Dodaj do ulubionych

czy to jakas tradycja?

IP: *.ruczaj.pl 28.12.02, 19:49
przyjechalem wlasnie w odwiedziny do rodzinki w krakowie,
i widze ze co jakis czas do drzwi dzwonia dzieci, ktore chyba
cos roznasza... o co chodzi? :)))

pytam bo jestem na razie sam i nie wiem czy otwierac...
i czy rodzinka czeka na to co te dzieci roznosza
:)
Obserwuj wątek
    • mtq Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 20:04
      kolędnicy, olewać z góry na dół :-)
      • yennzfiolkowymioczami Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 20:19
        moi znajomi zawsze przepytują ze zwrotek kolędy:)
      • dreamlover Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 20:33
        mtq napisał:

> kolędnicy, olewać z góry na dół :-)

Mój ojciec wpadł na pomysł wywieszenia kartki: "Kolędnicy już byli!"... ;-))
        Chyba zacznę ją pisać, zwłaszcza, że naprawdę byli...
        (kiedy się wreszcie nauczą śpiewać?)
        • yennzfiolkowymioczami Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 20:35
          dreamlover napisała:

> Mój ojciec wpadł na pomysł wywieszenia kartki: "Kolędnicy już byli!"... ;-))
          > Chyba zacznę ją pisać, zwłaszcza, że naprawdę byli...
          > (kiedy się wreszcie nauczą śpiewać?)

Mój ojciec daje pierwszym 5zł, a wszystkim następnym mówi, że przykro mu, ale
          się spóźnili.
          • Gość: mtq Re: czy to jakas tradycja? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 20:36
            Ale po co W OGÓLE im otwieracie?
            • yennzfiolkowymioczami Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 20:42
              ja nie otwieram:))
              moja rodzina otwiera, ale dlaczego, to ja nie mam zielonego pojęcia
          • dreamlover Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 20:44
            yennzfiolkowymioczami napisała:

> Mój ojciec daje pierwszym 5zł, a wszystkim następnym mówi, że przykro mu, ale
            > się spóźnili.

U mnie byli już w czwartek, ja musiałam się wykosztować, bo nikt nie miał
            drobnych(!!!, tak jakby mieli grube!)... ;-))
            Jak przychodzą następni, to udajemy że nie ma nikogo w domu... To nawet
            śmieszne jest, bo na domofonie nasz numer jest ostatni, za każdym razem go
            przyciskają... Najpierw odbieramy, a potem nas nie ma ;-)))))
            • yennzfiolkowymioczami Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 21:00
              cóż, mogliście wyjść w międzyczasie:)
              • dreamlover Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 21:22

> cóż, mogliście wyjść w międzyczasie:)

Hihi...
                Następnym razem krzyknę przez drzwi, że wyszliśmy ;-))
      • Gość: michal Re: czy to jakas tradycja? IP: *.ruczaj.pl 28.12.02, 21:01
        > kolędnicy, olewać z góry na dół :-)

bralem pod uwage taka opcje :)
        ale ze nie slyszalem zadnych odglosow spiewania... wiec myslalem
        ze moze roznosza zaproszenia na jakies jaselka, albo cos...
        • mtq Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 21:03
          "śpiewają" jak otworzysz - strzez sie :-)))
          • yennzfiolkowymioczami Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 21:05
            czasem jest niezły ubaw, bo niektórzy kolędnicy mają świadomość swoich
            umiejętności wokalnych, a raczej ich braku, i "śpiewają" tak, że zupełnie nic
            nie słychać:)
            • dreamlover Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 21:23

> czasem jest niezły ubaw, bo niektórzy kolędnicy mają świadomość swoich
              > umiejętności wokalnych, a raczej ich braku, i "śpiewają" tak, że zupełnie nic
              > nie słychać:)

To masz szczęście! Ci moi jeżdżą po całej pięciolinii, z roku na rok coraz
              głośniej ;-))
    • kuba203 Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 21:15
      Może to ministranci roznoszą zawiadomienia o wizycie księdza po kolędzie :)
      A kolędników u nas też wszyscy zlewają z góry na dół, mnie szkoda kasy, a
      rodzicom się nie chce stać w drzwiach i słuchać tego "śpiewu" :)
    • tomcrac kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:26
      Ja sam kiedys koledowalem! o Wy niegodziwi, nie wpuszczac, nie sluchac i w ogole a kysz! co z Wami ludzie? :-) Kiedys mielismy "biznes" z kolega, zrobilismy szopke i nastepnego dnia sie ozarlismy slodyczami za wszystkie czasy (nawet dzisiaj juz taki skory do nich nie jestem :D) jak przychodza jakies obiboki z pocztkowka, to mozna ich olac, ale gdy przychodzi taki chlopczyk z misternie zrobiona szopka, ktory ma NAPRAWDE misje, a Wy zamkniecie przed nim swoje drzwi, bo juz byli... plakac sie chce :)
      • Gość: mtq Re: kara BOSKA!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 21:31
        tak, teraz na pewno będę wszystkim otwierał :-))))))
      • yennzfiolkowymioczami Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:31
        przeważnie przychodzą bez niczego...
        • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:31

> przeważnie przychodzą bez niczego...

Dokładnie!
          Oni przychodzą po coś ;-)
          • yennzfiolkowymioczami Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:33
            i są bardzo zdziwieni i oburzeni jak dostaną cukierka...
            • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:35

> i są bardzo zdziwieni i oburzeni jak dostaną cukierka...

Hihi! Też doświadczyłam... Dlaczego cukierki wychodzą z mody? Może w obawie o
              próchnicę???
            • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:35
              ja nie bylem! :-) bralismy cukierki, czekoladki, pomadki, a nawet raz sie zamorska poczka gum trafila! co to byly za czasy, lezka sie w oku kreci ;))
              • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:36
                zreszta teraz tez bym pokoledowal! tylko juz taki slodziutki nie jestem :( i ten kolczyk! aha nauczylem sie go zdejmowac :D
              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:37
                tomcrac napisał:

> ja nie bylem! :-) bralismy cukierki, czekoladki, pomadki, a nawet raz sie
                zamorska poczka gum trafila! co to byly za czasy, lezka sie w oku kreci ;))

Może się jeszcze załapiesz?
                Tylko czy Ciebie teraz cukierki interesują???
                • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:39
                  > Tylko czy Ciebie teraz cukierki interesują???

No wlasnie niebardzo... chociaz slodycze w innej postaci, czemu nie? ;)
                  • tomcrac mialem nic nie pisac! 28.12.02, 21:40
                    mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!
                    • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 21:41
                      tomcrac napisał:

> mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie
                      p
                      > isac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem
                      nic
                      > nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!
                      mialem
                      > nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!
                      m
                      > ialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie pisac!mialem nic nie
                      pi
                      > sac!

Hihi, przepadło...
                      Powiedz lepiej, czemu zdjąłeś kolczyk? ;-))
                      • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 21:45
                        > Powiedz lepiej, czemu zdjąłeś kolczyk? ;-))

a kto powiedzial, ze zdjalem?! ja tylko nauczylem sie zdjemowac :-)
                        • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 21:54
                          tomcrac napisał:

> a kto powiedzial, ze zdjalem?! ja tylko nauczylem sie zdjemowac :-)

Ale coś Cię podkusiło, żeby się nauczyć, nie?
                          • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 21:55
                            > Ale coś Cię podkusiło, żeby się nauczyć, nie?

sa sytuacje, ktore wymagaja zdjecia kolczyka... np. zdjecie RTG!!! :D
                            • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 21:59
                              tomcrac napisał:

> sa sytuacje, ktore wymagaja zdjecia kolczyka... np. zdjecie RTG!!! :D

Hihi... I tak na miejscu musiałeś ćwiczyć? Obeszło się bez krwi? ;-))
                              • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:00
                                > I tak na miejscu musiałeś ćwiczyć? Obeszło się bez krwi? ;-))

niestety nie :( niech mnie ktos poglaska....
                                • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:02
                                  tomcrac napisał:

> niestety nie :( niech mnie ktos poglaska....

Zrobione!
                                  Poczułeś coś? ;-))
                                  • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:07
                                    > Zrobione! Poczułeś coś? ;-))

a gdzie glaskalas? ;)
                                    • mtq Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:08
                                      zabiles mnie :-)))))))))))))))
                                      • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:09
                                        mtq napisał:

> zabiles mnie :-)))))))))))))))

Mnie też...
                                        Tak się starałam, a Ty Tomku nie poczułeś... ;-))
                                        • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:11
                                          > Tak się starałam, a Ty Tomku nie poczułeś... ;-))

skad wiesz, ze nie poczulem? chce wiedziec tylko czy to bylas Ty ;)))
                                          • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:15
                                            tomcrac napisał:

> skad wiesz, ze nie poczulem? chce wiedziec tylko czy to bylas Ty ;)))

To po co pytasz gdzie głaskałam?
                                            Poczułeś w dwóch miejscach? Że niby dwie osoby? (rany, no co ja wypisuje?!) ;-))
                                            • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:17
                                              > Poczułeś w dwóch miejscach? Że niby dwie osoby? (rany, no co ja wypisuje?!) ;-)
                                              > )

MNIE SIE PYTASZ?! :)
                                              • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:20
                                                tomcrac napisał:

> MNIE SIE PYTASZ?! :)

Siebie, tak głośno...
                                                Widzę dwa wyjścia: albo zaprzestanę, albo się jeszcze napiję ;-))
                                                • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:23
                                                  > Widzę dwa wyjścia: albo zaprzestanę, albo się jeszcze napiję ;-))

a co pijesz? :) to ja tez sobie doleje :)D
                                                  • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:24
                                                    tomcrac napisał:

> a co pijesz? :)

:((( Piłam, to jest tak się zostawia rodziców z butelką ;-))

> to ja tez sobie doleje :)D

takie jedno przeźroczyste... ;-))
                                                  • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:29
                                                    > > to ja tez sobie doleje :)D
                                                    >
                                                    > takie jedno przeźroczyste... ;-))

hmmm wiekszosc jest przezroczysta :) ja powracam do klimatow rodem z Grecji :-)
                                                  • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:31
                                                    tomcrac napisał:

> hmmm wiekszosc jest przezroczysta :) ja powracam do klimatow rodem z Grecji :-
                                                    )

Pozazdrościć ;-))
                                                    Jak tak bardziej na wschód... ;-))
                                                  • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:35
                                                    > Pozazdrościć ;-))
                                                    > Jak tak bardziej na wschód... ;-))

pozazdroscic :)
                                                  • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:36
                                                    tomcrac napisał:

> pozazdroscic :)

Hihi, muszę ćwiczyć ;-))
                                                  • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:38
                                                    > Hihi, muszę ćwiczyć ;-))

hmmm no ja chyba jestem w zyciowej formie! zawsze wracam o wlasnych silach do domu :D
                                                  • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:44
                                                    tomcrac napisał:

> hmmm no ja chyba jestem w zyciowej formie!

!!! Chyba sprawdzę ;-))

> zawsze wracam o wlasnych silach do domu :D

Pieszo? ;-))
                                                  • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:45
                                                    > !!! Chyba sprawdzę ;-))

wyczekuje :P

> Pieszo? ;-))

nie, na nogach :D
                                                  • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:55
                                                    tomcrac napisał:

> wyczekuje :P

Istnieje duże przwdopodobieństwo, że się doczekasz ;-))

> nie, na nogach :D

Hihi, teraz wiem, że jesteś cały i zdrowy ;-))
                                                  • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 22:56
                                                    > Istnieje duże przwdopodobieństwo, że się doczekasz ;-))

mniam!

> Hihi, teraz wiem, że jesteś cały i zdrowy ;-))

zdrowy moze, ale czy caly? ;)
                                                  • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 23:05
                                                    tomcrac napisał:

> mniam!

Życzę smacznego ;-))

> zdrowy moze, ale czy caly? ;)

Chyba przestali Cię napadać, nie? Świąteczna miłość do bliźnich? ;-))
                                                  • tomcrac Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 23:09
                                                    > Chyba przestali Cię napadać, nie? Świąteczna miłość do bliźnich? ;-))

ale na jak dlugo?! :)
                                                  • dreamlover Re: mialem nic nie pisac! 28.12.02, 23:16
                                                    tomcrac napisał:

> ale na jak dlugo?! :)

Oni Cię chyba strasznie lubią...
                                                    I w ogóle rzucasz się w oczy ;-))
                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:41
                    tomcrac napisał:

> No wlasnie niebardzo... chociaz slodycze w innej postaci, czemu nie? ;)

Tak właśnie myślałam, do tego nie trzeba być kolędnikiem.
                    Ale wiesz, jakbyś się zabłąkał w mojej okolicy... ;-))
                    • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:45
                      > Tak właśnie myślałam, do tego nie trzeba być kolędnikiem.
                      > Ale wiesz, jakbyś się zabłąkał w mojej okolicy... ;-))

wiesz co, na poczatku nie wierzylem, ale Ty jednak bedziesz sie smarzyc!! ;)))
                      • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:55
                        tomcrac napisał:

> wiesz co, na poczatku nie wierzylem, ale Ty jednak bedziesz sie smarzyc!! ;)))

Widzisz, czasem warto uwierzyć...
                        A ja ciąglę Cię o tym przekonuję... ;-))
      • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:31
        tomcrac napisał:

> Ja sam kiedys koledowalem!

Hihihi...
        Oświadczam: kiedyś umrę przed kompem...

> o Wy niegodziwi, nie wpuszczac, nie sluchac i w ogole a kysz! co z Wami
        ludzie? :-) Kiedys mielismy "biznes" z kolega,

Widzisz, dobre określenie... "biznes"! I na tym to chyba polega, misja gdzieś
        zniknęła...
        Ale naiwność ludzka też ma swoje granice ;-))

> jak przychodza jakies obiboki z pocztkowka, to mozna ich olac, ale gdy
        przychodzi taki chlopczyk z misternie zrobiona szopka,

Chłopczyk? A kiedy ostatni raz widziałeś kolędników?
        Bo u mnie było pięciu takich wygolonych, jak z recydywy... Szopka w ich
        dłoniach wyglądała przekomicznie... Zresztą ja zawsze nie wytrzymuję ze śmiechu
        i biedni kolędnicy nie są w stanie dośpiewać do końca nawet jednej zwrotki...

> ktory ma NAPRAWDE misje, a Wy zamkniecie przed nim swoje drzwi, bo juz
        byli... plakac sie chce :)

Wiesz, już płaczę... ;-))
        • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:34
          SMAZCIE SIE W PIEKLE!!! ;-)
          • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:36
            tomcrac napisał:

> SMAZCIE SIE W PIEKLE!!! ;-)

Ja pewnie będę, ale raczej nie za to, co napisałam... ;-)
            • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:38
              hmmmm bede Cie oliwka z oliwek oblewal, co Ty na to? ;) zreszta juz nic nie pisze, bo znowu mnie wezma za niegodziwca! ;))
              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:43
                tomcrac napisał:

> hmmmm bede Cie oliwka z oliwek oblewal, co Ty na to? ;)

Serio?
                To może wybiorę się tam wcześniej niż myślałam ;-))

> zreszta juz nic nie pisze, bo znowu mnie wezma za niegodziwca! ;))

Już zostałeś "wzięty" ;-))
                • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:46
                  > Już zostałeś "wzięty" ;-))

hmmm a kto mnie wzial? :)
                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:56
                    tomcrac napisał:

> hmmm a kto mnie wzial? :)

Chyba nie Gocha ;-))
                    Przepraszam, że przypominam ;-))
                    • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:08
                      > Chyba nie Gocha ;-))
                      > Przepraszam, że przypominam ;-))

nieeeee, zrezygnuje z oliwki na rzecz BENZYNY!!
                      • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:10
                        tomcrac napisał:

> nieeeee, zrezygnuje z oliwki na rzecz BENZYNY!!

Ale jak bez zapałek to może się zgodzę ;-))
                        • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:12
                          > Ale jak bez zapałek to może się zgodzę ;-))

piiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipi

cenzura! nic nie napisze :)
                          • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:16
                            tomcrac napisał:

> piiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipipiiipi
                            >
                            > cenzura! nic nie napisze :)

Widzę, że wolisz z zapałkami...
                            Taki "totalny hardkor" ;-))
        • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:42
          dreamlover napisała:

> tomcrac napisał:
          >
          > > Ja sam kiedys koledowalem!
          >
          > Hihihi...
          > Oświadczam: kiedyś umrę przed kompem...
          >
          > > o Wy niegodziwi, nie wpuszczac, nie sluchac i w ogole a kysz! co z Wami
          > ludzie? :-) Kiedys mielismy "biznes" z kolega,
          >
          > Widzisz, dobre określenie... "biznes"! I na tym to chyba polega, misja gdzieś
          > zniknęła...
          > Ale naiwność ludzka też ma swoje granice ;-))
          >
          > > jak przychodza jakies obiboki z pocztkowka, to mozna ich olac, ale gdy
          > przychodzi taki chlopczyk z misternie zrobiona szopka,
          >
          > Chłopczyk? A kiedy ostatni raz widziałeś kolędników?
          > Bo u mnie było pięciu takich wygolonych, jak z recydywy... Szopka w ich
          > dłoniach wyglądała przekomicznie... Zresztą ja zawsze nie wytrzymuję ze śmiechu
          >
          > i biedni kolędnicy nie są w stanie dośpiewać do końca nawet jednej zwrotki...

O rrrrany, ale się muszą czuć :-))))))))
          • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:45
            mtq napisał:

> O rrrrany, ale się muszą czuć :-))))))))

Spróbuj się sam powstrzymać, zresztą u mnie to praktycznie niemożliwe.
            Niedawno (podczas studiowania tej głupiej psychologii, której już nie pamiętam)
            dowiedziałam się, że mam typ temperamentu choleryka: przewaga procesów
            pobudzania nad procesami hamowania... ;-))
            • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:46
              Dobre :-)))))))))))))
              Masz tego więcej? :-)
              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:51
                mtq napisał:

> Dobre :-)))))))))))))
                > Masz tego więcej? :-)

Może sobie coś przypomnę...
                Te ciekawsze sprawy wpadają w ucho...
                "Gwałcenie norm etycznych, deprecjacja pokarmowa..."
                • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:55
                  To jakiś psychotest czy co? Ciekawe co ja jestem :-))
                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:57
                    mtq napisał:

> To jakiś psychotest czy co? Ciekawe co ja jestem :-))

Są tylko cztery: flegmatyk, melancholik, sangwinik, choleryk.
                    Nie ma testów, są opisy... ;-))
                    • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:00
                      sangwinik?!
                      • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:03
                        mtq napisał:

> sangwinik?!

Sangwinik to ideał... Więc pewnie tak ;-))
                        • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:05
                          EEEE.....
                          • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:08
                            mtq napisał:

> EEEE.....

Bo wytnę!
                            Nie spodziewałam się innej odpowiedzi ;-))
                            • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:10
                              no co, dewiza jeszcze się trzyma :-))
                              po taka specjalna, poza tym na pół zasada :-))))))
                              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:12
                                mtq napisał:

> no co, dewiza jeszcze się trzyma :-))

Szybko się zmieni... jak te, no... ;-))

> po taka specjalna, poza tym na pół zasada :-))))))

W połowie się nie liczy ;-))
                                • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:15
                                  dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                  >
                                  > > no co, dewiza jeszcze się trzyma :-))
                                  >
                                  > Szybko się zmieni... jak te, no... ;-))

no co?!

> > po taka specjalna, poza tym na pół zasada :-))))))
                                  >
                                  > W połowie się nie liczy ;-))

eee...:-)
                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:16
                                    mtq napisał:

> no co?!

to co według mnie nie zmienia się tak często ;-))

> eee...:-)

Tnę! ;-))
                                    • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:19
                                      dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                      >
                                      > > no co?!
                                      >
                                      > to co według mnie nie zmienia się tak często ;-))

d...??

> > eee...:-)
                                      >
                                      > Tnę! ;-))

...tam będziesz ciąć!
                                      • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:21
                                        mtq napisał:

> d...??

Też...
                                        Ale nie o tym myślałam ;-))

> ...tam będziesz ciąć!

Tam to już zaczęłam ;-))
                                        • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:24
                                          dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                          >
                                          > > d...??
                                          >
                                          > Też...
                                          > Ale nie o tym myślałam ;-))

No to nie wiem...:-(

> > ...tam będziesz ciąć!
                                          >
                                          > Tam to już zaczęłam ;-))

Tam?! Coś TAM tniesz? TAM!?
                                          • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:25
                                            mtq napisał:

> No to nie wiem...:-(

To niedobrze, to oznacza, że sam dobrze nie wiesz, co piszesz... ;-))

> Tam?! Coś TAM tniesz? TAM!?

Teraz to już nie wiem czy mówimy o tym samym ;-))
                                            • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:28
                                              dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                              >
                                              > > No to nie wiem...:-(
                                              >
                                              > To niedobrze, to oznacza, że sam dobrze nie wiesz, co piszesz... ;-))

albo nie pamiętam, alebo jestem w szoku, albo
                                              niespokojny......

> > Tam?! Coś TAM tniesz? TAM!?
                                              >
                                              > Teraz to już nie wiem czy mówimy o tym samym ;-))

Nie wiem...a o czym Ty mowisz? :-))))
                                              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:31
                                                mtq napisał:

> albo nie pamiętam,

Pamięć wybiórcza?

> albo jestem w szoku,

To mija... ;-))

> albo niespokojny......

A masz powód? ;-))

> Nie wiem...a o czym Ty mowisz? :-))))

Może na... privie? ;-))
                                                • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:36
                                                  dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                  >
                                                  > > albo nie pamiętam,
                                                  >
                                                  > Pamięć wybiórcza?

może...

> > albo jestem w szoku,
                                                  >
                                                  > To mija... ;-))

nie, nie mija!

> > albo niespokojny......
                                                  >
                                                  > A masz powód? ;-))

Mam!!

> > Nie wiem...a o czym Ty mowisz? :-))))
                                                  >
                                                  > Może na... privie? ;-))

Czekam...:-)
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:38
                                                    mtq napisał:

> może...

Ale chyba nie przeze mnie? ;-))

> nie, nie mija!

powiedzmy zmniejsza się... ;-))

> Mam!!

Nie wierze! ;-))

> Czekam...:-)

Well... ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:40
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > może...
                                                    >
                                                    > Ale chyba nie przeze mnie? ;-))

Hihi, no już sam nie wiem :-)))

> > nie, nie mija!
                                                    >
                                                    > powiedzmy zmniejsza się... ;-))

ANI TROCHĘ!!!!

> > Mam!!
                                                    >
                                                    > Nie wierze! ;-))

A jednak!!!

> > Czekam...:-)
                                                    >
                                                    > Well... ;-))

Hę?
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:47
                                                    mtq napisał:

> Hihi, no już sam nie wiem :-)))

To się dowiedz! ;-))

> ANI TROCHĘ!!!!

38! ;-))

> A jednak!!!

Nie widzę powodu ;-))

> Hę?

Skks Cię zaraził? ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:54
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Hihi, no już sam nie wiem :-)))
                                                    >
                                                    > To się dowiedz! ;-))

Od kogo? :-))))

> > ANI TROCHĘ!!!!
                                                    >
                                                    > 38! ;-))

NIE DA RADY!!!

> > A jednak!!!
                                                    >
                                                    > Nie widzę powodu ;-))

Poczytaj posty niżej (swoje!)

> > Hę?
                                                    >
                                                    > Skks Cię zaraził? ;-))

Hę?
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:56
                                                    mtq napisał:

> Od kogo? :-))))

Ktoś się musi znaleźć ;-))

> NIE DA RADY!!!

To samo Ci napiszę... ;-))

> Poczytaj posty niżej (swoje!)

Tym bardziej nie widzę... ;-))

> Hę?

Jednak zaraził ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:58
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Od kogo? :-))))
                                                    >
                                                    > Ktoś się musi znaleźć ;-))

Mogę wskazać? :-)))))))))

> > NIE DA RADY!!!
                                                    >
                                                    > To samo Ci napiszę... ;-))

Kiedy naprawdę...

> > Poczytaj posty niżej (swoje!)
                                                    >
                                                    > Tym bardziej nie widzę... ;-))

Widz!

> > Hę?
                                                    >
                                                    > Jednak zaraził ;-))

Eeee.....
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:06
                                                    mtq napisał:

> Mogę wskazać? :-)))))))))

Możesz... ;-))

> Kiedy naprawdę...

To samo napiszę... ;-))

> Widz!

Hihi, nie jestem w stanie ;-))

• mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:11
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Mogę wskazać? :-)))))))))
                                                    >
                                                    > Możesz... ;-))

OK!

> > Kiedy naprawdę...
                                                    >
                                                    > To samo napiszę... ;-))

ALE JA NAPRAWDĘ A DLACZEGO TY MI CHCESZ TO ZROBIĆ JA NIE
                                                    MOGĘ INACZEJ NIE BĄDŹ TAKA ZŁA JAK JA!

> > Widz!
                                                    >
                                                    > Hihi, nie jestem w stanie ;-))

Uwierz w się!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:17
                                                    mtq napisał:

> ALE JA NAPRAWDĘ A DLACZEGO TY MI CHCESZ TO ZROBIĆ JA NIE
                                                    > MOGĘ INACZEJ NIE BĄDŹ TAKA ZŁA JAK JA!

Ojoj... Capslock... Fuj!
                                                    Skarbie, nie złosć się... ;-))

> Uwierz w się!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasne... ;-)
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:29
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > ALE JA NAPRAWDĘ A DLACZEGO TY MI CHCESZ TO ZROBIĆ JA NIE
                                                    > > MOGĘ INACZEJ NIE BĄDŹ TAKA ZŁA JAK JA!
                                                    >
                                                    > Ojoj... Capslock... Fuj!
                                                    > Skarbie, nie złosć się... ;-))

trochę lepiej :-))))

> > Uwierz w się!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > Jasne... ;-)

to też testowałem :-))
            • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:47
              > przewaga procesów pobudzania nad procesami hamowania... ;-))

napiszesz kartke z piekla? ja Ci do piet nie dostaje!!! :D
              • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:48
                A ja bym chciał jednak wiedzieć więcej o tych procesach
                pobudzania...:-)))
                • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:54
                  mtq napisał:

> A ja bym chciał jednak wiedzieć więcej o tych procesach
                  > pobudzania...:-)))

No, nie dziwię się...
                  Ale ja tego naprawdę sama nie wymyśliłam, nie potrafiłabym ująć tego tak
                  pięknie. Lubię wiedzieć coś więcej o sobie...
                  Procesy pobudzania... To chyba tak nazywa się to co do tej pory w życiu
                  robiłam ;-))
                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:56
                    Cale życie? :-)))))))
                    • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:58
                      mtq napisał:

> Cale życie? :-)))))))

Chyba większość... ;-))
                      • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:01
                        no ładnie... stałem się ofiarą?
                        • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:05
                          mtq napisał:

> no ładnie... stałem się ofiarą?

A czujesz się? ;-))
                          • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:07
                            Krótko mowiąc :-)))))
                            Chyba że to coś więcej...;-))))) ????
                            • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:11
                              mtq napisał:

> Krótko mowiąc :-)))))

Tak?
                              A ja tak nie lubię być katem...

> Chyba że to coś więcej...;-))))) ????

Czyli co? ;-))
                              • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:16
                                dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                >
                                > > Krótko mowiąc :-)))))
                                >
                                > Tak?
                                > A ja tak nie lubię być katem...

Spodoba Ci się, korzystaj! :-)))))

> > Chyba że to coś więcej...;-))))) ????
                                >
                                > Czyli co? ;-))

Mnie pytasz?! :-)))))
                                • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:17
                                  mtq napisał:

> Spodoba Ci się, korzystaj! :-)))))

Nie chcę, ktoś tu musi być człowiekiem ;-))

> Mnie pytasz?! :-)))))

Sam zacząłeś... ;-))
                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:20
                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                    >
                                    > > Spodoba Ci się, korzystaj! :-)))))
                                    >
                                    > Nie chcę, ktoś tu musi być człowiekiem ;-))

Będzie Ci smutno samej :-))

> > Mnie pytasz?! :-)))))
                                    >
                                    > Sam zacząłeś... ;-))

ale ja obiecałem...
                                    • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:22
                                      mtq napisał:

> Będzie Ci smutno samej :-))

Będę nawracać innych ;-))

> ale ja obiecałem...

No widzisz, same kłopoty...
                                      Już się nie dowiesz... ;-))
                                      • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:24
                                        dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                        >
                                        > > Będzie Ci smutno samej :-))
                                        >
                                        > Będę nawracać innych ;-))

I tak się nie uda :-)))

> > ale ja obiecałem...
                                        >
                                        > No widzisz, same kłopoty...
                                        > Już się nie dowiesz... ;-))

Może przejdźmy na priv...:-)
                                        • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:26
                                          mtq napisał:

> I tak się nie uda :-)))

Będę szukać do skutku...
                                          I na opornych znajdzie się sposób ;-))

> Może przejdźmy na priv...:-)

Może... ;-))
                                          • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:30
                                            dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                            >
                                            > > I tak się nie uda :-)))
                                            >
                                            > Będę szukać do skutku...
                                            > I na opornych znajdzie się sposób ;-))

Nie znajdzie się :-)) już my Ci damy radę....

> > Może przejdźmy na priv...:-)
                                            >
                                            > Może... ;-))

ja czekam caly czas! ;-))))
                                            • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:32
                                              mtq napisał:

> Nie znajdzie się :-)) już my Ci damy radę....

Nie dacie... Nikt nie da ;-))

> ja czekam caly czas! ;-))))

O ten czas się właśnie rozchodzi... ;-))
                                              • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:35
                                                dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                >
                                                > > Nie znajdzie się :-)) już my Ci damy radę....
                                                >
                                                > Nie dacie... Nikt nie da ;-))

Ty nam też :-P

> > ja czekam caly czas! ;-))))
                                                >
                                                > O ten czas się właśnie rozchodzi... ;-))

Aha, ja tam znajduję :-))
                                                • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:40
                                                  mtq napisał:

> Ty nam też :-P

Diabelskie sposoby... ;-))

> Aha, ja tam znajduję :-))

Ja też powinnam ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:42
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Ty nam też :-P
                                                    >
                                                    > Diabelskie sposoby... ;-))

Kontra diabelskie, ale będą jaja!!

> > Aha, ja tam znajduję :-))
                                                    >
                                                    > Ja też powinnam ;-))

No, powinnaś :-)))))
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:47
                                                    mtq napisał:

> Kontra diabelskie, ale będą jaja!!

Istotnie, może być ciekawie ;-))

> No, powinnaś :-)))))

I'm sorry, so sorry... ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:55
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Kontra diabelskie, ale będą jaja!!
                                                    >
                                                    > Istotnie, może być ciekawie ;-))

Juz się ne mogę doczekać...:-)

> > No, powinnaś :-)))))
                                                    >
                                                    > I'm sorry, so sorry... ;-))

dało się :-))))
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:57
                                                    mtq napisał:

> Juz się ne mogę doczekać...:-)

To nieprędko ;-))

> dało się :-))))

Jakimś cudem... ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:59
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Juz się ne mogę doczekać...:-)
                                                    >
                                                    > To nieprędko ;-))

Np. w poniedziałek? :-))

> > dało się :-))))
                                                    >
                                                    > Jakimś cudem... ;-))

to nie cud, to 38!
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:07
                                                    mtq napisał:

> Np. w poniedziałek? :-))

No nie wiem... ;-))

> to nie cud, to 38!

Jak widać, działa! ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:10
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Np. w poniedziałek? :-))
                                                    >
                                                    > No nie wiem... ;-))

AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

> > to nie cud, to 38!
                                                    >
                                                    > Jak widać, działa! ;-))

Inaczej by go w ogóle nie bylo!
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:18
                                                    mtq napisał:

> AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Jak Tomek po meczu... ;-))
                                                    Uważaj, bo Ci tak zostanie ;-))

> Inaczej by go w ogóle nie bylo!

Wiedziałam, że najpierw sam przetestowałeś ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:30
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > Jak Tomek po meczu... ;-))
                                                    > Uważaj, bo Ci tak zostanie ;-))

Przymykam się :-)))

> > Inaczej by go w ogóle nie bylo!
                                                    >
                                                    > Wiedziałam, że najpierw sam przetestowałeś ;-))

Oczywiście!
                  • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:59
                    > Procesy pobudzania... To chyba tak nazywa się to co do tej pory w życiu
                    > robiłam ;-))

DIABLICA!!! :>
                    • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:01
                      tomcrac napisał:

> DIABLICA!!! :>

Chcesz zostać... adwokatem diablicy? ;-))
                      • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:09
                        > Chcesz zostać... adwokatem diablicy? ;-))

jakies profity? :)
                        • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:12
                          tomcrac napisał:

> jakies profity? :)

Wyłącznie! ;-))
                          • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:15
                            > Wyłącznie! ;-))

wchodze w to! ;)))
                            • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:18
                              tomcrac napisał:

> wchodze w to! ;)))

A gdzie się podziała bezinteresowność, co? ;-))
                              • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:21
                                > A gdzie się podziała bezinteresowność, co? ;-))

zginela smiercia naturalna na przelomie 1989/1990 ;)
                                • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:23
                                  tomcrac napisał:

> zginela smiercia naturalna na przelomie 1989/1990 ;)

Dosyć dawno...
                                  I nie ma szans na zmartwychwstanie? ;-))
                                  • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:25
                                    > Dosyć dawno...
                                    > I nie ma szans na zmartwychwstanie? ;-))

oj sa, nawet duze... tylko warunek: wpadnij w pn ;)
                                    • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:27
                                      tomcrac napisał:

> oj sa, nawet duze...

Oh yes? To może coś się da uratować?

> tylko warunek: wpadnij w pn ;)

Zrobię co w mojej mocy, ale... ;-))
                                      • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:31
                                        > Zrobię co w mojej mocy, ale... ;-))

ale CO?! :)
                                        • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:35
                                          tomcrac napisał:

> ale CO?! :)

Ale na pewne sprawy nie mam wpływu ;-))
                                          • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:37
                                            Hej, tomCrac, chyba jakieś środki przymusu bezpośredniego
                                            zastosujemy, co? :-)
                                            • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:40
                                              > Hej, tomCrac, chyba jakieś środki przymusu bezpośredniego
                                              > zastosujemy, co? :-)

bezsprzecznie, tylko trzeba cos mocnego na Diablice wymyslic, pejcze raczej nic nie dadza ;))
                                              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:41
                                                tomcrac napisał:

> bezsprzecznie, tylko trzeba cos mocnego na Diablice wymyslic, pejcze raczej
                                                nic nie dadza ;))

Masz rację, nie dadzą... Ale szukajcie dalej ;-))
                                                • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:44
                                                  > Masz rację, nie dadzą... Ale szukajcie dalej ;-))

hmmm cos ze wschodu? ;)
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:48
                                                    tomcrac napisał:

> hmmm cos ze wschodu? ;)

Szatanie! ;-))
                                              • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:42
                                                mam pomysł!!
                                                • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:46
                                                  > mam pomysł!!

dawaj :)
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:48
                                                    tomcrac napisał:

> > mam pomysł!!
                                                    >
                                                    > dawaj :)

Miałam to napisać...
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:52
                                                    wstydze sie :-PP :-(((((
                                                  • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:55
                                                    > wstydze sie :-PP :-(((((

zademonstrujesz w poniedzialek ;)
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:56
                                                    Przyjdz wcześniej, obgdamy :-)
                                                  • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:59
                                                    > Przyjdz wcześniej, obgdamy :-)

postaram sie :)
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:01
                                                    albo jeszcze wczesniej, zeby Dreamlover nie pokrzyzowala
                                                    nam planów :-)
                                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:08
                                                    mtq napisał:

> albo jeszcze wczesniej, zeby Dreamlover nie pokrzyzowala
                                                    > nam planów :-)

Co Ty się tak martwisz?
                                                    Możliwe, że w ogóle się nie zjawię, żebyście zapamiętali o czym rozmawialiście
                                                    do następnego spotkanka ;-))
                                                  • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 23:12
                                                    NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 21:52
                tomcrac napisał:

> napiszesz kartke z piekla?

Pewnie, że napiszę, ale kod pocztowy by się przydał, bo nie mam :((

> ja Ci do piet nie dostaje!!! :D

Wydaje Ci się...
                Jeśli nawet... udzielam korepetycji... ;-))
                • Gość: peteen Re: kara BOSKA!!! IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 22:03
                  to jakieś wasze gry i zabawy towarzyskie...
                  takie odnoszę wrażenie...
                  • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:10
                    > to jakieś wasze gry i zabawy towarzyskie... takie odnoszę wrażenie...

hmmm nie inaczej.... :) przylacz sie!
                    • peteen Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:11
                      nie kumam o czym ty do mnie brachu...
                      • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:18
                        > nie kumam o czym ty do mnie brachu...

peteen przyjacielu, czasami trzeba! :)
                • tomcrac Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:05
                  > Pewnie, że napiszę, ale kod pocztowy by się przydał, bo nie mam :((

a adres masz? SKAD?! :)

> Jeśli nawet... udzielam korepetycji... ;-))

bedziesz miala okazje w poniedzialek :D
                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:14
                    tomcrac napisał:

> a adres masz? SKAD?! :)

Ma się te sposoby... diabelskie ;-))

> bedziesz miala okazje w poniedzialek :D

Raczej nie będę miała okazji... :(((
                    • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:15
                      dreamlover napisała:

> > bedziesz miala okazje w poniedzialek :D
                      >
                      > Raczej nie będę miała okazji... :(((

?!??!?!?!?!
                      • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:19
                        mtq napisał:

> ?!??!?!?!?!

Plany są inne, ale może jeszcze da sie coś zmienić ;-))
                        • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:21
                          AAAAAAAAAAA!!!!!!
                          • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:23
                            mtq napisał:

> AAAAAAAAAAA!!!!!!

Spokój! ;-))
                            • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:26
                              to powidz coś, co mnie uspokoi!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                              • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:28
                                mtq napisał:

> to powidz coś, co mnie uspokoi!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nie przychodzi mi nic do głowy...
                                A co by Cię uspokoiło? ;-))
                                • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:33
                                  Już Ty wiesz co może "faceta" uspokoić! ;-)))))
                                  • dreamlover Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:41
                                    mtq napisał:

> Już Ty wiesz co może "faceta" uspokoić! ;-)))))

Taaak? Rozważę... ;-))
                                    • mtq Re: kara BOSKA!!! 28.12.02, 22:43
                                      Rozważaj, rozważaj! Czekam :-))))))))
    • mtq setka poszła (n/t) :-))))) 28.12.02, 22:23

• skks Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 22:24
      spamforum jest w innym miejscu Forum:))))
      • mtq Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 22:27
        To są dyskusje twórczo-towarzyskie :-))))
        • skks Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 22:29
          A myślisz, że nie przeczytałem:)?
          • mtq Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 22:33
            nie mam pojęcia :-))))
    • skks linke dałem:) 28.12.02, 22:27
      www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10068
      • tomcrac aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:33
        Spirytus dal linka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
        • mtq Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:34
          Widziałem jego proby na testowym :-))))))) to mnie już nie
          dziwi :-))))
          • tomcrac Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:37
            > Widziałem jego proby na testowym :-))))))) to mnie już nie
            > dziwi :-))))

cholera trzeba bylo mnie zawolac, wzialbym popcorn ;))))
            • mtq Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:39
              na Kazku chyba też albo nawet na spamforum!! tam też się
              bawił :-)
              • skks Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:45
                a co zjebek dawnoście nie dostali?:)) Ze starego sie śmiać?
                Jużem sciągnł 4MB tego "nima"
                • tomcrac Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:47
                  > a co zjebek dawnoście nie dostali?:)) Ze starego sie śmiać?
                  > Jużem sciągnł 4MB tego "nima"

My dumni jestesmy!! :) to jeszcze chyba z 4MB zostalo :)
                  • skks Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:50
                    Idzie 15KB/S to jeszcze 1,5min:)
                  • Gość: peteen Re: aaaaaaaaaa IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 22:51
                    ja nie wiem, o czym trwa dysputa, ale wiem jedno: jestem olewany!, zwłaszcza
                    przez płeć piękną !!
                    uż nie żdu ot żyzni nicziewo ja...
                    :c(
                    • mtq Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 22:58
                      włączaj się dymanicznie :))
                    • skks Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:01
                      Ty "zielonki" nie zagaduj bo mam problem:((((
                      I znów "dupa" z tą nimą:((((((
                      Tak przy instalacji wrzeszczy: Przyliteruje bo nie wiem o co mu chodzi:(
                      "error opening file for writing:
                      "C/windows/system32/L3codeca.acm"
                      Hit abort to abort installation
                      retry to retry writing to file, or
                      ignore to skip this file
                      no i to nasze ignoruj przerwij ponów
                      • tomcrac Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:06
                        > retry to retry writing to file, or
                        > ignore to skip this file

nacisnij IGNORE (u mnie tez cos takiego bylo) i za jakas chwilke instalacja dobiegnie konca, wtedy zrestartujesz komputerek i wlaczysz Swira
                        • skks Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:11
                          no i tak żem zrobił i dali dupa bo teraz śwista, że media Playr mu coś
                          szkodzi/kurwa/
                          • tomcrac Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:13
                            grrrrr ostatnia szansa: na google wpisz "vplayer", sciagnij i sprobuj przez to ogladnac, jak nie wyjdzie to juz nie wiem co jest grane... :(
                            • skks Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:16
                              jużem to zrobił i tyż dupa:))))((((((( Świr to chiba ja!!
                              • tomcrac Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:18
                                ide lulac, szkoda ze sie nie udalo, ale jutro tez jest dzien! :D
                                • skks Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:19
                                  dzięki może jutro będzie lepiej:))
                          • mtq Re: aaaaaaaaaa 28.12.02, 23:15
                            Słuchaj, chyba już CI się zaczął ten Dzień Świra ;-)))))))
    • mtq ZNIKLI BEZ POŻEGNANIA?! 28.12.02, 23:05

• tomcrac zegnam sie :) 28.12.02, 23:11
        wystarczy wedrowki na dzisiaj, jeszcze zaczekam na 'Nimo' i ide lulac, aha oczywiscie po dobranocce "Family guy" :)
        • mtq Re: zegnam sie :) 28.12.02, 23:14
          no to narta, skontaktuję się z tobą w sprawie pomysłu :-)
        • dreamlover Re: zegnam sie :) Ja chyba też ;-) 28.12.02, 23:20
          Co za dużo, to niezdrowo ;-))
          • mtq Re: zegnam sie :) Ja chyba też ;-) 28.12.02, 23:30
            dziś było wyjątkowo długo :-))))
            • dreamlover Re: zegnam sie :) Ja chyba też ;-) 28.12.02, 23:30
              mtq napisał:

> dziś było wyjątkowo długo :-))))

I tak... spontanicznie ;-))
              • mtq Re: zegnam sie :) Ja chyba też ;-) 28.12.02, 23:39
                bardzo fajnie :-))) ale na miarę kiedysiejszej rozmowy na
                wielu frontach...
    • peteen Re: czy to jakas tradycja? 28.12.02, 23:05