desire21 08.03.06, 19:27 jakie macie sposoby na nude??co robicie w wolnym czasie??ja wlasnie "zaczynam nowe zycie":) i szukam jakiegos ciekawego zajecia:) szukam nowych wrazen :D a wy??co miedzy nauka?? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gzzz Re: sposób na nudę 08.03.06, 20:36 taniec brzucha! świetna sprawa:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tey22 Re: sposób na nudę 08.03.06, 21:29 picie wodki na poczatku wyglada na dosc przyziemna i prostacka czynnosc ale z czasem potrafi sie rozwinac w nieprzewidywalna przygode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sposób na nudę IP: *.chello.pl 09.03.06, 19:20 to takie malo ambitne macie zajecia... Odpowiedz Link Zgłoś
tey22 Re: sposób na nudę 10.03.06, 01:24 jesli nie mozecie albo nie lubicie pic wodki a uparliscie sie na ambitne zajecie to polecam kino pod baranami w ktorym moze zobaczyc bardzo ciekawe filmy o ktorych najprawdopodobniej nigdy bysmy nie uslyszeli :) hmm sa tez ciekawe wystawy w Manggha - Centrum Sztuki i Techniki Japońskiej :) na bloniach do 30 marca powinno byc otwarte lodowisko :) jesli ktos sie nie boi upadkow to polecam :) ja w wolnym czasie duzo chodze po internecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
desire21 Re: sposób na nudę 10.03.06, 07:34 dzieki:) na lodowisko chodze bardzo chetnie:) ale powiem Ci ze w Manggha nigdy nie bylam a zaluje i chetnie sie przejde !!;) po internecie tez duzo chodze:P az sie mnie w domu czepiaja:/ pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
tey22 Re: sposób na nudę 10.03.06, 12:03 widok z manghi na wawel jest powalajacy skoro sie podobalo to wrzuce jeszze kilka rzeczy moze komus sie przyda :)] GAELFORCE DANCE Mistrzowie tańca irlandzkiego ktory mi sie zawsze podobal mimo ze tancem nie mam nic wspolnego :) 17 marca godz. 19:00 Hala "Wisły" Kraków ul. Reymonta 22 KONCERT JAZZU TRADYCYJNEGO Kabaret Pod Wyrwigroszem Kraków ul. św. Jana 30 piątki godz. 20.30 Wstęp wolny :) KONCERTY MUZYKI ŻYDOWSKIEJ (akorat ostatnio mi sie spodobala taka muzyka :) Klezmer Hois Kraków ul. Szeroka 6 godz. 20:00 wstep wolny jak cos jeszcze znajde to sie podziele :) Odpowiedz Link Zgłoś
tey22 Re: sposób na nudę 10.03.06, 23:38 chcialem tylko dodac ze w krakowie jest takrze duzo kursow salsy :) a dalsze info forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=413&w=38224725 :) Odpowiedz Link Zgłoś