Dodaj do ulubionych

Krzystek w Galaxy

IP: *.chello.pl 30.07.07, 00:45
był dziś... zastanawiałam się, gdzie kupił rozlatujące się buty na grubej,
gumowej podeszwie... moze to specjalny image - na wyjścia w miasto...

Chciałam podejść i zadac konkretne pytanie... ale zastanawiałam się, czy
warto...
:(
Obserwuj wątek
    • Gość: zed Re: Krzystek w Galaxy IP: 89.19.68.* 30.07.07, 00:51
      dobrze, ze sa jeszcze obywatele zawsze zorientowani na istotne sprawy miasta...

moze powinnas napisac o tym do "pani domu" albo do "twojego imperium"?
    • Gość: parysK Re: Krzystek w Galaxy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.07, 01:58
      chciałaś podejść ale jego ochrona to uniemożliwiła? a to ciekawe
      • Gość: anna Re: Krzystek w Galaxy IP: *.chello.pl 30.07.07, 02:04
        był sam.
        • Gość: parysK Re: Krzystek w Galaxy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.07, 02:07
          to był żart- to na szczęście nie jest jakaś gwiazda.Własciwie to trudno
          powiedzieć kto to jest.
          Czołem Nocna Zmiano :)
    • Gość: Zbędnydlaregionu buty dla zbędnych i niezbędnych :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 07:13
      Buty, o których piszesz były zapewne z okresu kiedy jeszcze nie był niezbędny
      dla miasta i regionu. Jakiś czas w takichże dziurawcach, podobnie jak Krzystek,
      w okresie przejściowym pomiędzy siedmioma latami chudymi a ponad siedmioma
      tłustymi, z chwilą wejścia w okres "niezbędności" i po kilku uwagach
      plotkarskich gazet i kolegów, buty typowe dla "zbędnych" wyrzucił i zakładał
      już buty typowe dla "niezbędnych" :-).
      • Gość: Zbędny Re: buty dla zbędnych i niezbędnych :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 07:15
        Sorki.
        To nie była zagadka! Chodziło o buty Dariusza Wieczorka w okresie przejściowym
        pomiędzy zbędnością a niezbędnością.
        • Gość: craven Re: buty dla zbędnych i niezbędnych :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:19
          Panie Zbędny chyba niezła impreza była. Nie mieszaj więcej koxu z wódą!
    • Gość: ziutek coś w tym jest. do butów to on nie ma ręki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:06
      a właściwie nogi :)
    • Gość: MUSSCI Re: Krzystek w Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:06
      Oto własnie szczecińska kultura malkonentów. Krystykuje się władze miasta nawet
      kiedy prywatnie chodza sobie po mieście. Co Was obchodzi w jakich butach on
      chodzi w sobotę czy niedizelę.Idzie z zoną i dziećmi to nawet może ubrac
      gumofilce.
      • Gość: cywil Re: Krzystek w Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 18:22
        > to nawet może ubrac gumofilce.

Masz rację, Krzystkowi pasują gumofilce.Jak każdemu burakowi
        • Gość: vikt Re: Krzystek w Galaxy IP: *.chello.pl 30.07.07, 23:10
          powinien brać przykład z Nitrasa który nosi buty gino rossi po 800 pln
          • Gość: kiłbaska Re: Krzystek w Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 23:13
            To mnie zmusza do zmiany jednej z marek kupowanych butow i sprzedaży papierów GR
          • Gość: Vlad.H. hehe... IP: 80.53.41.* 31.07.07, 01:00
            za taka kase to sie buty robi na zamowienia a nie kupuje gowniany brand...
            no ale nie ma czego wymagac od krzystkow czy nitrasow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka