Dodaj do ulubionych

Eliminacje konkursu Elite Model Look

IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.06, 21:47
Dopoki ludzie beda myslec, ze wystarczy wystawic swoje 4 litery do kamery i
jest sie urzadzonym w zyciu, dopoty beda wybierac takie rzady, jakie sa w Polsce.
Nie wiedza, solidna praca i etyczne postepowanie sie licza, tylko latwizna,
kombinatorstwo i tzw. pieknosc, efekciarstwo, tani blichtr.
Dobrze, ze nie musze w takim kraju zyc, bo chetnie ciezko pracuje i dobrze
zarabiam, bez obnazania swoich wdziekow glupiej publicznosci!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekspert Co to za konkurs .... wielka bzdura IP: 194.150.99.* 23.04.06, 21:50
      To naprawde bzdurny konkurs dla pieciorzednej agencji modelek.Elite jest juz
      tylko nazwa ... szczatkowe jej slady istnieja glownie w Azji.. zaczelo sie od
      skandali jakie szef agencji w Paryzu mial z nastoletnimi dzierlatkami ..
      oczywiscie sekscesy... teraz ta agencja ma zerowa pozycje i musi sie
      podpierac konkursami zeby naiwne dzierlatki sciagnac do siebie... a jak juz
      sciagnie to szybko je traci.. bo zadna powazna modelka ma w czterech literach
      Elite... tak
      ze ten konkurs to tylko strata czasu..... a ta pani ktora to organizuje ..
      ładnie pierze kase z Carrefourem..
      • gonzogonzales Bardzo fajny konkurs 24.04.06, 09:08
        Bardzo fajnie że taki konkurs jest też w Polsce. Trzeba się otworzyć na świat.
        Bardzo ładne nogi na zdjęciu. Nie mam nic przeciwko i nigdy nie miałem.
    • Gość: Irek Re: Eliminacje konkursu Elite Model Look IP: *.chello.pl 24.04.06, 10:01
      Do "Maryi".
      Napisz mi, proszę, czy twoim zdaniem kobiece strojenie dziewczynek na laleczki (kolorowe sukienki, loczki, falbanki itp.) oraz malowanie się i inne zabiegi i środki upiększające lub tylko kamuflujące niedostatki względem wzoru Afrodyty, odkąd tylko środowiskowa konwencja na to pozwala, włacznie z silikonowymi wypełniaczami, to są wymysły mężczyzn, narzucane kobietom jak jarzmo trudne do udźwignięcia? Pół godziny przed lustrem co rano, przed wyjściem do pracy czy szkoły, to minimum, prawda? Albo też owe zabiegi są przejawem waszej naturalnej kokieterii? W dobrym tego słowa znaczeniu (bo mi to nie przeszkadza).
      Po drugie: nie widzę koniecznego przeciwieństwa pomiędzy dbałością o atrakcyjność i reklamowaniem piękna - włącznie z tym na bilboardach w bieliźnie, choćby najskromniejszej pod względem areału - a wiedzą prezenterek własnych wdzięków, ich pracowitością czy moralnym prowadzeniem się i uczciwością. Przykładów solidnej i ciężkiej pracy wielu piękności można podać wiele, także z grona byłych miss Polski itd.
      Tak więc sprowadzanie konkursów piękności do wystawiania na pokaz 4 liter czy do ekshibicjonizmu leniwych dziewczyn względnie/i kombinatorstwa ich łapaczy sprawia wrażenie, że albo z tymi literami obiektywnie nie jest za dobrze (bo się np. nie miszczą w standardach), albo też jakieś ciężkie doświadczenie z łapaczem lub pomyłka na castingu rzutuje na twoją wypowiedź i nasyca ją goryczą...
    • Gość: modelka Re: Eliminacje konkursu Elite Model Look IP: 194.150.99.* 25.04.06, 02:38
      jestem juz modelka -pracuje zagranica... i moge powiedziec ze te branze znam...
      dziewczyna z predyspozycjami na modelki - angazuje sie-szuka powaznej agencji i
      bierze udzial w castingach zagranicznych a nie marnuje swoj czas i talent w
      pseudokonkursach pięknosci jak Miss Polski czy Miss Polonia -bo te konkursy
      zadnej kariery w modelingu nie zapewniaja.. !!! nie zapewnia tez kariery zaden
      konkurs ELITE... poniewaz ta agencja jest juz w swiecie..
      trzeciorzedna!!!!!!liczy sie IMG,NEXT,WOMEN ... Elite po aferach szefa agencji w
      Paryzu zszedl na psy i pozostaly w tej agencji juz tylko niedobitki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka