Dodaj do ulubionych

nowy stadion!!!!

IP: 80.50.251.* 01.04.06, 02:02
W kielcach zostanie oddany w sobotę najnowocześniejszy stadion na 15000
widzów, ciekawe jak stadion wisły bedzie wygladał po przebudowie czy mu choć
w częsci dorówna?
Obserwuj wątek
    • tim999 Re: nowy stadion!!!! 05.04.06, 19:40
      Dorówna?Stadion Wisły w tej chwili ma taką samą pojemność jak ten korony.
      Docelowo ma mieć 34 tys,ma być przeszło 2 razy większy od kieleckiego, inna
      skala inwestycji, bo jedna trybuna na Wiśle kosztuje tyle co cały stadion w
      kielcach. Dorównać to może stadion cracovi.
      • Gość: Piotr Re: nowy stadion!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:18
        Mam nadzieję że nie dorówna i oby nigdy nie powstał. Stadion piłkarski tylko
        przyciągnie rzesze chamstwa. Za miasto z nimi, na pustynię!!
        • tim999 Re: nowy stadion!!!! 06.04.06, 13:31
          ...powyżej wypowiedź naszego wieszcza narodowego...
          • Gość: Piotr Re: nowy stadion!!!! IP: *.devs.futuro.pl 10.04.06, 18:34
            Ten wieszcz to niby ja?? Wielkie dzięki za honor - nie zasłużyłem.
            Brakło argumentów to może ośmieszyć?
            Bo nie da się zaprzeczyć że bywalcy stadionów to debile. Dewianci umysłowi co w
            imię wierności "ukochanej drużynie" gotowi są nawet zabić. Nie dziwię się
            Siostrom że nie zyczą sobie takiego towarzystwa.
      • Gość: TAKI SOBIE KIBIC Re: nowy stadion!!!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 07.04.06, 07:20
        Popieram popieram stadion na Armaturze niedługo bedzie miał 20 miejsc pod zadaszeniem!Kilelecki stadion to będzie można porównać do boiska zespołu Huragan Waksmund hihihi.
        • Gość: pOPRAWKA. Re: nowy stadion!!!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 07.04.06, 07:22
          OCZYWIŚCIE W POŚCIE TAKIEGO SOBIE KIBICA MIAŁO PISAĆ 20 TYSIĘCY MIEJSC!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka