Gość: tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 23:20 Cześć Wie ktośc coś nt. Małopolskiej Kompanii Deweloperskiej? Budują na Dobrego Pasterza, ale podobno też coś ma być w okolicach Zachodniej. Zna ktoś tego dewelopera? Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: MKD na Dobrego Pasterza IP: *.autocom.pl 09.03.06, 00:25 Na Zachodniej jeden blok już wybudowali a wplanach jest następny. Ten pierwszy jest juz wykańczany, na zewnątrz wygląda bardzo ładnie .Jeśli chodzi o firmę budującą to szło im to dość szybko i praca na budowie była ekspresowa.Ale ja tylko tak po sąsiedzku sobie na spacerkach obserwowałam, jesli chodzi o szczegóły to nie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: MKD na Dobrego Pasterza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 07:14 Dzięki za info. Pojadę w takim razie na Zachodnią pooglądać. Może się czegoś od ludzi dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingb Re: MKD na Dobrego Pasterza IP: *.devs.futuro.pl 09.03.06, 10:07 Hej!Kupiliśmy od MKD mieszkanie przy Zachodniej(a dokładnie ul.Zalesie) i nie mamy zastrzeżeń,oddane w terminie,z odbiorem też żadnych problemów.Trzeba tylko uważac na płacenie rat w terminie bo bardzo skrupulatnie naliczają odsetki (chociaż jak się ma mocne argumenty to odstępują od egzekucji:))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: MKD na Dobrego Pasterza IP: *.osk.enformatic.pl 14.03.06, 07:04 Hej, witam sąsiadkę! Ja też kupiłem mieszkanie od MKD na Zalesiu. Za kilka dni odbieram. Termin w umowie był do końca marca i ciągle się zastanawiam czym mnie zaskoczą, bo póki co wszystko jest OK, a to przecież prawie niemożliwe. MKD to jakaś nowa firma, chociaż właściciel chwali się, że wcześniej budował coś pod innymi szyldami. Bałem się u nich kupować i to bardzo. Wiecie jak to jest - zupełnie nieznany deweloper i to bez opinii. Teraz żartujemy z żoną z wisielczym humorem, że chyba ta ich pierwsza inwestycja jest pokazowa (na czym skorzystaliśmy), tylko po to aby w kolejnej inwestycji bez problemów pozbierać od ludzi kasę i uciec z nią na koniec świata (wspólnie z prezesem Salwatora). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Na Dobrego Pasterza cenę walnęli ponad 5000zł! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 10.03.06, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhjh Re: Na Dobrego Pasterza cenę walnęli ponad 5000zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:26 Ciekawe kto jest tak chory zeby tyle zaplacic!!!!! Złote klamki beda czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Ale cena IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.06, 07:44 4.900 netto. Ciekawe kto tyle zapłaci. Chyba ich pogieło! Odpowiedz Link Zgłoś