Dodaj do ulubionych

Pytanie do radcy prawnego!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:43
Kupiłem miesięcznik SUKCES nr 4(91)z wyciętą jedną kartką o stronach 17 i 18.
Czy za brak tej kartki mogę rządać odszkodowania?

Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Pytanie do radcy prawnego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:54
      nie mozesz
      to byl czyn spolecznie pozyteczny, gdyz ktos nie mial papieru toaletowego a to
      byl papier do tego celu w sam raz
    • Gość: Michal Kupiec Re: Pytanie do radcy prawnego! IP: *.telnet.krakow.pl 31.03.06, 22:07
      Nie jestem radcą ale ....

Odszkodowania na pewno nie, gdyż nie nie ma podstaw prawnych do żądania
      odszkodowania skoro nie poniosłeś żadnej szkody :) HAHAHAhahaha raczej jedynie
      zysk bo nie musiałeś czytać tandetnych epistołów ........

Jednak ja bym ci polecał ...... HAHAHAHA ..... skierować sprawę do sądu z
      żądaniem wymiany towaru lub zwrotu wydatków. Wpis od pozwu będzie cie kosztował
      50 zł. NIE POLECAM ADWOKATA - jak cie nie stać to i tak nie wynajmiesz bo to z
      600 zl utopione na rok czasu, a dzieki temu bedzie ciekawiej.
      I NAJKOSZTOWNIEJ !!!

Odbędzie się jakieś 5 rozpraw - rok czasu minimum (niektóre będą intrygujące,
      tutaj powinien być komentarz o pracy wybranych sędziów, który pominę) na każdą
      z nich będziesz musiał dojechać na swój koszt, napiszesz sobie pozew
      wydrukujesz zaniesiesz (WYDASZ OK. 100 zł na same dojazdy i ksera).

Ostatecznie WYGRASZ SPRAWE - bo towar nie był zgodny z opisem !!! nie miał
      właściwej ilości stron .... CHOCIAŻ SĄ SĘDZIOWIE DLA KTÓRYCH PRAWO NIE JEST
      WIĄŻĄCE (szczególy wkrótce na moim portalu) WIĘC MOŻESZ I PRZEGRAĆ

w najlepszym wypadku

POLSKI WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI ZASĄDZI CI 10zł od wydawcy i zwrost kosztów
      sądowych ALE TYLKO WPISU !!!! Nie dostaniesz ani złotówki z wydatków jakie
      poniosłeś na dojazdy ani za czas na pisanie pism !!! Bo za ksero nikt ci faktur
      na 30 groszy nie da, a benzyny nikt ci nie rozliczy bo musiałbyś wykazać że za
      dokładnie taki odcinek trasy twoje auto spaliło tyle a tyle, i dołączyć fakturę
      za dokładnei taką ilośc paliwa zakupioną (HAHAHAHA)

REASUMUJĄC
      stracisz dzieki temu ok. 90 zł !!!

POLECAM !!!!!
      • Gość: Janek Re: Pytanie do radcy prawnego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:12
        to moze by dolaczyc , ze sie wzrok stracilo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka