Gość: Krakys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:56 Cała reszta to prowincja gdzie diabeł mówi dobranoc, nie ma nic ciekawego do zwiedzania i w ogóle wrony zawracają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen drogi krakysie... 30.03.06, 17:58 cienkie toto a z ciebie prawdziwy krakys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakys No bo powiedz, co oprócz niego jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:00 No bo powiedz, co jest oprócz Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakys Na przykaład co?Chociaż jeden przykład! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:06 Zamiast tych cytatów mógłbyś mi łaskawie odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Na przykaład co?Chociaż jeden przykład! 30.03.06, 18:10 G - gdańsk K - kazimierz dolny T - toruń W - wrocław Z - zamość tyle, jesli chodzi o miejsca godne zobaczenia (a można jeszcze kilkadziesiąt wymienić) nie namawiaj mnie na więcej, bo to dyskusja na poziomie trzepaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakys Lubię takie dyskusje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:14 A ja sam jestem z Lublina, z tym że pracuję w Krakowie. Powinieneś napisać: w regionie Lubelskim oprócz Kazimierza Dolnego i Zamościa jest jeszcze Lublin (sam widziałem coś takiego w jednym przewodniku! PRZEWODNIK NA POZIOMIE TRZEPAKA - sic!) To zupełnie jakby ci ktoś napisał: oprócz Tarnowa i Wiślicy jest jeszcze Kraków z ciekawą Starówką. Fajne, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen przepraszam, zapomniałem o lublinie... 30.03.06, 18:17 który do końca XVIII w. uważany był za drugie co do ważkości miasto w rzeczpospolitej... ma kilka bardzo urokliwych miejsc, a zatem: L - lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olobol Re: przepraszam, zapomniałem o lublinie... IP: *.server.ntli.net 30.03.06, 18:26 Lwow, przy ktorym Krakow byl zawsze zadupiem ;) tymczasowo na ukrainie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakys Niestety, wielu takich. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:30 Fakt jest faktem: wielu jest takich ludzi w Krakowie (myślę że to przeważnie gumowce) - którzy uważają że jedynie Kraków jest w Polsce - i nic poza nim się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Niestety, wielu takich. 30.03.06, 18:39 gumowce?... A co to?... Bądź łaskaw mnie oświecić,bo nie trybię tego młodzieżowego slangu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakys Gumowce, Słoma w Butach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:43 GUMOWCE, SŁOMA W BUTACH, ETC. Sam wczoraj usłyszałem to określenie więc go użyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Gumowce, Słoma w Butach 30.03.06, 18:45 Aaa...trzeba było od razu,że chodzi o tzw. czereśniactwo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: W Polsce jest tylko Kraków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:31 zalerzy kto co lubi ;] ja tam wole przyrode, niż zasmrodzone miasto, fast foody i tego typu shitt =\ pozdro & poćwicz Odpowiedz Link Zgłoś
brookstar Re: W Polsce jest tylko Kraków. 30.03.06, 18:52 ta ... ale nie każdy lubi całe życie chodzić po muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
siara66 Re: W Polsce jest tylko Kraków. 30.03.06, 19:36 Naprawdę?! to dziwne, zawsze wydawało mi się, że w Polsce to tylko Warszawa z przyległościami, czyli przystawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: W Polsce jest tylko Kraków. 30.03.06, 21:31 A widziałes cos poza Krakowem? Zamek ładny nie przeczę historia bogata obfitująca w wydarzenia. Kraków to była stolica byłego mocarstwa. Tylko dzisiaj to juz sen wariata a miasto tez jakby spało w imperialnym snie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O haha, Kraków to Azja! IP: 62.233.185.* 30.03.06, 22:15 kiedys na Slasku mawiało się, ze Krakówek to juz Azja niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi A co jest na Ślunsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:38 Dobre, ciekawe tylko co jest na Górnym Ślunsku bo to chyba nie o dolny chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
stachu.siedem.cali Re: Pozdrawiam :) 31.03.06, 14:20 Krakow jest nie najciekaszym miastem chociaz w nim mieszkam. Wawel to kurnik w porownaniu chocby z Hradczanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: A co jest na Ślunsku? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:21 Gość portalu: Pipi napisał(a): > Dobre, ciekawe tylko co jest na Górnym Ślunsku bo to chyba nie o dolny chodzi? no, a z czym graniczy Azja od zachodu? Tak więc Dolny Śląsk też jaknajbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś