Gość: a.b. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:12 dlaczego ładna młoda dziewczyna wybiera życie zakonne no bo ksiądz to msze św.odprawia, kazania głosi, spowiedzi słucha itd. jak uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.d Re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczego ła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:37 uważamy, że powołanie nie ma z urodą żadnego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a jednak nie sam ze sobą, oj nie... 14.04.06, 16:43 a wy to zawsze grupowo, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.b. Re: a jednak nie sam ze sobą, oj nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:49 dzięki za potwierdzenie choć nie wiem czy tak wolno, czy grupowo? raczej tak bo jak widać bez ciebie żadna interesująca dyskusja nie odbędzie sie, masz jakieś zdanie na zadany temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secesja Re: gadu gadu sam ze sobą ? inne rzeczy też solo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:47 Nie, nie - on nie sam ze sobą tylko z secesją. Ale secesja się nie zalogowała bo myśli o czym innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: no to im sorry now,ale temacik to tak przypadk 14.04.06, 16:51 wam wpadł akurat w Wielki Piatek? co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen gość lubi prowokować... 14.04.06, 16:53 jemu jest obojętne jaki to dzień... ps. na tak postawione pytanie wypadałoby zapytać: czy mają iść same garbate i karłowate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secesja Re: gość lubi prowokować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:57 Ja nie wiem kto zacz, odpowiedzialam bo tez sie czasem zastanawiam dlaczego najprzystojniejsi faceci to klerycy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen żeby... 14.04.06, 16:59 się chętnie dziewczyny u nich potem spowiadały... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.b. re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczego ład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:00 panowie,troche was nie rozumiem jeśli napisałem cos niestosownie, bardzo przepraszam, Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczeg 14.04.06, 17:05 temat fajny, ale - jak zauważyli dżezi - czy aby na pewno na dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:15 ten temat też nie na dziś jak zauważyłem www.radiomaryja.pl/audycje.php?rodzaj=H&id=all Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczeg 14.04.06, 17:18 a to dlaczego? ps. wklejasz wiele rzeczy bardzo dzielnie od dłuższego czasu, pamiętaj wszakże, że artykuły i audycje oceniamy w podforum "opinie i komentarze", zas link do tytułu gazety, bądź nazwy rozgłośni jest reklamą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.b. Re: re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:34 to co ja pisze i wklejam to wiem bo archiwizuje to co ty wycinasz lub przenosisz to wiadomo ale nie wmawiaj mi ze jestes obiektywny, wisi tyle niegodnych wątków, wpisów na dziś kończę, Wesołych Świąt ci życze, Odpowiedz Link Zgłoś
peteen wesolych swiat i tobie... 14.04.06, 17:43 (cos mi wywalilo polska czcionke) ja sie tylko moge starac byc obiektywnym, bo byc obiektywnym sie nie da "niegodne" watki? a ktore to? milego archiwizowania i dalszego skarzenia sie na mnie do wawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.b. Re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczego ła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:43 nie jazzi,ja jestem a.b. a odpowiada ktoś inny,pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 skoro się tak umartwiacie,to co robicie na forum ? IP: *.comnet.krakow.pl 14.04.06, 19:18 peteen, Ty się chyba minełeś z powołaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: minełeś? IP: *.comnet.krakow.pl 14.04.06, 19:30 cholera, ale obciach Odpowiedz Link Zgłoś
peteen i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 19:32 ale mam nadzieję, że Zmartwychwstały Chryustus oświeci Twoje nieco mroczne wnętrze, będę Cię miał na uwadze w modlitwie... Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 19:46 dziękuję, mam nadzieje ,że bedzie to modlitwa dobrego chrześcijana. Moje wnętrze wcale nie jest mroczne. Pewnie mam wieksze szanse na eden ,niż nie jeden praktykujacy katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 19:50 już samym tym pisaniem o sobie, popełniasz grzech pychy (nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni)... a modlitwa będzie dobra, zaręczam Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 20:02 religia, to temat już chyba dla mnie zamknięty, przynajmniej katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 20:12 jak już, to napewno bez pośredników Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 20:24 henio!! przyjdzie taki moment/który mnie dotykał już parę razy/,że Pomyślisz o Bogu!!.Czy będziesz chciał,czy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 20:26 a kto Ci powiedział, że nie myslę Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 20:28 To chyba dzięki mnie!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 20:31 he,he, chyba nie. Od wyjścia ze szpitala, byłeś w kościele ? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: i to w Wielki Piątek... 14.04.06, 20:37 Wiesz o tym ,że nie wytrzymam całej mszy idę się pomodlić kiedy mogę ,za Ciebie też-dzięki Tobie parę razy-wracałem ze "ścieżki"do Pana!!!;o).Więc henio nie Jesteś straconym dla Boga,w to wierzę!!;o) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 to,że nosisz moherowy beret, nie znaczy,żeś święty 14.04.06, 20:47 porozmawiajmy lepiej o zakonnicach. Co nie które faktycznie są warte grzechu. Kiedyś widziałem, taką ładną ,że aż mi kopara opadła z wrażenia, i faktycznie od razu przyszła myśl, dlaczego została zakonnicą? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Tyś jest "beret"!!! 14.04.06, 20:51 Myślałem,że w Wielki Piątek nawet w myslach nie zaklnę!!!A tym moherem d.... mi konkretnie!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re:Tyś jest "beret"!!! 14.04.06, 20:52 mam nadzieję ,że chciałeś napisać 'dowalił' Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Tyś jest "beret"!!! 14.04.06, 20:54 Zeby tylko!!.peteen by mi łeb urwał!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen panowie, powagi... 14.04.06, 20:58 niczego nie rezam, tylko proszę o parlamentarny język... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Tyś jest "beret"!!! 14.04.06, 20:59 A propo's sióstr,widziałem widziałej wiele pięknych twarzy,ale nigdy nie pomyślałem jaki to byłby smakowity "kąsek"!!.Intrygowała mnie twarz,jako taka nic więcej.Toż to "Służebnice Boże"!!. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re:Tyś jest "beret"!!! 14.04.06, 21:14 pamiętasz tą z promilami na traktorze ? służebnica, tyle że Bachusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Służebnice IP: *.chello.pl 18.04.06, 08:33 Tylko że Bóg zazwyczaj cokolwiek odległy. Wzywamy, wzywamy, a tu nic. No to służymy Jego namiestnikom. Są tak przekonujący. I tacy śliczni - jak to napisała jedna z forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: zakonnice, to zawsze była zagadka dlaczego ła IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.06, 23:19 Ja na rekolekcjach poznałam całą masę zakonnic - ślicznych, wesołych dziewczyn. A powołanie Boże to wielka tajemnica - to dlaczego Bóg powołuje tą a nie inną wie tylko On sam. Odpowiedz Link Zgłoś