Gość: Megi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 17:13 unsatisfied6 wiper503 kathy38 kuba203 bluetab70 picipolo1 joseph.007 to tylko z jednej strony postów, trochę to dziwne? tak macie w tym Krakowie, ze sie musicie numerowć :-) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: skąd ta numeracja? 05.12.02, 17:54 Gość portalu: Megi napisał(a): > to tylko z jednej strony postów, trochę to dziwne? Nie rozumiem 203 , mam wpisywać 203 ten numerek wszędzie 203 gdzie się da 203? :) > tak macie w tym Krakowie, > ze sie musicie numerowć :-) ??? 203, no widać takie zboczenie 203, może to przez to zatrute 203 powietrze :) Pozdr. 203 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: skąd ta numeracja? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 07:42 to jest bardziej proste niz ci sie wydaje. ale zastanawiaj sie dalej pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
behemoot Re: skąd ta numeracja? 05.12.02, 18:06 Gość portalu: Megi napisał(a): > > unsatisfied6 > wiper503 > kathy38 > kuba203 > bluetab70 > picipolo1 > joseph.007 > > to tylko z jednej strony postów, trochę to dziwne? tak macie w tym Krakowie, zauwaz ze niki z numerkami zwykle nie maja dodatku Gosc: czyli ludzie nie sa zalogowani w portalu. Sproboj sie zalogowac jako Megi. Na 99,999% juz ktos ma takie konto i albo bedziesz musiala dolozyc cyferke albo literke (ja np. dodalem drugie o i z behemota zrobil sie behemoot)z Krakowem nie ma to nic wspolnego koniec wywodu. pozdrav > ze sie musicie numerowć :-) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: skąd ta numeracja? 05.12.02, 20:09 Gość portalu: Megi napisał(a): > to tylko z jednej strony postów, trochę to dziwne? tak macie w tym Krakowie, > ze sie musicie numerowć :-) ??? Ja na przykład bardzo lubię sie numerować, kiedyś miałam nicka z pełną datą i codziennie zmieniałam numer czyli datę, potem miałam nicka z numerem posta, ale musiałam zmieniać co trzy albo cztery minuty, to zaczęło mi zabierać za dużo czasu, więc trochę skróciłam, ale generalnie to był numer. numerantka74 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lordmikolaj Re: skąd ta numeracja? 05.12.02, 23:26 ashek napisał: > A ja nie mam numerka:) ja tez, hle hle Odpowiedz Link Zgłoś
nudny20001 Re: skąd ta numeracja? 06.12.02, 07:35 To są po prostu kolejne wersje wcieleń. Wyższy numer świadczy o większej pracowitości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: skąd ta numeracja? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 11:45 To jeszcze nie osiągnęłam nawet drugiego stopnia wcielenia :-( nic to postaram sie bardziej! Ale faktycznie numery ułatwiaja logowanie. W poprzedniej firmie, dawno temu wymyśliłam hasło loginu: dupa, a potem już tylko co dwa miesiące - bo taki był wymóg - zmieniałam dodajac: dupa2, dupa22, dupa222 itd. Świeci Wam dziś słoneczko w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: skąd ta numeracja? 06.12.02, 11:54 Gość portalu: Megi napisał(a): > To jeszcze nie osiągnęłam nawet drugiego stopnia wcielenia :-( nic to postaram > sie bardziej! > > Ale faktycznie numery ułatwiaja logowanie. W poprzedniej firmie, dawno temu > wymyśliłam hasło loginu: dupa, a potem już tylko co dwa miesiące - bo taki był > wymóg - zmieniałam dodajac: dupa2, dupa22, dupa222 itd. > > Świeci Wam dziś słoneczko w Krakowie? Nie, nie swieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: skąd ta numeracja? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 11:56 a u nas świeci :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś