty? a gdzie nauka z ZMP< o samokrytyce?
          • nulka8 Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! 07.03.06, 16:34
            > aktywisty? a gdzie nauka z ZMP< o samokrytyce?

Janizzatorze! A skad ty tak dobrze znasz ZMP-owskie nauki?
            • onanizzator Re:zetemowski piesek! 07.03.06, 16:35

• Gość: jazzinator Oj wierzbicki jakis ty durny teraz sie mówi IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.03.06, 16:57
                szarpnij za skóre aty tu stare teksty z siwa broda i popisujesz sie jak PiSia
            • Gość: jazzinator Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.03.06, 17:01
              Z literatury i filmów dokumentalnych mądralińska tym razem bez ka8 czyli?
              • nulka8 Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! 07.03.06, 17:05
                No a po co te epitety? Ja tylko chciałam poznać źródło twojej wiedzy, bo sama
                takowej nie posiadam, a lubie wiedzieć.
                • Gość: jazzinator Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.03.06, 17:16
                  Chyba cos z Toba nie tak,wiosna jeszcze sie opóżnia wiec chyba nie przegrzałas
                  tranzystorów/? epitet(masz zawsze słownik pod pacha) a epitety to mała
                  różnica,ja nie poczuwam sie nawet do tego w liczbie pojedynczej,natomiast
                  niedawno jakaś Nulka mnie ochlapała pomyjami,nawet zdziwilem sie nieco bo to do
                  niej zwykle nie pasuje,chociaz jest taki drazliwy temat kiedy puszczają nerwy i
                  woalka dziewczeństwa opada z twarzy odsłaniając czarna mambę.
                  • nulka8 Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! 07.03.06, 17:28
                    > Chyba cos z Toba nie tak,wiosna jeszcze sie opóżnia wiec chyba nie przegrzałas
                    > tranzystorów/? epitet(masz zawsze słownik pod pacha) a epitety to mała
                    > różnica,ja nie poczuwam sie nawet do tego w liczbie pojedynczej
                    "Epitet oznacza słowo określające rzeczownik. Epitety najczęściej występują w
                    postaci przymiotnika, czasem w postaci imiesłowu bądź rzeczownika. Epitet to
                    tyle, co określenie. Ma on wpływ na znaczenie wyrazu, do którego się odnosi:
                    poszerza je bądź zacieśnia, czasami nadaje inny nieco odcień lub określa
                    stosunek wypowiadającego do danego przedmiotu lub zjawiska".
                    pl.wikipedia.org/wiki/Epitet
                    "mądralińska" w takim razie, jeśli nie epitet , to co ?

> niedawno jakaś Nulka mnie ochlapała pomyjami,nawet zdziwilem sie nieco bo to do
                    >
                    > niej zwykle nie pasuje,chociaz jest taki drazliwy temat kiedy puszczają nerwy i
                    >
                    > woalka dziewczeństwa opada z twarzy odsłaniając czarna mambę.

Oj, nie przypominam sobie tego. Podaj link, to się ustosunkuje.
                    • mateuszwierzbicki Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! 07.03.06, 17:31
                      jazz-napletek drgawek dostał. jazzi, zrób sobie przerwe w zabawie z napletkiem.
                      Kompres zimny na czoło i poleż troche
                    • Gość: jazzinator Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.03.06, 17:32
                      Nie mam czasu Cie niańczyc,porozwiazuj krzyżówki te łatwe, na czas,to trenuje
                      pamiec.
                      • nulka8 Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! 07.03.06, 17:35
                        Nieładnie Jazzinatorze. Jeżeli cos sie komuś zarzuca, to wypada jakieś dowody
                        przytoczyć. Ale zdaje się, że ta zasada w IV RP juz nie obowiązuje, a szkoda.
                        • mateuszwierzbicki Re: Helenko HiszPańska przestań chrzanić! 07.03.06, 17:40
                          Nulka, jazzi jest chory od tych zabaw napletkiem, nie męcz go, on musi z zimnym
                          kompresem na głowie troche poleżec w spokoju
          • doktor_hiszpan Bardzo bym prosił 09.03.06, 09:54
            ...śmierdzioszka, żeby wszedł do swojej dziurki - i nie wyłaził. Przynajmniej
            przy mnie.
            Na polemiki nie licz, boś durny.
            • Gość: jazzinator Re: Bardzo bym prosił piszpanią o0 zakrecenie kurk IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 09.03.06, 11:58
              Durny ,pochodzi z rosyjskiego czyzbyś miał to po dziadku enkawudziscie duraku?
              jak nie staje ....argumentów to lecimy schemacikiem co?
            • Gość: KIKO bardzo, bardzo IP: *.net.autocom.pl 09.03.06, 12:04
              Jaka kulturalna dyskusja...
              i ten kompleks wierzbickiego, coś nie tak mateuszku? Poradż się nulki-srulki,
              ona wie wszystko, przynajmniej tak jej się, ha ha, wydaje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka