mrowka60 21.04.06, 18:52 Może któraś z Pań polecić fajną , miłą Panią Ginekolog-prywatnie.Faceci odpadaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiewa Re: Pytanko do Pań 21.04.06, 19:51 Polecam dr Jachimczyk-Prociak ze Scanmedu na Al. Pokoju. BArdzo miła, a przede wszystkim rzeczowa i kompetentna osoba. Wizyta kosztuje aktalnie ok. 60zł. Ja chodzę do niej od kilku lat, ostatnio prowadziła moją ciążę- byłam bardzo zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: Pytanko do Pań 21.04.06, 21:38 polecam dr Górecką, przyjmuje na ul. sw Sebastiana a tu masz różne ciekawe opinie na temat krakowskich lekarzy. milej lektury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geoanja Re: Pytanko do Pań 22.04.06, 12:44 hej hej to ja Ci polece nie-prywatna a panstwowa i jest naprawde super. dr Kosiba w przychodni na Batorego. tel do rejestracji 633-32-62. jedyny mankament to fakt ze trzeba sie wczesniej duzo zapisywac na badania ok 3 tygodni. ale babeczka naprawd godna polecenia. prez moemnt chodzilam do dr Goreckiej, ale.. co chwile byly jakies oplaty i to nie male. a za pierwsza wizyte zaplacilam ponad 100zl wlasciwie nie wiem za co. pozdrawiam i polecam dr Kosibe. Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: Pytanko do Pań 22.04.06, 17:51 geoanja napisała: prez moemnt chodzilam do dr Goreckiej, ale.. co chwile byly > jakies oplaty i to nie male. a za pierwsza wizyte zaplacilam ponad 100zl wlasc > iwie nie wiem za co. w takim razie musiałać mieć robione coś dodatkowo: cytologię, usg lub inne badania. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna Re: Pytanko do Pań 23.04.06, 21:39 Ja chodziłam do Góreckiej ale cena mnie też w końcu odstraszyła. Teraz chodzę do innego ginekologa i usg mam w cenie badania. Niestety to facet, więc tutaj polecenie się nie przyda. Poza tym Górecka raz zapomniała mi wypisać receptę na przedłużenie tabletek, które miałam zażywać, a potem zapomniała mi powiedzieć, że już mam przestać je zażywać (to wszystko w ciąży). Za każdym razem wracałam po wizycie do gabinetu, żeby się dopytać. Od tej pory przestałam do niej chodzić, chociaż wcześniej byłam bardzo zadowolona. Wydaje mi się, że ona ma teraz za dużo pacjentek i już się gubi chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Pytanko do Pań 22.04.06, 20:10 Polecam dr Irene Kotowska, przyjmuje na Kobierzynskiej, wizyta - 70 zl, z cytologia i USG - 100 zl. Odpowiedz Link Zgłoś