Dodaj do ulubionych

Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą zac...

IP: *.ghnet.pl 14.03.06, 23:52
"W trakcie meczu było wyraźnie widać młodego człowieka rzucającego śnieżkami w
piłkarzy. Wskazałem go ochronie i telefonicznie poleciłem zdjąć."
Panie PROFESORZE, czy naprawdę ma pan nas wszystkich za debili, którym
wszystko mozna wmówić? Zachowuje sie pan jak niedorozwinięty emocjonalnie
gó..arz, który nie wie co mówi, wydaje mu się, ze to co mówi to prawda, i że
wszyscy dookoła w to wierzą... Pan naprawdę ma tytuł profesora??? Nie no to są
jakieś jaja...
PS. A może niech się pan przyzna, że jest pan na pasku tych bandytów i bez ich
zgody nic pan nie może zrobić. Będzie to bliższe prawdy niż te brednie, które
pan teraz wygaduje. Trzeba było brudzia z nimi nie pić, może dałoby się teraz
wycofać z interesu, atk zdaje sie leżysz pan i robisz pod siebie... A tak w
ogóle to żal mi pana i tego klubu.
PS. To nie 150 osób ryczało "nigdy nie zejdę na psy" i "Wisła to s.. k.."
Obserwuj wątek
    • Gość: be Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.autocom.pl 15.03.06, 00:06
      Myślisz, że Filipiak kłamie... Ciekawe, czy jakby u was ktoś polecił ochronie
      zdjąć jakiś transparent to by to zrobiła... Na każdym stadionie w Polsce
      niestety w tej chwili rządza chuligani..a jak myslisz, ze nie, to chyba mecze
      oglądasz w tv.
      • Gość: jogibabu Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:42
        hmmm... no moze cie oswiece ale na Reymonta takie zdarzenie mialo miejsce
        wielokrotnie.
        Spiker przez mecz apeluje o sciagniecie transparentu, potem sedzia zagraza
        przerwaniem meczu i walkowerem.
        Tak bylo z transparentami o Romanowskim, o Listkiewiczu i jeszcze kilkoma
        innymi. Proponuje najpierw sie zorientowac a potem mowic.

do kolegi ksc-jesli u nas sa hasla antysemickie to u was powinno protestowac
        TOnŻ :PPP
        • Gość: kamil [...] IP: *.citynet.pl 15.03.06, 10:41
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • znajomy_jennifer_lopez A ten retoryki uczył sie od PiS? "Zostaliśmy bezpr 15.03.06, 12:15
            bezprzykładnie obrażeni i zaatakowani. Jesteśmy ofiarą bezprecedensowej nagonki" i takie tam. Widać zaraza polityczna (vel kacza grypa) rozlewa sie po Polsce...
        • Gość: obi Filipiak a dlaczego siedziałeś z mordercą w loży IP: *.citynet.pl 15.03.06, 12:17
          podczas meczów jeśli tak ich tępisz.
        • Gość: VonKris Idzcie z ta licytacja ktorzy kibice sa... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.06, 15:14
          ...wiekszymi bandytami na strony klubowe panowie. To co sie dzialo na Cracovii
          jest nie do zaakceptowania i nie do wytlumaczenia normalnemu czlowiekowi. A
          mordowanie drugiego w imie jakiejs swietej wojny to juz prawdziwy dowod
          zezwierzecenia i zdebilowacenia. Stadion zamknac do dnia w ktorym nie zapewni
          sie bezpieczenstwa i minimum kultury, a ta cholote ktora zachowywala sie jak
          dzicz, objac dozywotnim zakazem wejscia na wszystkie obiekty sportowe w Polsce.
          I tak samo robic z kazdym innym klubem. Dzialacze tego nie zrobia - Filipiak
          jest zalosny w swoich wypowiedziach, szkoda nawet to komentowac. Musi to zrobic
          PZPN a jak i on niepotrafi to rzad i policja. Trzeba zwierzeta zamykac w zoo a
          nie wpuszczac na stadiony.
          • mceter Re: Idzcie z ta licytacja ktorzy kibice sa... 15.03.06, 16:37
            Panie prof!
            Ilu potrzeba ochroniazy? 150? ok ile dostana za mecz? 30 zl/os ? bo na pewno nie
            wiecej... (10 z/ na h - zeby firma tez miala)150 x 30zl zaokraglajac w gore -
            -5tys.zł!!!!!A nawet 2 tyle 10tys za absolutny spokój???Cholera,mam 1.90 105
            kilo wagi, lubie wisle, ale na Cracovie tez bym sie przeszedl, ale w takich
            warunkach?!?!?Mam to w D.!!!Kto by nie mial...A ile jest takich jak ja?oj dużo i
            z bilecików sie zwróci. czy 150ochroniazy w kominiarkach zeby ich "ośmielić"
            +policja bo jest zawsze to mało???? 5tys za spokój na meczu??? A ogloś Pan że
            Justus sie nie odwarzył, Juwentus czy coś innego wielkiego... zaraz sie uniosa
            ambicja, bedzie dla nich obciach...Poza tym prosze Pana jak jest na kamerze - -
            foto i nie wpuszczamy na stadion.Karty kibica, i bramka go nie przepuści.bedzie
            spokoj, bedzie wiecej kibicow na stadionach.Jesli Pan to przeczyta, a ma nadal
            watpliwości, zrobie Panu kosztorys, ogólny , ale za darmo.Za spokój.
            Kontakt do mnie - - Ma GW.
            A przy kartach kibica i wer na wejsciu, nie bedzie potrzeba moze az 150
            strachliwych ochroniarzy.
            Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców.
        • Gość: nieformalnie ? IP: *.crowley.pl 15.03.06, 17:24
          napisz mi prosze jakie to transparenty zostały zdjęte..
          zostawiam maila nieformalnie@o2.pl
          • Gość: jogibabu transparenty, ktore zdjeto na Wiśle po interwencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:24
            napisalem przeciez.
            o Romanowskim "RoMan to zydowski konfident" (niezbyt gornych lotow :/ ) po jego
            donosie na vlepki w Wislackim Swiecie oraz "Neo, Metal dwa pedaly caly sezon
            sie ruchaly" i jeszcze jakis jeden (nie pamietam).
            i "Listek masz zakaz wstepu na Wisłę" po tym jak wydal zakaz wyjazdu do Gdyni
            dla kibicow Wisły... bez podania przyczyny.
            Wczesniej zdjeto transparent "Matka rodzi, ojciec wychowuje, szkola uczy,
            policja morduje" po kilku brutalnych akcjach policji w Polsce.
            I jeszcze byl jakis jeden ale teraz nie moge sobie przypomniec.
      • Gość: łajld men Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.devs.futuro.pl 15.03.06, 11:44
        taa jasne...bo jak ochrona zareaguje zdecydowanie to potem wszyscy napisza,ze
        bezmózgie osiłki biednych chłopcow uderzyly...tak jak juz nie raz bywalo...i
        tak w kólko...Załosne to wszystko...
        • Gość: dano Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 15.03.06, 13:49
          filipiak zachowuje sie jak dziecko,prosze pana bo bija,co ja mam zrobic,ach co?!

do dymisji sie podaj chłopie a stadion to zaraz po meczu powinien byc
          zamkniety,gdzie sa prawdziwi kibice cracovi?czemu nie pomagaja w złapaniu
          tamtych?moze sa tacy sami?
      • Gość: leszek do kiboli trzeba strzelać ostrą amunicją..... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 15.03.06, 15:24
        Czy jesteście za tym żeby strzelać do pseudokibiców ostrą amunicją (tzn. żeby policja miała takie prawo),`ale tak żedby zabić. żeby pozbyć się tego robactwa!!!
        Proszę o wypowiedz
        • mceter Re: do kiboli trzeba strzelać ostrą amunicją..... 15.03.06, 16:40
          nie, to nie jest sposob, dostana zakaz stadionowy na rok, to inni zgrzecznieja,
          albo beda sie bic poza stadionem, jesli tylko o to im chodzi, a tam to juz
          bandeterka i policja ich zamknie.
      • Gość: siatkarz Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:11
        Nie ougolniaj - nie na wszystkich. Przyjedz do Lecznej, to sie przekonasz. Narta
      • Gość: anty-hools Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 22.03.06, 23:34
        dokladnie! a szmata z napisem "pozdrowienia do wieziena"mowi o was
        wszystko.jesli chesz to siedz codziennie przed Monte i modl sie do swoich
        kolesi-bandziorow.normalnych ludzi to nie inetersuje.stadiony dla kibicow,a
        wizienia dla bandytow.
    • Gość: ksc.. Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 00:26
      czyli uwazasz ze Ci wszyscy co spiewali sa bandytami? to sobie przypomnij derby z Reymont ile osob spiewalo antysemickie hasla.. tez pewnie sami bandyci!!
      • Gość: weq Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.bie.lama.net.pl 15.03.06, 00:37
        tylko różnica jest taka , że my znamy umiar a wy nie ! Rzucanie bryłami lodu do
        piłkarzy ? kijami od flag ? może mi powiesz , że to terz na reymonta było ?
        sprawdz w słowniku czym się różni śnieżka od bryły lodu ! Trzeba być idiotą aby
        bronić takie haniebne czyny !
        • Gość: Dryfus Misiek i Dino Baggio - opowiesc o "motylku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:23
          Masz odpowiedz...
          • flamengista Tak, to jest odpowiedź 15.03.06, 12:51
            Ukaranie całego klubu u za wybryk jednego bandyty to właściwa odpowiedź. Nie
            umiano upilnować Miśka, był rok banicji w europejskich pucharach.

Rezultat? Bezpieczeństwo na stadionie Wisły znacznie się poprawiło.

Teraz czas na Cracovię.
        • borsuk5 Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 13:56
          Tak. To właśnie było na Reymonta. I nie wyskakuj z definicją śnieżki i bryłki
          lodu, bo jesteś żenujący. Była też na ziemi namalowana koszulka Cracovii i
          napis, że można sobie wycierać o nią buty, było palenie klubowych dresów,
          ukradzionych kilka dni wcześniej trenerowi Jończykowi, była świnia, był gość na
          dachu trybuny, którego też nikt nie chciał zdjąć, a pole bramkowe Cabaja było
          białe od rzuconego śniegu.
      • Gość: rohan Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 15.03.06, 18:27
        No na reymonta byly antysemickie spiewy , to fakt . Rozumiem ze wy zydzi mozecie sie czuc urazeni . Ale pociesz sie tymze tak naprawde to nie byly spiwey antysemickie czego tez nie moze zrozumiec PZPN ! To byly spiewy przeciw Cracovi a nie przeciw twojemu pochodzeniu :D Ja tam osobiscie do izraelitow nic nie mam :D Wulgaryzmy sa na kazdym stadionie to wiemy nie od dzisiaj . Ale przyznaj ze jest roznica miedzy normalnymi wyswiskami na meczu a tym co wyprawiaja kibole Craxy .Was przy zyciu trzyma nienawisc do Wisly ! Co druga flaga zamiast barw Cracovi ma przekreslona biala gwiazde . Wasz hymn klubowy to : "Wisla to s...."
        nie chce juz nawet mowic o tym ze to juz 5 kibic Wisly zginal z rak debili w barwach Cracovi .
        Papiez sie chyba w grobie przewraca na mysl o tym ze ta wylegarnia mordercow i bezmozgich prymitywow nazwana zostala jego imieniem !!!
    • Gość: profesor [...] IP: *.bie.lama.net.pl 15.03.06, 00:34
      • borsuk5 [...] 15.03.06, 12:33
        • flamengista "wódki z profesorem nie piłeś" 15.03.06, 12:54
          Tak, to jest właśnie Wasz problem. My wódki z Cupiałem i Mięttą nie pijemy.
          Prezesi nie są od bratania się z kibicami, bo to się źle kończy. Potem ciężko
          skarcić kumpla od kieliszka.
          • borsuk5 Re: "wódki z profesorem nie piłeś" 15.03.06, 13:51
            Tak. Z pewnością Filipiak pije z nimi wódkę. Widziałeś??? Masz na to jakieś
            dowody???
            • flamengista Mam 15.03.06, 14:00
              :)
              • borsuk5 Re: Mam 15.03.06, 14:07
                to podaj :)
    • Gość: fds Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.ghnet.pl 15.03.06, 06:13
      Rozbawił mnie do łez wywiad z profesorem.
      Przy każdym wywiadzie Filipiak musi wspominać o Wiśle.zasiadanie w loży
      honorowej pana M. podejrzanego o zabójstwo to też nie jest wina właściciela ? A
      przyśpiewki Filipiaka na temat Wisły na pomniku Mickiewicza po awansie do I
      Ligi to też nieprawda ? Jak zwykle : uciemiężona Cracovia przez Wisłę. Szkoda
      słów.
    • Gość: xxx Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:34
      Obrażasz człowieka, który osiągnął w życiu 100 razy więcej niż ty.A ty po sobie
      zostawisz dzieciom smiech na sali i pretensje, że im się tak ojciec nie udał
      • Gość: jogibabu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:47
      • Gość: fds Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:57
        Po pierwsze skąd wiesz co ja osiągnąłem w życiu ? Miara poważania dla Ciebie
        jest to kto zarobił więcej kasy.A ludzie którzy ratują życie innym nie warci są
        szacunku ? Filipiak to jest niestety burak z profesorskim tytułem.Pod pozorem
        tego że ochrona nie daje sobie rady chce koszty zabezpieczenia przerzucić na
        skarb państwa czyli policję.Jak chce to niech wynajmie policję.Na Cracovii jest
        taka sytuacja a nie inna min. dlatego że Zarząd klubu do tego dopuścił.
    • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:02
      I my sobie z tym problemem nie poradzimy....A kto ma je zdjąć? Ja mam to
      zrobić?....Dopóki TACY ludzi będą PREZESAMI i DZIAŁACZAMI SPORTOWYMI dopóty nie
      bedzie dobrze! K O M P R O M I T A C J A!
      • Gość: Cyfra Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 09:06
        Od walki z bandytami jest policja a nie prezes klubu sportowego...
        • Gość: asd Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:27
          I to jest właśnie ta wiślacka obłuda he he he

A u nich jak palili szaliki i koszulki (notabene ukradzione) to Cupiał razem z
          Jurczyńskim z wiaderkiem biegali gasić... he he he

Wstyd panowie z Reymonta - nie umiecie się pogodzić ze stratą punktów i ze
          stratą mistrzostwa, którego Legii z całego serca życzę
          • Gość: asdf Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:29
            I nie porównuj człowieka, który uczciwie zarobił pieniądze, budując od podstaw
            firmę poważaną na całym swiecie (i nie chodzi tutaj - nie zrozumiałeś kolegi- o
            to ile kto zarobił, ale co zbudował) z jakąś tam Teresą Orlovsky czy Ben
            Ladenem czy Cupiałem - bo w tym momencie jesteś niepoważnym demagogiem
          • antydebilom Obiektywizm w paski 15.03.06, 10:36
            Bedzie ci glupio w maju, gdy przypomnisz sobie swoje prognozy,pasiasty blaznie.
            Wisla bedzie mistrzem, a smieszny zespolik z Kaluzy walczyl bedzie w barazu o
            utrzymanie. W ogole to smieszny jestes koles, Bogu dziekuj z remisu, bo w
            drugiej polowie to sie z wami w dziada gralo - i bynajmniej nie od momentu, gdy
            niejaki Baran dostal to, co mu sie nalezalo. Od pierwszego gwizdka.
          • agrafek Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 12:37
            Wstyd panowie z Reymonta - nie umiecie się pogodzić ze stratą punktów i ze
            > stratą mistrzostwa, którego Legii z całego serca życzę

Zawsze mnie fascynowało, że ktoś z Krakowa może kibicować drużynie z Warszawy
            przeciw klubowi krakowskiemu. Żaden ze mnie kibic, najwyraźniej, bo jeśli
            Cracovia gra z klubem spoza Krakowa to kibicuję Cracovii, chociaż prywatnie
            wolę Wisłę. "Sojusze" mnie nie interesują, jestem z Krakowa i tyle.
          • mceter Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 16:43
            tym sie wlasnie roznisz, jestem kibicem wisły, ale z przyjemnoscia ogladam dobry
            mecz Cracovii, niech wygrywa, jak wisla gowno gra to nawet mistrzostwo. bo to
            tez klub z Krakowa - - nasz.!
          • Gość: dolfuss Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.chello.pl 15.03.06, 20:05
            dobry tekst... Nie chce mi się odpisywać na te dziecięce brednie niektórych
            forumowiczów. Ja Pasiak mam wielu kolegów kibiców Wisły, ale oni na całe
            szczęście tak nie bredzą jak ta cała reszta...
            • Gość: drewniak Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofermą IP: *.veranet.pl 16.03.06, 16:07
              Powtarzasz się.Dokładnie takie same zdania kiedyś mi odpisałeś.
              Jak ci się nie chce ,to po cholerę piszesz.
              Chyba nie uczysz swoich uczniów odpowiadania jednym wyrazem na zagadnienie,tak
              jak to u ciebie bywa-"brednie".
              Jak karnety ,"idą"?
              Po takich aferach pewnie ludzie przyjdą po zwrot pieniędzy.
        • artur74 Cyfra, znasz pojęcie organizacja meczu??? 15.03.06, 09:35
          Prezes klubu powinien być w stanie zarządzać klubem i umiejętnie organizować
          rozgrywanie meczów!!! Jeżeli sam prezes nie widzi możliwości zadbania o
          bezpieczeństwo obecnych uczestników meczu(kibiców, piłkarzy, sędziów), powinien
          nie dopuścić do rozgrywania spotkań!
          Proste!
          Prezes Filipiak wyraźnie boi się tych bandytów i stąd jego brak reakcji!!!
          Szkoda, że za błędy organizacyjnie muszą cierpieć normalni kibice...
          • Gość: ABG Re: Cyfra, znasz pojęcie organizacja meczu??? IP: *.chello.pl 15.03.06, 09:42
            "karp po żydowsku to też rasistowski tekst"taki transparent wisiał na
            Reymonta,porównać z tekstami z kałuży
          • Gość: jogibabu Re: Cyfra, znasz pojęcie organizacja meczu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:44
            zamienilbym "prezes sie boi" na "prezes z nimi trzyma":
            Do Warszawy Filipiak pojechal pociagiem w towarzystwie zony i 7 malolatow z
            tzw. Jude Gangu - bojowki Cracovii.
            W Polkowicach Filipiak zajmowal miejsce w lozy honorowej obok przywodcy
            AntyWisły (druga bojowka Cracovii) - oskarzonego o morderstwo M.
            Na Adasiu podczas fety po awansie razem z chuliganami spiewal "Wisła to
            stara..." "Lowcy Psow-Cracovia" i tym podobne przyspiewki.

Do kogos kto twierdzi ze Wisła ma pretensje bo meczu nie wygrala. Czlowieku
            ZGINĄŁ MŁODY CHŁOPAK ! Zamordowany brutalnie ciosem w plecy przez gowniarza.
            Nie przemawia to do ciebie? Pewnie nie bo to juz 5 ofiara na koncie pasiastych
            mordercow...
            Poza tym chcialbym widziec twoje zdanie gdyby obok ciebie biegal ktos w bluzie
            z napisem "anty-twojaksywka" i z nozem dloni, postawil obok ciebie oderznieta
            glowe swini z przekreslona twoja ksywa a za plecami palil szaliki z twoim
            nazwiskiem. Po tym wszystkim zostalbys jeszcze opluty i obrzuacny
            lodem/butelkami/bateriami Bóg wie czym jeszcze. Wyzwiska pomijam bo to sie
            dzieje na wszystkich stadionach. Ale tylko przy Kałuży mozliwe jest zeby jakis
            kretyn biegal po boisku obok pilkarzy gosci. Wyobraz sobie ze ten typ wdaje sie
            w bojke, z ktoryms z pilkarzy, co wtedy? Wnioski sa dwa:
            -albo klub nie potrafi zabezpieczyc meczu
            -albo na Cracovii zezwala sie na takie praktyki
            W obu przypadkach STADION NALEZY ZAMKNAC GDYZ ZAGRAZA ON BEZPIECZENSTWU
            PRZEBYWAJACYCH NA NIM LUDZI NIE KIBICUJACYCH CRACOVII. Chociaz zle napisalem,
            nie kibicujach AntyWisle, bo kibice Cracovii juz tez po gebach dostali na meczu
            z Zagłębiem, Legia i w Grodzisku Wlkp.
            • Gość: jogibabu Re: Cyfra, znasz pojęcie organizacja meczu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:48
              kazesz mi nie porywnwac Filipaka, ktory uczciwe zarobil z Teresa Orlovsky.
              Sugerujesz ze ona pracowala nieuczciwie? Porownanie jest bardzo adekwatne.
              Jedna i drugi zarobili duze pieniadze na wlasnym interesie. Oboje tez nie maja
              mojego powazania, Teresa bo sie sprzedala, Filipiak bo jest burakiem (czy nie
              mam racji? spytaj Stawowego czemu juz w Pasach nie pracuje)
              • Gość: Cyfra Re: Cyfra, znasz pojęcie organizacja meczu??? IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 12:37
                Gość portalu: jogibabu napisał(a):

> kazesz mi nie porywnwac Filipaka, ktory uczciwe zarobil z Teresa Orlovsky.
                > Sugerujesz ze ona pracowala nieuczciwie? Porownanie jest bardzo adekwatne.
                > Jedna i drugi zarobili duze pieniadze na wlasnym interesie. Oboje tez nie
                maja
                > mojego powazania

A Cupial ma...?
                • flamengista Cupiał - Filipiak i różnice 15.03.06, 13:07
                  Bez wątpienia obaj Panowie, mimo smykałki do robienia pieniędzy są burokami i
                  słoma im z butów wystaje. Różnica jednak polega na tym, że Cupiał zdaje sobie z
                  tego doskonale sprawę - u byłego cinkciarza jest wiec sporo pokory, a to
                  swiadczy o inteligencji. Kupił Wisłę by wejsć na salony i to mu się udało.

Filipiok natomiast myśli, że sam tytuł profesorski automatycznie załatwia też
                  dobre wychowanie. I niezmiennie robi z siebie pośmiewisko. Parafrazując
                  powiedzenie Chiraca, codziennie "traci okazję, żeby siedzieć cicho".

Dlatego mimo wszystko szanuję Cupiała. Zna swoje ograniczenia i nie pcha sie na
                  afisz. Nie ośmiesza przy tym Wisły swoimi wypowiedziami. Czego o Profesorze
                  powiedzieć nie można....
                  • Gość: Cyfra Re: Cupiał - Filipiak i różnice IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 13:18
                    mnie chodzilo o co inenego a ty zrecznie ominoles pytanie.A wiec jak Cupial
                    doszedl do kasy?I co mial wspolnego z tym Wachowski....
                    • flamengista nie mam pojęcia 15.03.06, 13:39
                      Mogę sie tylko domyślać, że niezbyt uczciwie, jak 99% naszych biznesmenów z
                      listy 100 tygodnika Wprost. Wielkich złudzeń do Filipioka też bym nie miał...
                • Gość: jogibabu Co ma piernik do.. ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:00
                  lol, a co ma Cupiał wspolnego z tym zamieszaniem na Cracovii?
                  Widze ze zasada "dokopac Wiśle zawsze i wszedzie bo to ona wszystkiemu winna"
                  dziala w najlepsze :)))))))))))
                  To moja prywatna sprawa co mysle o Cupiale. Ale jesli juz musisz wiedziec jest
                  dla mnie lekko nadetym bufonem. Jednakze nie obnosi sie ze swoja burakowatoscia
                  tak czesto i gesto jak pan Filipiak.
            • Gość: Cyfra Taka byla prawda IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 12:35
              do jogibabu:przestan siac propagande bo prawda jest inna: do autobusu ,ktorym
              wracali z meczu kibice Cracovii wpadli
              kibole wisly z siekierami i zaatakowali ich zabierajac miezy innymi klubowa
              flage..taki byl poczatek tej calej tragedii...
              A zreszta przeczytaj sobie sam:
              Zarzut zabójstwa postawiła krakowska prokuratura 20-letniemu Piotrowi B., który
              w niedzielę wieczorem śmiertelnie ugodził nożem kibica innej drużyny -
              poinformowała we wtorek rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Krakowie Bogusława
              Marcinkowska.
              Dwaj pozostali uczestnicy zdarzenia, poruszający się z Piotrem B. jednym
              samochodem, są podejrzani o udział w bójce z użyciem niebezpiecznego narzędzia
              i zakończonej śmiercią ofiary. Czwarty, nieletni uczestnik zdarzenia, będzie
              odpowiadał przed sądem dla nieletnich.

Podejrzanemu o zabójstwo grozi kara do dożywocia, pozostałym dwóm pełnoletnim
              uczestnikom zajścia - do 10 lat pozbawienia wolności.

Do tragedii doszło w niedzielę wieczorem, kilka godzin po pierwszoligowym meczu
              piłkarskim między Cracovią i Wisła Kraków. Według ustaleń policji, po meczu w
              jednym z autobusów doszło do scysji i szarpaniny pomiędzy grupami kibiców.
              Uczestnicy zajścia, którym zabrano flagę lub szalik klubowy, postanowili potem
              odszukać przeciwników.

Potwierdził to w swoich zeznaniach Piotr B., który wyjaśnił, że szukał odwetu
              na kibicach przeciwnej drużyny i w tym celu zabrał z domu nóż kuchenny.
              Zaprzeczył jednak, by miał zamiar zabić. Wskazał policji miejsce ukrycia noża.

Jak wynika jednak z wstępnych ustaleń śledztwa, cios został zadany z ogromną
              siłą. Ostrze przebiło m.in. lewe płuco i lewą nerkę oraz aortę brzuszną ofiary.
              Te obrażenia były przyczyną śmierci.

Policja zatrzymała także trzech uczestników bójki z przeciwnej drużyny. Dwaj z
              nich będą odpowiadać za udział w bójce z użyciem niebezpiecznego narzędzia,
              trzeci za sam udział w bójce. Z ich wyjaśnień wynika, że traktowali zdarzenie
              jako bójkę kibiców.

Wersja do druku Powrót
              • Gość: lol Re: Taka byla prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:37
                i gdzie w tym tekscie masz o siekierach w autobusie? ty cyfra naprawde jestes takim idiota, czy tylko
                swietnie udajesz ?
                • Gość: Cyfra Re: Taka byla prawda IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 13:46
                  to ty jestes idita.W tym texcie nie ma o siekierach,to gdzie indziej
                  wyczytalem.W tym texcie jestmiedzy innymi o kibolach wisly zatrzymanych za
                  bojke z niebespicznym narzedziem czyli ze sprzetem.Z tego wynika ze wislacy
                  swoja akcje zaplanowali nie przypuszczajac ze bedzie miala ona tak tragiczny
                  koniec...
                  A o siekierach sobie poczytaj na forum wisly...
                  Jeszcze raz podkreslam ze tak po jednej jak i podrugiej stronie sa bndyci i
                  znimi trzeba walczyc a nie klucic sie kto jest gorszy!
                  • Gość: Cyfra Re: Taka byla prawda IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 13:47
                    jakbys sie nie mogl doczytac:
                    Policja zatrzymała także trzech uczestników bójki z przeciwnej drużyny. Dwaj z
                    nich będą odpowiadać za udział w bójce z użyciem niebezpiecznego narzędzia,
                    trzeci za sam udział w bójce. Z ich wyjaśnień wynika, że traktowali zdarzenie
                    jako bójkę kibiców.
                    • flamengista świetnie 15.03.06, 14:08
                      Niech ich posadzą w pierdlu, jestem za. Jeśli o mnie chodzi, jestem za
                      zamknięciem w pierdlu wszystkich hoolsów: Wisły, Cracovii, Legii, Widzewa czy
                      nawet Amiki Wronki. I za wysłaniem ich na Madagaskar bez prawa powrotu.

Nie problem coś takiego napisać, ale jak to zrobić?

A tak wogóle w tym tekście poruszony jest problem tolerowania hoolsów na
                      stadionie Cracovii. Na Wiśle jednak jest lepiej, choć nadal bardzo odstajemy od
                      standardów europejskich.
                      • Gość: Cyfra Re: świetnie IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 14:43
                        z tym ,ze do zabojstwa doszlo poza stadionem i tam tez dochodzi do
                        wszelkich "walk" z urzyciem sprzetu.To jest zwykle zdziczenie i zastanawiam sie
                        co bedzie dalej..Ale od tego jest policja,organ powolany do utrzymywania
                        porzadku a nie prezesi klubow!
                        I tu mozna sobie zadac pytanie dlaczego to trwa tak dlugo a policja nic nie
                        robi?
                        Ile juz zginelo osob?Pol biedy jak osoby zainteresowane w tych bandyckich
                        zadymach,ale tragedia jest smierc osob niewinnych,przypadkowych z bandytami nic
                        nie majacych wspolnego a majacych akurat w tym dniu na sobie szalik swojego
                        ukochanego klubu!
                        • Gość: drewniak Re: świetnie IP: *.veranet.pl 15.03.06, 15:20
                          Po co to wklejasz Cyferka?
                          Jaka jest prawda każdy wie,bo umiemy czytać.
                          No chyba że zostaniesz adwokatem tych tchórzów w pasy co wbijają nóż w plecy.
                          Co chcesz przez to powiedzieć?
                          Że pasiaczek miał prawo zabić ,bo był wzburzony?
                          Dyskusja dotyczy przede wszystkim tego co sie dzieje na kałuży.
                          Cicha akceptacja tego co się tam wyprawia przez pana profesorka daje tym
                          debilom impuls do coraz "śmielszych" zachowań.Jeśli nikt nie reaguje to można i
                          z nożem po murawie paradować,i opluć sędziego,i piłkarza,i kijem od flagi mu
                          przyłożyć,albo przyfanzolić im bryłą lodu.Zabicie czlowieka dla tych debili
                          będzie tylko kwestią czasu...
                          A co robi pan profesorek i pan prezydent żeby temu zapobiegać?
                          Skaczą jak pajace,bo kto nie skacze ten za Wisłą!
                          .

Pasiaczki po tym morderstwie rozsyłali sobie takie sms-y:" raz,
                          dwa ,trzy ,cztery ,pięć... MAAAAŁOOOO!
                          To o ilości zamordowanych Wiślaków,jakby ktoś nie wiedział.
                          Pozdrawiam chłodno...
                          • Gość: Cyfra Re: świetnie IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 15:41
                            no widzisz drewniak nie umiesz czytac...
                            • Gość: drewniak Re: świetnie IP: *.veranet.pl 15.03.06, 16:54
                              A ty, ani czytać ,ani rozumieć...
        • mceter Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 16:42
          jestes smieszny
    • Gość: rt bojkot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:43
      jezeli Filipiak jako gospodarz stadionu nie jest w stanie wyprosic z niego 150 bandytow, to
      stadion powinni opuscic pozostali goscie (cos okolo 4500 osob).
      Uwazam, ze tylko tak nalezy reagowac na stadionowe burdy:
      -wychodzic,
      -zostawic na widowni 150 bandytow, filipiaka w trybunie honorowej oraz tego kolesia z
      megafonem,ktory zagrzewal do dopingu w trakcie meczu
      -zglaszac do policji skarge na organizatorow zawodow
      -domagac sie zwrotu pieniedzy za bilety
      -nie przychodzic na nastepny mecz
      Jesli sami nie zlikwidujemy bandytyzmu na stadionach to filipiak za nas tego nie zrobi bo
      najwyrazniej jemu towarzystwo bandziorow az tak bardzo nie przeszkadza
    • Gość: Obiektywny Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:52
      TWSD - a ile osób śpiewało "CYKLON B"?
      • Gość: qwerty Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:59
        ta cała dyskusja to pokaz obłudy zakłamania i fałszu kibiców Wisły

dobrze, że czas tego klubu już mija :)
        • antydebilom Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 10:46
          bo ty, pasiasty blaznie, to niby reprezentujesz tluszcze, dla ktorej obluda i
          zaklamanie sa rzeczami oddalonymi o lata swietlne!!!!!! hahahaha nie
          rozsmieszaj mnie, cymbale. A koniec to nadchodzi wasz. Jesli nawet uda wam sie
          utrzymac w ekstraklasie w tym roku (bo zakladam, ze z barazy wyjdziecie
          zwyciesko) - spadniecie za rok. Stawiajcie na hokej bo to rzeczywscie ma sens.
          Natomiast z futbolem ekstraklasowym dajcie sobie spokoj, szkoda kasy i
          szarpaniny i tak nigdy niczego nie osiagniecie.
    • Gość: analfabeta Filipiak to profesor?! IP: *.chello.pl 15.03.06, 10:30
      Chyba najgłupszy profesor na świecie! Za co mu ten tytuł dali, za fanatyzm i
      zaślepienie?
    • Gość: R2D2 Pani Filipiak IP: *.agh.edu.pl 15.03.06, 10:49
      Panie Filipiak, opowiadasz pan brednie. Jestem załamany że mamy takich głupich
      kibiców, a Prezes idiota kompromituje się regularnie wygadując głupoty. Wstydzę
      się za to że Prezes MOJEGO klubu nie potrafi skutecznie bronić wizerunku MOJEGO
      100-letniego klubu. Wycofaj się jak chcesz, a nie powtarzaj tego jak mantrę co
      kilka miesięcy!!!!!! Moja żona jest bardziej zdecydowana na zakupach niż Pan,
      niby-prezesie; zostać czy odejść, piłka czy hokej, kontarkt na 10 lat czy
      wypiepszaj jak chcesz trenować! Parodia! Zorganizowałeś pan taki PR MOJEMU
      klubowi że prześcignąleś nawet negatywny PR PIS-u, a to już sztuka!

Na koniec wstydzę się Ciebie jako pracownik naukowy AGH. Mam nadzieję że już tu
      nie wrócisz!
      • Gość: ??? Re: Pani Filipiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:56
        wypisujecie tu te wszystkie brednie tak jakby to ktoś to wogóle czytał i
        przejmował się tym i to na dodatek jesczez piszecie tak jakbyście kierowali te
        słowa bezpośrednio do samych zainteresowanych, a potem strasznie przezywacie co
        napisaliście, i zadowoleni z siebie po kilka razy sprawdzacie czy ktoś wam nie
        odpisał itd itp
        • antydebilom Re: Pani Filipiak 15.03.06, 11:18
          "tak jakby ktos to w ogole czytal" - piszesz intelektualisto. Czyli sugerujesz,
          ze nikt nie czyta. Jestes wiec nikim, panie nikt. Winszuje...
        • flamengista a założysz sie, ze Filipiak to czyta? 15.03.06, 13:29
          zdziwiłbyś się, ile osób przegląda fora internetowe...
      • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 13:55
        Mimo, iz moje sympatie kieruje w druga strone Blon, musze Ci powiedziec, R2D2,
        ze Ci wspolczuje. Kibicujesz klubowi o pieknej historii i tradycji, i jestes z
        tego powodu dumny. Wspolczuje Ci, bo zdajesz sobie sprawe, ze Filipiak i reszta
        bandytow z Kaluzy zabiera Ci te dume i powoduje, ze nie czujesz sie tam jak w
        domu.

Prezes burak, ktory podwaza skutecznosc polskiego systemu wyzszej edukacji,
        zwalnia trenera, ktory 3 ligowych pilkarzy (!!!) doprowadzil do czolowki
        ekstraklasy, jednoczesnie niszczac wszystkich, ktorzy kochali ten klub (Grupa
        100), otaczajac sie mordercami i bandytami. Czuje sie wsrod nich jak ryba w
        wodzie, pozwala im na wszystko, wlacznie z biciem innych kibicow Cracovii na
        stadionie.

Mnie nie przerazaja okrzyki na polskich stadionach, bo slyszalem je 15 i sie
        przyzwyczailem. Bylem na meczach od IV do I ligi, wliczajac w to te na
        Lazienkowskiej z Widzewem, Lechem, Wisla czy derby z Polonia. Bylem na derbach
        Lodzi. Bywalem na reprezentacji. Ale to co widzialem w niedziele, to bylo dla
        mnie za duzo. To jedyny stadion w Polsce, gdzie nienawisc do wroga laczy
        kibicow bardziej niz milosc do wlasnego klubu. Gdzie flag antywisla jest wiecej
        i sa wazniejsze niz wlasne. Gdzie z hymnu swojego klubu kibice znaja i spiewaja
        jeden wers: nigdy nie zejdziemy na psy.

Cracovia - zamordowana tradycja, ubrana w dresy w pasy. Z szarlatanem na czele.
        Otoczonym przez wyznawcow nienawisci.

Szkoda, nie tak to chyba mialo byc, gdy 10 lat temu zapalency probowali
        odkurzyc ten klub.
        R2D2, wiara kibica umiera ostatnia. Nie zrozumie tego wiekszosc tych co tu
        pisza, oni nigdy nie byli na meczu swojej druzyny w IV lidze. Zycze ci, aby
        Twoja wiara nie umarla a Twoja Cracovia sie odrodzila. Byc moze bedzie trzeba
        wrocic do IV ligi i budowac od nowa, dzis zadnej nadzei dla Was nie widze.
        Wytrwalosci, stadionowe mamuty kiedys wymra.
        • borsuk5 Re: Pani Filipiak 15.03.06, 14:06
          Tak. I pisze to kibic klubu, gdzie na stadionie jego koledzy po szalu biją
          piłkarzy Lecha. Bardzo obiektywny wpis. Następny święty klub - legia. A na
          Cracovię chodzę od 30 lat i powiem ci, że Cracovia sobą nie była właśnie w
          trzeciej lidze, bo jej miejsce jest wsród najlepszych. W każdym klubie na
          trybunach są czarne owce, w waszym też i też na sumieniu macie niejedno ludzkie
          życie.
          • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 14:12
            Nie jestem kibicem Legii. Produkuj sie dalej, probujac mnie wciagnac w wojny
            napakowanych mutantow. W moim zyciu nie ma na takie rzeczy miejsca. Ja nie
            mam 'na sumieniu niejednego ludzkiego zycia'.

Jesli dobrze sie czules na Kaluzy w niedziele, to znaczy, ze nie mamy o czym
            rozmawiac.
            • borsuk5 Re: Pani Filipiak 15.03.06, 14:27
              właśnie. ja też nie jestem mutantem bez karku. jestem normalnym kibicem. nigdy
              z nikim się nie napierdzielałem jako kibic. może zauważysz, że Cracovii
              kibicują ludzie normalni, a bandyci są marginesem. zresztą na każdym polskim
              stadionie ci bandyci są obecni. też jestem za tym aby ich wyeliminować, bo z
              miłą chęcią chodziłbym na mecze z dziećmi. w obecnej sytuacji się nie da.
              jeżeli pis wyda decyzję o 24-ro godzinnych sądach, a koncesja rzeczywiście
              będzie przyznawana, jak na stadionie będzie miejsce na areszt i sąd - jak to
              jest napisane w innym artykule - przyklasnę po raz pierwszy Ziobrze. Chodzi mi
              też o to, że zło nagle dostrzega się na stadionie Cracovii, a nie widzi się go
              na legii, czy wiśle. przy Reymonta w listopadzie chamstwo było identyczne jak w
              niedzielę przy Kałuży. Tylko czymu za identyczne zachowanie ma być karany tylko
              jeden klub.

• Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 14:56
                > może zauważysz, że Cracovii kibicują ludzie normalni, a bandyci są marginesem

Bardzo bym chcial, ale nie potrafie. Szacunek do Waszego klubu wykazalem chyba
                w pierwszym poscie, piszac o tradycji. Ale nie oczekuj ode mnie, ze bede
                chwalil to co na Waszym stadionie sie dzieje.

Wierze, ze jestes normalnym kibicem. Wierze, ze jest Was wicej. Tylko, zrozum
                mnie, nie widac Was. Nikniecie w tlumie. Bije z Waszego stadionu taka
                nienawisc, ze nic poza tym nie widac.
                Ja wiem, ze na polskich stadionach bandytow nie brakuje, ale w znakomitej
                wiekszosci, stoja oni gdzie z boku. U Was to oni decyduja o wszystkim, tak to
                widac z daleka. Wiesz, ktora piesn wyszla Wam najglosniej w niedziele? Ta, w
                ktorej pozdrawialiscie na dwie trybuny Wisle. Takie sa fakty, borsuku5.

Nie stawiam tezy, ze na polskich stadionach jest dobrze a na Cracovii zle. Moja
                teza jest taka, ze na Cracovii jest gorzej niz gdziekolwiek indziej.
                Zaprzeczysz, ze haslo wywieszone w niedziele bylo najprymitywniejsze ze
                wszystkich, jakie zawisly kiedykolwiek na polskich stadionach?
                • Gość: Cyfra Re: Pani Filipiak IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 15:02
                  ubies,przestan pisac nieprawde.A co bylo na derbach na Reymonta?Jak sie
                  zachowywali kibice wisly?
                  Czlowieku ,troche obiektywizmu...
                  No chyba ze piszesz na zlecenie...
                  • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 15:28
                    Tak, pisze na zlecenie. UB mi placi a ja jestem ZOMOwcem.
                  • Gość: drewniak Re: Pani Filipiak IP: *.veranet.pl 15.03.06, 15:38
                    No jak?
                    Konkrety proszę.
                • borsuk5 Re: Pani Filipiak 15.03.06, 15:13
                  A oglądałeś w listopanie derby na Wiśle??? powiedz mi, czy śpiewanie przez pół
                  meczu anysemickich prześpiewek, flagi pozdrawiające bandytę w więzieniu i w
                  antysemicki sposób obrażające dziennikarza wyborczej były o.k.??? Wyrysowana na
                  ziemi koszulka Cracovii z napisem "możesz sobie wytrzeć buty" była przejawem
                  ogromnej kultury??? Na Cracovii pod tym względem nie jest wcale lepiej, ale też
                  nie jest gorzej. Do tragicznych rzeczy doszło po meczu, daleko od stadionu, a
                  bili się ze sobą goście, którzy pewnie nawet nie wiedzą kiedy jest spalony i
                  sukają tylko zaczepki. Mówisz, że na Wiśle bandyci są w cieniu??? to kto
                  wyczekiwał na rondzie grunwaldzkim z siekierami w rękach na ludzi wracających z
                  meczu. niestety. wszędzie bandyci są widoczni, ale odzywają się co jakiś czas i
                  w przerwach między wybrykami władze państwowe i klubowe zapominają o tym, że
                  trzeba z nimi walczyć. aż do następnej tragedii i tak w kółko. potrzebne są
                  instrumenty prawne do wyplenienia tych gości ze stadionów, bo jak do tej pory
                  monitoring można sobie wsadzić w tyłek, bo nie jest dowodem w sądzie.
                  • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 15:26
                    Tak, ogladalem, i moim zdaniem na Cracovii jest gorzej. Nie chce Cie
                    przekonywac, pozostanmy przy swoich zdaniach.

Piszemy o sytuacji na stadionie a Ty mi z rondem grunwaldzkim wyjezdzasz.
                    Dziekuje za taka argumentacje.

Czas chyba konczyc, bo mimo iz widzimy to samo, widzimy to inaczej. Raczej sie
                    nie przekonamy.

Odpusc sobie to o flagach 'pozdrowienia do wiezienia', bo duzo mozna pisac o
                    tym kim sa N i M, gdzie teraz przebywaja, jakie miejsce zajmowali na Kaluzy i
                    jakie na nich ciaza zarzuty. Nie kaz mi sie grzebac w tym bagnie.
                    • borsuk5 Re: Pani Filipiak 15.03.06, 15:40
                      tak, wyjeżdżam z rondem grunwaldzkim, aby udowodnić, że w Wiśle też są bandyci.
                      Rzeczywiście, nie ma co ciągnąć tej dyskusji, bo nikt nikogo nie przekona. Mam
                      tylko nadzieję, że teraz w odpowiedzi Cracovia też wyśle materiał z poprzednich
                      derbów do LP i jeżeli jest jakaś sprawiedliwość, to powinni też zamknąć stadion
                      przy Reymonta na kilka kolejek.
                      • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 15:44
                        Chyba nie pisze po polsku, bo nie rozumiesz.

Wiem, ze na kazdym stadionie sa bandyci. Ale to na Waszym sa najaktywniejsi,
                        najbardziej widoczni a to co najbardziej laczy kibicow Cracovii to nienawisc do
                        Wisly.
                        • borsuk5 Re: Pani Filipiak 15.03.06, 16:02
                          mylisz się. Jak nie byłeś nigdy na stadionie Cracovii, to się nie wypowiadaj.
                          Prawdziwi kibice Cracovii leją na Wisłę ciepłym moczem i interesuje ich tylko
                          swój klub. Na innych meczach piosenki na Wisłę są zagłuszane śpiewem reszty
                          stadionu - "Cracovia". Dzieje się tak mimo zeszłosezonowej interwencji
                          przerzutów i paru wrzodów co są kibicami antywisły, a nie Cracovii.
                          • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 16:08
                            Chcialbym umiec ci wierzyc.
                            • borsuk5 Re: Pani Filipiak 15.03.06, 16:25
                              To spytaj o to każdego innego, normalnego kibica Pasów.
                              • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 16:42
                                Akurat bardziej wierze swoim oczom i uszom. Nie wydaje mi sie, zeby Wasza
                                opinia o Was samych byla najbardziej obiektywna.

Moze to Ty powinienes zapytac neutralnych kibicow co sadza o atmosferze na
                                Kaluzy? Czasem z zewnatrz ma sie lepsza perspektywe niz siedzac w srodku grupy.

Byc moze macie bardzo fajna atmosfere na Cracovii. Ja, obserwujac to z boku,
                                widze to jednak znacznie inaczej.
                              • Gość: ubies Re: Pani Filipiak IP: 209.130.141.* 15.03.06, 16:57
                                Wyglada, ze nie tylko ja jestem zniesmaczony postawa kibicow Cracovii. Oto
                                jeden z wpisow na stronie Waszych kibicow, napisany przez kibica Cracovii.
                                Borsuk5, obudz sie, jesli jestes normalny to powiedz to dzis i glosno: mamy
                                burdel, musimy cos z tym zrobic. Przestan sie rozgladac naokolo i szukac
                                winnych wedle zasady: u nich jest gorzej.
                                Masz tekst, prosto ze strony Waszych kibicow:

Wstyd mi że KOSZERNY uważa się ze prawdziwego kibica Cracovi - mojego
                                ukochanego klubu! To jakiś skończony debil, a jego debilizm urasta do rangi
                                międzynarodowego szczytu kretyństwa! Wstyd mi za to, co się dzieje w Cracovi,
                                zarówno w klubie jak i poza klubem, a mam tu na myśli HOŁOTĘ i BANDĘ
                                kilkunastoletnich kretynów biegających z szalikiem Cracovi i niby uznających
                                się za kibiców tego klubu! To co stało się na stadionie w niedziele, a byłem i
                                widziałem zaskoczyło mnie i setki osób stojących koło mnie! To co pokazali niby-
                                prawdziwi kibice Cracovi to wstyd i hańba dla tego klubu! A kretyn Filipiak,
                                jeszcze temu bije brawo i dopuszcza do czegoś takiego! LUDZIE GDZIE WASZ HONOR,
                                GDZIE WASZA KULTURA! Ubolewam, że nasz ukochany stadion będzie zamknięty, ale z
                                drugiej strony jeśli na naszych trybunach 90% ludzi to IDIOCI i BEZMÓZGOWCY to
                                nie ma niestety innego wyjścia! A remis 1:1 to nasze szczęście, a nie Wisły i
                                nie wiem na jakim meczu był debil KOSZERNY... Pozdrowienia dla prawdziwych
                                kibiców Cracovi i Wisły... JEST NAS WIĘCEJ NIŻ TYCH DEBILI. ZRÓBMY WKOŃCU Z TYM
                                PORZĄDEK!!!!!!!!! PIŁKA - NIE DLA IDIOTÓW! KRAKÓW STOLICA POLSKIEJ PIŁKI!!!
    • Gość: olsza I TS Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:36
      Filipiak ty jesteś nienormalny. Jesteś współodpowiedzialny już za smierc
      piątego Wiślaka. To ty dajesz ciche przyzwolenie na agresje wobec Wisły bo żal
      ci dupe ściska ze Wisła jest poprostu lepsza
      • Gość: fatality Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.e-wro.net.pl 15.03.06, 11:51
        czyż by ten "prezes" miał problemy wewnętrzne? na to wychodzi...
      • borsuk5 Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 14:12
        Gdyby była lepsza, to by wygrała i nie byłoby donosu. Napisz jeszcze, że to
        Filipiak latał z nożem i wyzabijał tych kibiców. To ty jesteś nienormalny.

• flamengista Do Pana Profesora Filipiaka 15.03.06, 12:18
      Czy Pan Profesor ma czytelników GW za totalnych idiotów? Mamy uwierzyć, że
      pakuje Pan miliony złotych przez własną firmę, by nie mieć wpływu na
      funkcjonowanie klubu piłkarskiego? To jaki z Pana biznesmen? Czy nie zdaje sobie
      Pan sprawy z tego, że Cracovia robi obecnie FATALNĄ antyreklamę Comarchowi?

Mam dla Pana proste wskazówki, jak pozbyć się stadionowych bandytów:
      1. Wogóle z nimi nie rozmawiać, nie dawać przyzwolenia na takie zachowania,
      potępiać je - czyli dokładnie na odwrtót, niż Pan do tej pory postępował;
      2. Zmienić firmę ochroniarską;
      3. Zmienić całkowicie zarząd, zatrudnić profesjonalnych menedżerów, definitywnie
      odciąć się od grupy100;
      4. Skoro jest to "tylko" 150 zoorganizowanych bandytów, to jaki problem ich
      wyłapać przez monitoring? Dać im zakaz stadionowy i go wyegzekwować!
      5. Odwoływać się do autorytetów i słuchać mądrych doradców - ma Pan ich pod
      ręką, a słucha kiboli. Tymczasem zwykli ludzie na Cracovię boją się wogóle
      przyjść. A przyszliby, gdyby było normalniej;
      6. Skoro ma Pan świetne wtyki w radzie miasta - współpracować ściśle z miastem i
      Policją - wiem, wiem, trochę to Pana gryzie, bo przecież Cracovii współpraca z
      Zomo nie przystoi;) Ale innego wyjścia nie ma.
      7. Nie udawać, że nie było problemu na Derbach, współpracować z PZPN.

Jeśli to nie poskutkuje - rozp... cały klub, spuścić do A-klasy. Niech normalni
      kibice Cracovii zobaczą, co zawdzieczają Kibolom - odejście pierwszego od 50 lat
      normalnego prezesa i sponsora i powrót do dramatycznej sytuacji z czasów komuny.
      Bo najwyraźniej niektórzy już zapomnieli, jak było parę lat temu.
    • Gość: Sybirak Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:27
      "Nie ma powodu do zamykania stadionu" Filipiak. Zginął człowiek, inny leży w szpitalu, a on pie.., że nie ma ma powodu do zamykania stadionu. To jest powód do zamknięcia bandyckiej ligi i wycofania reprezentacji z mundialu, jak w Urugwaju. A Filipiakowi zakazać zajmowania się sportem do końca jego nędznego życia.
    • agrafek Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 12:29
      W trakcie meczu było wyraźnie widać młodego człowieka rzucającego śnieżkami w
      > piłkarzy. Wskazałem go ochronie i telefonicznie poleciłem zdjąć."
      O matko, a to nie polecenie zabójstwa?;)
    • olek Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 12:29
      Biedny pan własciciel. Doprawdy wzruszające, jak on sobie z niczym nie radzi.
      • borsuk5 Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 12:45
        bardzo ładnie powyższe posty oddają agresję i kompleksy kibiców "wielkiej
        wisełki". bez komentarza. nic poza bluzgami nie potraficie.
        • Gość: VonKris Wielce Szanowny Borsuku czy jak ci tam... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.06, 15:57
          ...moze zaczniesz te wszystkie madrosci wyglaszac na zebraniach w swoim klubie?
          Bo tu to bez sensu. Zacietrzewiasz sie, probujesz udowadniac cos czego udowodnic
          sie nie da... a kazdego kto ma odrobine odmienne od twojego zdanie zaraz
          nazywasz kibicem Wisly... Zebys mi tego nie przypisal od razu uprzedzam, ze
          nikomu w polskiej lidze nie kibicuje. Na stadionach pilkarskich kroluja bandyci,
          Cracovia jest pod tym wzgledem w ekstraklasie krajowej, Filipiak jest jednym z
          najbardziej tepych i zakompleksionych klubowych prezesow - wiem co mowie bo moja
          firma robi interesy z Comarch-em i mialem okazje go blizej poznac... Cala twoja
          pisanina jest psu na bude. Faktow przez nia nie zmienisz. Nie wazne na ktorym
          stadionie jest najgorzej. Ma nie byc i o tym pisz jezeli juz musisz...
          • Gość: Cyfra Re: Wielce Szanowny Borsuku czy jak ci tam... IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 16:25
            Gość portalu: VonKris napisał(a):
            Twoj nick juz swiadczy o Tobie...a "madrosci" na temat polskiej pilki,czerpiesz
            z "obiektywnej"prasy ?
            Odnosnie,Filipiaka,to ma on swoje przedstawicielstwo w Niemczech i osobiscie z
            takimi jak Ty napewno sie nie kpmunikuje..No chyba ze otwarcie mu drzwi
            hotelowych uznajesz jako poznanie....
            • Gość: VonKris :-)))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.06, 16:27
              Mysl sobie chlopie co tylko chcesz :-)))) To tyle...
    • Gość: zgrzyt Orangutan Bandyten Liga IP: *.acn.waw.pl 15.03.06, 12:50
      Orangutan Bandyten Liga
    • Gość: Stefan FIlipiak musi odejść IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 15.03.06, 13:22
      Nie po raz pierwszy głupio się tłumaczy, a bandyci robią sowje.
      Jeśli nie potrafi się utrzymać porządku na trybunach, to może trzeba z takiego
      biznesu zrezygnować.
      • Gość: creme A Wroclaw 2003? A Prokocim 2004? IP: *.icpnet.pl 15.03.06, 13:28
        Nozownicy z Wisly. Hasla antysemickie. Kiedy bylem na wyjezdzie to od strony
        Wisly lecialy siekiery ,palki i kamienie i to wszystko za kordonu policji.
        Przerazone policji ktora gdyby nie gladkolufowa to bylaby porabana siekierami.
        Krakowscy nozownicy. Jedni od ubeckiej tradycji drudzy od gangsterskiej ulicy.
      • Gość: Cyfra Re: Cupial musi odejść IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 13:28
        Nie po raz pierwszy jego pracownicy głupio się tłumacza i zwalaja wszystko na
        Pasy, a bandyci robią sowje.... Jeśli nie potrafi się utrzymać porządku na
        trybunach, to może trzeba z takiego biznesu zrezygnować.

• Gość: Stefan Re: Cupial musi odejść IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 15.03.06, 13:36
          Panie Januszu syper ksywka - Cyfra, ale proszę już nie wypisywać pierdół,
          wywiad wystarczy.
          • Gość: Cyfra Re: Cupial musi odejść IP: *.r.pppool.de 15.03.06, 13:49
            Stefek nie filozofuj bo Zdzisiek nie zlikwidowal jeszcze swojego archiwum....
    • Gość: j-23 Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: 66.147.136.* 15.03.06, 13:26
      ....jest jeden bardzo dobry sposob na tem kryzys....najlepiej jak by papiez
      umieral kazdego tygodnia........
    • Gość: dramat cracovia- oficjalny klub bandycki. IP: *.ghnet.pl 15.03.06, 13:49
      maja oficjalne przedstawicielstwo. reprezentuja dzikie zwierzeta, przeznaczone
      do odstrzalu i kazdy uwaza to w tym dzikim klubie za rzecz powszednia.
    • o90 Janusz Filipiak jest smieszny 15.03.06, 14:06
      ale smieszniejsza jest policja krakowska

jesli firma ochroniarska nie reaguje na sygnal o potrzebie usuniecia bandyty z
      widowni zglasza sie sprawe do policji
      jesli ta nie reaguje to wtedy jest dopiero smiech

ale w Polsce ukladu nie ma
      np.policja udajaca policje
    • Gość: BARTOSZSZSZ Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:13
      no tak.nie dziwmy sie ze jest jak jest.skoro Filipiak mowi ze nic sie na
      stadionie nie stalo a w sprawozdaniu sedzia napisal ze zostal opluty przez
      kibica, wywieszono tranpsarent o takiej tresci ze od razu bym mecz zakonczyl.a
      Listkiewicz na to ze nic nie moze zrobic bo do PZPN docieraja tylko jakies
      odwolania.paranoja
    • wafel_1 Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 14:13
      Powinni zakazać wpuszczania tych chuliganów na obiekt!! Kluba ma się bać
      własnych kibiców?? Przecież to chore!! Podobno kibice Cracovii mają
      identyfikatory. Jeśli mają to zakazać wstępu na stadion takiemu kibicowi. Przy
      składaniu wniosku kibic dostarcza swoje zdjęcie. Więc wystarczy dać zbliżenie na
      jego twarz i mamy go! I jeśli taki delikfent rzucił czymś w na stadionie
      powiadomić nie ochrone, która trzęsie spodniami tylko policje która powinna być
      obecna na każdym meczu! Nie ściągną go oczywiście z trybuny ale przy wychodzeniu
      z obiektu! Dostanie dożywotni zakaz wejścia i tyle. Będzie na ulicy wyładowywał
      swoją agresje to go złapią i pójdzie siedzieć do pierdla! Wprowadzą jeszcze sądy
      24godzinne i już połowa tych co na stadione pójdzie siedzieć, albo nie wejdzie
      nigdy na stadion!!
    • Gość: TWSD Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.tvn.pl 15.03.06, 14:20
      Oj chłopie, naprawdę nie chcę cię obrazić, ale podejrzewam, że jak Ciebie nie
      było na świecie ja juz chodziłem na polską ligę i to nie tylko w Krakowie.
    • Gość: turysta Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z IP: *.netlandia.pl 15.03.06, 14:29
      mialem zwyczaj raz w roku przyjezdzac do krakowa na 3-4 dni, zwiedzac, bawic
      sie (no i zostawic tam mala fortunke). widze jednak, ze to bandycka wies,
      azjatycka dzicz i nie mozna tam czuc sie bezpiecznie. skad mam wiedziec, ze w
      jedynym z zajebistych pubow na rynku nagle ktos mnie nie zaszlachtuje nozem
      tylko dlatego, ze jestem z innego miasta?!? chyba koniec ze sponsorowaniem
      krakowa przez turystow i niech debile z tego miasta sami sobie podziekuja!
      • gabriel Re: Janusz Filipiak: Cracovia jest także ofiarą z 15.03.06, 14:47
        Panie prezesie Filipiak niech pan bajek nie opowiada, tylko weźmie się za
        stworzenie szczelnego i działającego na pańskim stadionie przynajmniej systemu z
        identyfikatorami, takiego który wszelkich bandytów pozostawi poza stadionem,
        gdzie zajmie się nimi policja, a tych którzy się ujawnią w sposób niemal
        natychmiastowy z tego stadionu wyruguje. Na zawsze i nieodwołalnie.
        Niech Pan nie udaje greka i zwala winę na prawo czy innych to jest pański
        biznes, reklama żywa pańskiej firmy. O dobro własnych pieniędzy należy dbać.
        Chyba że lubi pan burdy zadymy i zdarzające się zabójstwa, to wtedy dalej będzie
        siedzenie i udzielanie nic nie znaczących wywiadów.
        Wóz albo przewóz, kto nie jest z panem i z klubem przeciwko bandytom, ten jest
        przeciwko panu i klubowi, i takie osoby nie mają wstępu na mecze ligowe Cracovi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka