oksancik 08.03.06, 13:26 jw. prosze nie proponowac stoliczkow nad wisla:) zimno jest na razie;) a czekac do wiosny nie chce;) dziekuje z gory za wszystkie konkretne namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zorro Re: Gdzie na szachy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:06 sprawdz strone małopolskiego zwiazku szachowego. W najblizszą sobotę liga amatorska w Alwerni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Gdzie na szachy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:07 Jeszcze własciciel hinduskiej knajpy na Sławkowskiej grywa z (z goścmi?) w szachy- sam widziałem kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
oksancik Re: Gdzie na szachy?? 09.03.06, 22:33 alwernia jest troche za daleko. Ale dizekuje za cynk na knajpe na slawkowskiej!!! Koniecznie musze sprawdzic!!!!!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Gdzie na szachy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:32 jeszcze widziałem szachy w Singerze. Odpowiedz Link Zgłoś
oksancik o kurde...... w singerze juz nie mają szach..... 05.04.06, 09:35 ktoś zwinął......:(( Odpowiedz Link Zgłoś
oksancik Re: Gdzie na szachy?? 15.03.06, 07:59 oooo:) singer to mi najbardziej pasuje!!!!Dziekuje!!! Ide tam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś