Dodaj do ulubionych

wiek a studia....???

16.03.06, 13:58
czy 22 lata to dużo żeby rozpocząć studia dzienne licencjackie ???czy lepiej
zaoczne???a może nie ma żadnej różnicy????????????????????????????????/
czekam na wasze opinie
Obserwuj wątek
    • aaagus Re: wiek a studia....??? 16.03.06, 18:01
      ale masz problem... jak ci sie nudzi w domu to idziesz na dzienne, jak masz
      zamiar pracować - na zaoczne. o co chodzi?
      • marylaaa Re: wiek a studia....??? 16.03.06, 20:53
        aaagus napisała:

> ale masz problem... mam problem,bo piszę właśnie artykuł do gazety....
    • Gość: x Re: wiek a studia....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:51
      Nie wiem czym sie wogóle przejmujesz na studiach w zasadzie nikt nie zwraca
      uwagi na róznice wieku miedzy studentami na roku tym bardziej, ze w twoim
      przypadku nie bylaby to duza roznica... Ja na pierwszym roku mialam przekrój
      wieku 19-23lat i nikomu to nie przeszkadzalo...
    • Gość: MM Re: wiek a studia....??? IP: *.autocom.pl 17.03.06, 18:52
      ja teraz jestem na pierwszym roku i różnica jest od 18 do 25 lat...
    • Gość: aniołeczek Re: wiek a studia....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:01
      Ja jestem na zaocznych na AE i są u mnie ludzie którzy mają po 29 lat, rodziny
      i sobie studiują
      • Gość: * Re: wiek a studia....??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:19
        ale to było pytanie o dzienne. Na zaocznych to akurat takie różnice wieku to normalka.
        • Gość: Zheta Re: wiek a studia....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:31
          mam ( o jeju jak ja tego nie lubie )23 lata i jestem na 1 r.na dr.kierunku ,a
          planuję jeszcze zrobić licencjat z czegoś innego ( bardzo mnie interesującego)
          w przyszłym r.lub za dwa lata.Nie uważam,żeby wiek byl tutaj przeszkoda , za
          granica ludzie wracaja do przerwanych studiów lub podejmuja nowe mając więcej
          niż 19,20 lat i nikogo jakoś to nie dziwi ,zreszta na forum studia często mozna
          spotkać się z opiniami ludzi ,ktorzy są juz absolwentami jednego kierunku ,a
          studiuja jeszcze cos dziennie.Uważam,że na spelnianie marzeń nigdy nie jest za
          późno ,po co żalować czegoś po latach?
          • Gość: Jacekk Re: wiek a studia....??? IP: *.autocom.pl 09.05.06, 16:57
            A ja będe miał we wakacje równo 22 lata i się wybieram na 5 letnie dzienne
            studia na agh. (jest tam możliwość zmiany studiów na zaoczne i u Ciebie napewno
            też). Więc jeśli poczujesz się "staro" to wkażdej chwili możesz zmienić na
            zaoczne. A po za tym na studia dzienne licencjackie i magisterskie czasem idą
            ludzie mając np. ok. 25 lat i więcej. Niech się oni o wiek martwią...Choć z
            doświadczenia wiem że się nie przejmują.
            • Gość: onnaa Re: wiek a studia....??? IP: *.chello.pl 10.05.06, 10:22
              czujesz sie staro to moze postaraj sie o emeryture
              i problem z głowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka