Dodaj do ulubionych

Dom-Bud Rydla

IP: *.interia.pl 03.04.06, 14:19
Co sadzicie o tej inwestycji.czy lokalizacja uzasadnia cene 6 tys?/skoro na
Ruczaju dochodza juz prawie do 5 tys/Chetnie przeczytam tez opinie tych
ktorzy kupowali mieszkanie w firmie Dom-Bud.Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: dsd Re: Dom-Bud Rydla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 16:24
      Według mnie ta cena to duzo za duzo, chyba ze w drzwiach montuja Złote klamki ;-
      ) Spojrz na wilenska, o wielel, wiele taniej do barbakanu 2,2 km!! Apartamenty,
      tylko, ze taraz sa juz tylko mieszkania powyzej 50 m2

• Gość: wujo Re: Dom-Bud Rydla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:54
      Mam rozumieć, że uważasz, że Ruczaj to lepsza lokalizacja niż Rydla? Bez jaj.
      Świetna komunikacja z samym centrum Krakowa, ładna zielona(jak na Kraków)
      dzielnica, a nie jakieś paskudne blokowisko z lat 80-tych. Oczywiście, że 6 tys.
      to drogo jak cholera, ale jak ludziska biorą osiedle nad Wilgą w Łagiewnikach za
      piątala, to tu nie jest jeszcze tak źle.
      • Gość: dsd Re: Dom-Bud Rydla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 00:54
        Wujo!!! Twoje stwierdzenie "bez jaj" powinno odnosic sie raczej do twojej
        znajomosci topografii miasta Krakowa... ;-)) Otoz Wilenska to raczej nie
        Ruczaj, ale Srodmiescie-konkretnie Olsza. Nigdy nikomu nie dogodzisz, jedni
        wola okolice centrum bez wzgledu na paskudne bloki, inni zielone widoki... ;-)
        Kwestia wyboru
        • Gość: wujo Re: Dom-Bud Rydla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 08:43
          Odpisywałem na post Petera, a nie na Twój:)))).
          • Gość: Peter Re: Dom-Bud Rydla IP: *.interia.pl 04.04.06, 09:48
            mysle, ze im blizej centrum tym mieszkania beda szybcie zwiekszaly swoja
            wartosc. Na Rydla czy Wilenskiej nie ma juz wiele miejsca na nowe bloki w
            przeciwienstwie do Ruczaju. Stad jesli nie jest to mieszkanie docelowe to
            lepiej kupic blizej Centrum. tylko ze 2 pokojowe na Rydla kosztuje tyle co 3
            pokoje na Wilenskiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka