Dodaj do ulubionych

FORUM "Opinie i komentarze" do poważnych dyskusji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 17:00
tu można pomawiać, kłamać,rzucać kalumnie,ubliżać wszystkim prócz gejów i PO
o tych nawet kulturalnie nie wolno pisać,Białorus wysiada
te same tematy na innych forach wiszą sobie spokojnie i nic nie upadło,
Obserwuj wątek
    • kikoo1 Re: FORUM "Opinie i komentarze" do poważnych dysk 29.04.06, 17:20
      Poważne tematy nie mają na forum wzięcia, np. założony po raz n-ty wątek
      o kulturze , literaturze itd.padł zanim na dobre powstał :((
      Tak to już jest, że dzisiaj ludzie mają kulturę gdzieś i to nie tylko
      tę z tzw. wyższej półki. O kulturze masowej też im się nie chce gadać.
      Jedyne emocje budzą geje i lesbijki i to nawet w kontekście kulturowym...,
      czasem jakiś mierny serial....
      Polityka jest, jak zwykle zawsze i wszędzie, poza konkurencją. No i ubliżanie
      przy tej okazji odchodzi rzeczywiście na całego...Taki tutejszy koloryt......

• secesja2005 Re: FORUM "Opinie i komentarze" do poważnych dysk 29.04.06, 21:47
        Kiko, ja tak dodam od siebie, że może części osób nie chce się prowadzić na
        forum poważnych i głębokich dyskusji bo traktują pisanie tutaj jako zabawę po
        całym dniu roboty.
        • Gość: wer. Re: FORUM "Opinie i komentarze" do poważnych dysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:57
          być może,więc nie pisz na forum komentarze tylko tu na tym cyrku, na karuzeli
          a kto sobie życzy bedzie pisał na "Opinie i komentarze",dobrze secesja ?
          • secesja2005 Re: FORUM "Opinie i komentarze" do poważnych dysk 29.04.06, 22:02
            A czy ja się wybieram na "Opinie i komentarze"? Ten cyrk mi odpowiada ;)
            • kikoo1 Secesjo! 29.04.06, 22:16
              Tak, wiem pisałaś o tym też w ankiecie. I uważam, że wszystko jest OK, każdy
              wybiera to, co mu najbardziej odpowiada. Czasem dla "leraksu" podczytuję sobie
              Wasze zabawy, bardzo często śmieszne i dowcipne. Atmosfera niczym
              "W oparach absurdu" Słonimskiego i Tuwima (!). Ja tylko wyraziłam żal, że nie
              znajdują się chętni do, niezobowiązującego przecież, pogadania o kulturze
              w takim choćby z lekka plotkarskim sosie. Ale może z czasem......
              Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka