Dodaj do ulubionych

Wisła a sprawa Kapki

IP: *.net-serwis.pl 05.04.06, 16:42
szkoda ze pan bialonski wykorzystuje gazete zebyby bronic swoich znajomych
czyli pana szula. po prostu obrzydliwe.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazimierz Re: Wisła a sprawa Kapki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:24
      Wywalenie pana Szula to czyste skó.....o,zatrudnienie skompromitowanego UB-olca
      to wstyd ale widocznie konieczność dla Cupiała.Degręgolada i syf,wstyd mi za
      Nasz klub.
      • Gość: chicago cubs Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem bylis IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 07.04.06, 07:17
        ..razem byliscie UB-mi ??....czy to Mieta jest bylym przelozonym pana Kapki z
        czasow przed rokiem 1989...to zastanawia, ze pan Mieta jest tak dlugo prezesem
        Wisly --> odkad pamietam a mam 31 wiosen.....moze ubecy ukrywaja sie w sporcie
        tak jak faszysci w zwiazku olimpiskim
        • Gość: Cyfra Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem IP: *.w.pppool.de 07.04.06, 07:38
          Ja nie wiem o co tyle szumu,przeciez w tym skislym klubiku wszyscy
          wspolpracowali a teraz zwalaja tylko na Zdziska....
          • Gość: drewniak Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem IP: *.veranet.pl 07.04.06, 08:28
            pilnuj swojego bajora,tffuu,kałuży,bo cie towarzysz Filipiak przesłucha i
            zostaniesz czarną owcą w pasy.
            • Gość: Cyfra Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem IP: *.w.pppool.de 07.04.06, 14:56
              drewniak,podobno "konicy" byli na uslugach....

• Gość: drewniak Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem IP: *.veranet.pl 07.04.06, 16:57
                "muchomorcy" też!
          • Gość: edward72 Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 07.04.06, 09:45
            ANTENKO TY TO CHYBA DALEJ JESTEŚ AKTYWNYM UBEKIEM BO WSZYSTKO TAK DOKŁADNIE
            WIESZ KTO BYŁ, KTO JEST I KTO BĘDZIE.ZESŁALI CIE DO NIEMIEC WIEC TAM DZIAŁAJ A
            POLSKE ZOSTAW DLA PRAWDZIWYCH POLAKÓW.{METODY UBECKI POZNALIŚMY WŁAŚNIE W
            SRACOVI ,ŻE PAWLUSIŃSKI MUSI MILCZEĆ I GRAĆ W CZWARTEJ LIDZE}
            • Gość: Cyfra Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem IP: *.w.pppool.de 07.04.06, 14:43
              wislacy to Polacy tylko jacys gwardyjscy...
              a Pawlusinski zeslany?znowu ubecka propaganda!

Cracovia Mistrzem Polski Hokeja!!!Jedyny Mistrz w Krakowie w roku 2006!!!
              • Gość: edwrd72 Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 07.04.06, 18:59
                antenko masz poczucie chumoru.Wisła to potęga a mistrzem bedzie w piłce nożnej
                i koszykówce kobiet.A co do Pawlusińskiego to chyba nie propaganda bo gdzie
                teraz bedzie grał?
                • cyfra Re: Panie Cupial o co chodzi z Panem Kapka razem 11.04.06, 08:56
                  Lech - Wisła K. 2:1
                  Cracovia: 33. Marcin Cabaj - 5. Tomasz Wacek (69 Paweł Drumlak), 15. Łukasz
                  Skrzyński, 13. Michał Karwan, 19. Paweł Nowak - 21. Marcin Bojarski, 27. Paweł
                  Wojciechowski (69 João Paulo), 7. Piotr Giza, 9. Dariusz Pawlusiński (78 Łukasz
                  Szczoczarz) - 18. Tomasz Moskała, 11. Piotr Bania.
    • Gość: NIEDEBIL Re: Wisła a sprawa Kapki IP: *.autocom.pl 07.04.06, 23:05
      Tak gnoić Kapkę to potrafi tylko mafia która od roku demontuje Wisłę.
      Dalej obiecują Cupiałowi te wielkie wpływy (ale chyba tylko wirtualne) mamią go
      fundacjami budową boisk wybudują ale chyba za Cupiała pieniądze bo innych nie
      widać w klubie które miały być w 2005 wielkie. Ale na razie kasę można z klubu
      ciągnąć później można gdzie indziej taka jest ta polityka mafii w Wiśle.
      Ale jak im Cupiał wierzy to ..................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka