marylaaa 16.03.06, 13:58 czy 22 lata to dużo żeby rozpocząć studia dzienne licencjackie ???czy lepiej zaoczne???a może nie ma żadnej różnicy????????????????????????????????/ czekam na wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaagus Re: wiek a studia....??? 16.03.06, 18:01 ale masz problem... jak ci sie nudzi w domu to idziesz na dzienne, jak masz zamiar pracować - na zaoczne. o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
marylaaa Re: wiek a studia....??? 16.03.06, 20:53 aaagus napisała: > ale masz problem... mam problem,bo piszę właśnie artykuł do gazety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wiek a studia....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:51 Nie wiem czym sie wogóle przejmujesz na studiach w zasadzie nikt nie zwraca uwagi na róznice wieku miedzy studentami na roku tym bardziej, ze w twoim przypadku nie bylaby to duza roznica... Ja na pierwszym roku mialam przekrój wieku 19-23lat i nikomu to nie przeszkadzalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: wiek a studia....??? IP: *.autocom.pl 17.03.06, 18:52 ja teraz jestem na pierwszym roku i różnica jest od 18 do 25 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołeczek Re: wiek a studia....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:01 Ja jestem na zaocznych na AE i są u mnie ludzie którzy mają po 29 lat, rodziny i sobie studiują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: wiek a studia....??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:19 ale to było pytanie o dzienne. Na zaocznych to akurat takie różnice wieku to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zheta Re: wiek a studia....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:31 mam ( o jeju jak ja tego nie lubie )23 lata i jestem na 1 r.na dr.kierunku ,a planuję jeszcze zrobić licencjat z czegoś innego ( bardzo mnie interesującego) w przyszłym r.lub za dwa lata.Nie uważam,żeby wiek byl tutaj przeszkoda , za granica ludzie wracaja do przerwanych studiów lub podejmuja nowe mając więcej niż 19,20 lat i nikogo jakoś to nie dziwi ,zreszta na forum studia często mozna spotkać się z opiniami ludzi ,ktorzy są juz absolwentami jednego kierunku ,a studiuja jeszcze cos dziennie.Uważam,że na spelnianie marzeń nigdy nie jest za późno ,po co żalować czegoś po latach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacekk Re: wiek a studia....??? IP: *.autocom.pl 09.05.06, 16:57 A ja będe miał we wakacje równo 22 lata i się wybieram na 5 letnie dzienne studia na agh. (jest tam możliwość zmiany studiów na zaoczne i u Ciebie napewno też). Więc jeśli poczujesz się "staro" to wkażdej chwili możesz zmienić na zaoczne. A po za tym na studia dzienne licencjackie i magisterskie czasem idą ludzie mając np. ok. 25 lat i więcej. Niech się oni o wiek martwią...Choć z doświadczenia wiem że się nie przejmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnaa Re: wiek a studia....??? IP: *.chello.pl 10.05.06, 10:22 czujesz sie staro to moze postaraj sie o emeryture i problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś