pyttacz 14.08.08, 14:03 Mam nadzieje ze jak wroce nasi beda mieli jakis medal a Moskwe beda okupowac Gruzini. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Się zaczyna weekend 14.08.08, 14:39 się zaczyna dopiero za pół godziny ;) Życzę Wszystkim wspaniałego weekendu! :))) i mam nadzieję, że nikt nikogo okupować nie będzie chyba, że w ciuszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Się zaczyna weekend 14.08.08, 14:50 pyttacz napisał: > Mam nadzieje ze jak wroce nasi beda mieli jakis medal a Moskwe beda okupowac Gruzini. My zatrzymamy Rosjan w poniedzialek w siatkowce, a w tym czasie - wg afabetycznego spisu Robbentrop-Molotow - Gruznow powinien zluzowac w Moskwie miedzynarodowy korpus estonsko-finski howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Się zaczyna weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:19 A dla mnie zaczyna sie urlop, prawdziwy. Mam nadzieje ze jak wroce, to ... lepiej nie napisze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dak Re: Się zaczyna weekend IP: *.gprs.plus.pl 14.08.08, 17:32 Hej Pyta - to w Izraelu nie mają TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Się zaczyna weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 18:01 Gość portalu: dak napisał(a): > Hej Pyta - to w Izraelu nie mają TV? Co tam cycu, tatus byl u moczarowcow? Odpowiedz Link Zgłoś