Dodaj do ulubionych

apartamenty wilenska - czy juz problemy z develop

IP: *.autocom.pl 06.03.06, 16:29
Od piatku na budowie cisza i spokoj. Juz zaczely sie problemy? Szybko. Pewnie
sasiedzi sie wzieli do roboty i uruchomili wszelkie mozliwe wejscia. Ciekawe
ile sie przeciagnie budowanie.
A jak kaze tradycja zapewnie deweloper zapewnia ze zadnych przestojow nie ma.
Pewnie zaplanowane urlopy ekipy budowlanej bo pogoda ladna........
Obserwuj wątek
    • Gość: Kika Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.autocom.pl 06.03.06, 18:45
      a może radny P.S chce sie wykazać w końcu obiecywał zająć się sprawą a 2
      wieżowce wdzięcznych wyborców krótko przed wyborami to nie lada gratka...
      • Gość: Klient Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:47
        To chyba bardzo was cieszy, ze kolejny raz ktos chce zablokowac budowe??? Moze
        ktos odpowiedziec co jest przyczyna "zastoju" w pracach budowlanych??
        • Gość: .:. Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.autocom.pl 06.03.06, 23:55
          Wbrew pozorom nie ma w mym poscie ani krzty radosci. Stwierdzam fakty. I opisuje
          zachowanie developera w stosunkach z klientami. Ktos w sasiedztwie bardzo walczy
          z budowa. W koncu pozwolenie na budowe wydane zostalo w 2002 roku chyba i ktos
          potrafil je skutecznie przyblokowac.
          Co jest przyczyna obecnego przestoju wie chyba tylko developer a on sie ta
          wiedza nie pochwali.
          Co bedzie dalej czas pokaze.
          • Gość: ,,, Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 00:55
            To jest jakas kompletna paranoja. Firma kupuje dzialke za duze pieniadze, ma
            pozwolenie na budowe i ktos caly czas rzuca im pod nogi klody. Po 2 tyg, od
            daty wydania prawomocnego pozwolenia na budowe nie wplynelo zadne odwolanie i
            jeszcze jest cos nie tak?? Nie rozumiem, Zreszta jak tu cokolwiek rozumiec w
            tym kraju? Polska to kraj wariatow na czele z paranoicznym J. Kaczyń, jego
            bratem, ktory mowi w oredziu czego nie zrobi ;-))oraz Koordynatorem d/s wann i
            rur ;-))
            • Gość: ,,, Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 01:04
              A propos szanowny ".:." piszesz tak jakbys byl mieszkancem jednego z blokow na
              ul. Wilenskiej, ktory napisal juz kilka artykulow w Dzienniku Polskim w dodatku
              krakowskim ;-))) Moim skromnym zdaniem to co piszesz jest "nasiakniete"
              triumfalizmem, ze komus cos sie komplikuje ;-))
              • Gość: Filifionka Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.su.krakow.pl 07.03.06, 09:03
                Spokojnie dzisiaj rano jechałam Wileńską i pracowali.Musimy sie chyba
                przyzwyczaić że mieszkańcy wieżowców Zaułek Wileński 1 i 3 nie są do nas
                przyszłych mieszkańców zbyt przyjaźnie nastawieni.Pozdrawiam.
              • karem Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev 07.03.06, 11:34
                Nie jestem przekonany o twojej interpretacji. Ktos poprostu poinformowal o tym
                ze budowa stala przez jakis czas bez powodu. Czasami ludzie nie jezdza na budowe
                codziennie i nie wiedza co sie dzieje. Wtedy info jest bardzo poządane.
                A jak sie ma manie przesladowczo polaczoną z poszukiwaniem spiskow to juz jest
                inny problem.
                Ja bym chciaL zeby ktos kto tam jezdzi podawal co jakis czas stan zaawansowania
                prac. Chyba nikt ne chce umoczyc kasy w dziure w ziemi, prawda Panie/Pani ",,,".
                No chyba ze jes sie nie zainteresowanym finansowo. Bo ja jestem

Pozdrawiam
                • Gość: Filifionka Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.su.krakow.pl 07.03.06, 11:59
                  Nadal uważam że post nie był zwykłą relacją z placu budowy i sądząc po
                  odpowiedziach nie tylko ja...Pozwolenie na budowę w 2002 roku uzyskano ale
                  Wileńska Project dostała pozwolenie w listopadzie 2005 (zmniejszła sie liczba
                  mieszkań i miejsc postojowych i wymagało to ponownego starania sie o
                  pozwolnie),to tak dla ścisłości.Pozdrawiam
                  • karem Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev 07.03.06, 12:05
                    Moze i masz racje. Chociaz ja to tak dalej nie odbieram.

Pozdrawiam
                    • Gość: ,,, Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:32
                      Musze zmartwic Pana o nicku "karem". Niestety nie posiadam mani przesladowczej
                      i nie szukam spiskow. Byc moze ze wzgledu na późna pore zbyt jednoznacznie
                      zinterpretowalem pierwszy post. ;-)) Ewentualnie jako baczny obserwator sceny
                      politycznej, byc moze uwidocznila mi sie "spiskowa teoria dziejow". PiS ;-)) A
                      tak na powaznie chyba kazdy z nas jako klient jest "zywo" zainteresowany co
                      dzieje sie wokol budowy, ktora wzbudza duze kontrowersje. Ale ja jakos jestem
                      spokojny jesli chodzi o inwestora. Mysle, ze Motta Engil jest za powazna firma,
                      tym bardziej, ze planuje jeszcze wiele podobnych inwestycji zarowno w Krakowie
                      jak i innych miastach. Jedynie mam obawy przed naszymi "sympatycznymi
                      sasiadami" ;-)) Ale wierze, ze bedzie ok!!!
                      A propos rowniez przejezdzalem przez Wilenska cos zaczynaja robic ;-))
                      Pzdr.

Pan
    • Gość: adamg Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.ericpol.pl 07.03.06, 15:49
      Czy jest tutaj ktos, kto odwazyl sie kupic lub podpisac przedwstepna umowe z
      Wilenska Dev.?
    • Gość: Filifionka Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.autocom.pl 07.03.06, 17:16
      Proponuję przenieść wszelkie dyskusje do APARTAMENTY WILEŃSKA, bo nie ma sensu
      mnożenie wątków.Pozdrawiam.
    • Gość: ,,, Re: apartamenty wilenska - czy juz problemy z dev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:45
      To byloby na tyle problemow. Budowa ruszyla pelna para ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka