Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:56 czy w pierwszym pokoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Dlaczego agresywnie dążysz 24.03.06, 09:58 do złamania kodu? Kod genetyczny jest tu dobrem chronionym, a miast go wspierać...wymagasz publicznej przepiórki... trudny Kiko trwaj, bo masz szansę na wydanie kolejnych i jeszcze kolejnych wzorcowych kodonosicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Dlaczego agresywnie dążysz IP: *.net.autocom.pl 24.03.06, 13:09 Trwam, trudny. A jak u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Dlaczego agresywnie dążysz 24.03.06, 17:38 Gość portalu: kiko napisał(a): > Trwam, trudny. A jak u Ciebie? Poemat...fantastycznie , słowem cudo, i do tego wiosennie , kwitnąco... owszem jeszcze mnie trochę męczy taki powiedziałbym ogólny stan mizerii, ale czniam to i żywocik sobie plotę jak na wstępie...czego i tobie życzę... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Xyz! IP: *.net.autocom.pl 24.03.06, 13:08 Xyż, pisałam już dziś do Ciebie i weronki w sąsiednim wątku, zajrzyj tam proszę ("Co z tą Polską"....). No cóż, myślę że miałam całkiem niezłych przodków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:21 odpowiedziałaś mi tak miło, że aż głupio mi się zrobiło. Poczułam się spacyfikowana. A piwo mi i Nulce postawisz, na forumowym spotkaniu? co do wprost, to świeta prawda. Chyba przestanę go kupować, niestrawialnie propisowski się zrobił ostatnio. sija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: kiko! IP: *.net.autocom.pl 25.03.06, 11:02 Z przyjemnością. Do miłego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo jaka jest kiko to tylko ona wie IP: *.cna.at 24.03.06, 13:16 natomiast ty wyssałeś z mlekiem matki antypolskość a pozatym jak stukasz w klawiaturę to przestań się w końcu rytmicznie kiwać to bujda że pomaga w koncentracji, robisz tylko hałas krzesłem sąsiedzi się skarżą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neplus plus aha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:03 palantunio z ciebie i wszawy donosiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoplus Re: aha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:05 e tam palantunio to tylko takisobieboluś, ch..aszek malutki, pisi, pisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo ... IP: *.cna.at 25.03.06, 12:04 nikt mnie nie zmusi do lubienia kiwających się w transcendentalnym transie. ...gwoli ścisłości nie lubię też derwiszów krecących się jak bąki ...oraz wieśniaków puszczających takoweż pocalujta w tupe wujta albo mnie w zakończenie kregoslupa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś