Dodaj do ulubionych

KONKURENCYJNE FORUM

IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 20:05
Tak od czasu do czasu sobie oglądam to co tam "bajcorzą" na forum wuwuwu
komunikacja kropka krakow pe el.
Nie uczestniczę w tym (wolę jedno i porządne, czyli te nasze), ale widzę, że
bardzo aktywny jest tam ZBIGNIEW. To jakiś hardcorowiec. Wynika z tego, że
właściwie chciałby zlikwidować wszystkie tramwaje i stworzyć nowe autobusy.
Najbardziej czepia się "10", że za często jeździ i "18", że jest najmniej
potrzebną linią. Nie wiem jak dla Was, ale ten gościu dla mnie jest
jakiś "inny". Zresztą inny forumowicz poradził mu, aby stresy związane z
utratą pracy wyładował na siłowni.
Aha, zostaję z Wami. Tamte forum to tylko od czasu do czasu, bo jak mówię,
nie jest "w moim guście". Jest mało konstruktywne i przede wszystkim opiera
się na liście samych życzeń. Tu przynajmniej są eksperci.
Pozdrawiam na Nowy Serwinowy Rok.

Idę już się bawić - NAJWYŻSZA PORA !!!

Pomyślcie o mnie przez chFilkę przy toaście i wznieście też za mnie. Ja za
Was na pewno wzniosę.
No to do "następnego napisania" ZA ROK !!!
Obserwuj wątek
    • pavlack Re: KONKURENCYJNE FORUM 31.12.02, 20:16
      Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Tak od czasu do czasu sobie oglądam to co tam "bajcorzą" na forum wuwuwu
      > komunikacja kropka krakow pe el.
      > Nie uczestniczę w tym (wolę jedno i porządne, czyli te nasze), ale widzę, że
      > bardzo aktywny jest tam ZBIGNIEW. To jakiś hardcorowiec. Wynika z tego, że
      > właściwie chciałby zlikwidować wszystkie tramwaje i stworzyć nowe autobusy.
      > Najbardziej czepia się "10", że za często jeździ i "18", że jest najmniej
      > potrzebną linią. Nie wiem jak dla Was, ale ten gościu dla mnie jest
      > jakiś "inny". Zresztą inny forumowicz poradził mu, aby stresy związane z
      > utratą pracy wyładował na siłowni.

Ten gościu jest stuknięty (ja i Locutus coś o tym wiemy ;-)
      • Gość: merphy Re: KONKURENCYJNE FORUM IP: *.krakow.tdci.pl 31.12.02, 20:41
        Znacie tego kolesia ?? :) .. WIecie co raz tam wpsiałem się i opieprzyłęm tego
        kolesia żeby przwywalił łbem o ściane .. i już więcej tam nie zaglądam :D ...
        wpisałem się tam jako Wuju :D .. ale wole Was i to forum !! szczęsliwego
        NOWEGO ROKU ŻYCZE !!!!!!!!!!!!! pozdro dla Was wszytkich !!
        • Gość: mouset Re: KONKURENCYJNE FORUM IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 01.01.03, 11:58
          Witam w Nowym Roku, wznosiłem grupowe toasty bo gdybym za każdego z Was pił to
          hmmmmmm a co do Zbigniewa to u nas chłopak nie miał popisu, kłóciłem sie z nim
          o Dobrego Pasterza, i dobrze że sobie poszedł napisz mu Adaś tylko ze jak on
          chce 10 do piachu to my 105 zobaczysz jak sie wq
          • Gość: Yzb Re: KONKURENCYJNE FORUM IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 01.01.03, 17:40
            Moim zdaniem to jedyne co moznaby ewentualnie zrobic z 10 to dac ufa i
            przedluzyc do Borku albo na Ruczaj. Nie chce mi sie zagladac na tamto forum,
            powiem tylko tyle, ze 10 na odcinku blizej Huty jest jedna z najbardziej
            zapchanych linii.
          • Gość: kuba203 Re: KONKURENCYJNE FORUM IP: *.net 01.01.03, 18:24
            Gość portalu: mouset napisał(a):

> a co do Zbigniewa to u nas chłopak nie miał popisu, kłóciłem sie z nim
            > o Dobrego Pasterza,

Ejej, to chyba nie jest ta sama osoba, bo "naszego" Zbigniewa znam osobiście
            (i nie tylko ja), i raczej jest całkiem normalny ;)
          • Gość: Zbigniew Mouset ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 18:43

> Witam w Nowym Roku, wznosiłem grupowe toasty bo gdybym za każdego z Was pił
            to
            > hmmmmmm a co do Zbigniewa to u nas chłopak nie miał popisu, kłóciłem sie z
            nim
            > o Dobrego Pasterza, i dobrze że sobie poszedł napisz mu Adaś tylko ze jak on
            > chce 10 do piachu to my 105 zobaczysz jak sie wq

Te mouset !
            Zaglądnąłbyś byś czasem na krakforum:)

Najbardziej mi się spodobało: "chłopak nie miał popisu":)
            Nawet nie pamiętam Twojej kłotni, nie wiem o co? Aaaa o to niby wypizdówkę czy
            Ty twierdziłeś że będzie ruch jednokierukowy już nie pamiętam. Może dlatego, że
            tu u Was w ogóle nie piszę, bo MPK nie używam.
            • Gość: Locutus PAVLACK!!! 3MAJMY SIĘ!!! IP: *.lama.net.pl 01.01.03, 20:12
              Ten koleś - zbyrus, wypisuje na forum infobusa takie brednie, że szok - mówi o
              likwidacji tramwaju, przewadze autobusu, budowie autostrad autobusowych i
              wreszcie uprzywilejowaniu autobusów tak jak karetek pogotowia... ostatnio
              stwierdził, że powinno się obniżyć ilostan taboru tramwajowego o jakieś 50-60
              składów, bo mamy ich nadmiar, a one są bardzo nieekonomiczne. Boże, jak go
              czytam, to mi się wnętrzności przewracają... Pavlack! Weźmy toporek, łom, albo
              cuś w tym stylu i poszukajmy gościa, coby mu nogi z dupy powyrywać... ;-)
              • Gość: ADAŚ PAVLACK!!! 3MAJMY SIĘ!!! IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 20:15
                Ja tam radzę go olać. Po co się denerwować.
                • Gość: kuba203 LUDZIE!!! To są 2 różne osoby!!! :) IP: *.net 01.01.03, 21:08
                  Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Ja tam radzę go olać. Po co się denerwować.

Jak w temacie, zajrzyjcie czasem na ogólne Krakforum, poczytajcie, i
                  pomyślcie :) Zbigniew ztcw jest dość popularnym imieniem :)
                  • Gość: mtq Re: LUDZIE!!! To są 2 różne osoby!!! :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 21:14
                    Ale nieporozumienie :-)))
                    Ale przecież nasz Zbigniew nie udziela się zbytnio w
                    dyskusjach o organizacji przewozów :-)

PS. Kuba poczta :-)
                    • Gość: kuba203 Re: LUDZIE!!! To są 2 różne osoby!!! :) IP: *.biezanow.net 01.01.03, 21:21
                      Gość portalu: mtq napisał(a):

> Ale nieporozumienie :-)))
                      > Ale przecież nasz Zbigniew nie udziela się zbytnio w
                      > dyskusjach o organizacji przewozów :-)

Widać się bardzo zapisał w pamięci forumowiczów, kiedyś przecież pisał
                      więcej :)

> PS. Kuba poczta :-)

Oooo, a to niespodzianka ;PP
                      • Gość: mtq Re: LUDZIE!!! To są 2 różne osoby!!! :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 21:31
                        Nie pamiętam :-)))
                        Raczej nie wdawał się w dyskusje nt. kursowania linii MPK
                        :-)
                        • Gość: kuba203 Re: LUDZIE!!! To są 2 różne osoby!!! :) IP: *.biezanow.net 01.01.03, 21:35
                          Gość portalu: mtq napisał(a):

> Nie pamiętam :-)))
                          > Raczej nie wdawał się w dyskusje nt. kursowania linii MPK
                          > :-)

Przejrzyj stare wątki, np z czerwca :)
            • Gość: mouset Zbigniew ! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.01.03, 08:10
              A jednak to "nasz" Zbigniew! Zbyszku przesiądź sie jak najszybciej po pierwsze
              do MPK po drugie do naszego forum, nie mamy świeżych wieści z Prądnika
              Czerwonego
              • Gość: Zbigniew Re: Zbigniew ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 10:27

> A jednak to "nasz" Zbigniew! Zbyszku przesiądź sie jak najszybciej po
                pierwsze
                > do MPK po drugie do naszego forum, nie mamy świeżych wieści z Prądnika
                > Czerwonego

Jaki "nasz"?
                Jestem stałym bywalcem krakforum od ponad roku, na żadnym innym forum nie piszę
                (poza kilkoma gazetowymi). Także ten jakiś Zbigniew z innego komunikacyjnego to
                na pewno nie ja!

Do MPK ciężko się przesiąść jak się ma samochód:)
                A świeże wiadomości dot. Prądnika Cz. mogą dotyczyć co najwyżej remontów dróg
                utrudniających bądź ułatwiających jeżdżenie samochodem po nich:)

• Gość: mouset Re: Zbigniew ! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.01.03, 20:14
                  Wiesz że lubię Ciebie ale teksty kolesi występujących na tamtym forum sa
                  strasznie drewniane, niektórzy mówią jak rzecznik i dyrektor MPk
    • Gość: Zbigniew Do wszystkich:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 10:30
      Naprawdę myśleliście, że ja zatwardziały samochodziarz będę na jakimś innym
      forum gadał o MPK?:)

Pozdrawiam trzeźwo myślących:)
      • tymon2 Re: Do wszystkich:) 02.01.03, 11:03
        Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Naprawdę myśleliście, że ja zatwardziały samochodziarz będę na jakimś innym
        > forum gadał o MPK?:)
        >
        > Pozdrawiam trzeźwo myślących:)
    • Gość: mouset Czytaliście te brednie?? IP: *.cm-uj.krakow.pl 03.01.03, 12:02
      Tam naprawdę jest hardcore, albo dyskutuja ludzi ektórzy Krakowa na oczy nie
      widzieli
      Oto swieżo pojebane ich pomysły:
      #zlikwidowanie 183 , ciekawe co powie Locutus!
      #ograniczenie częstości 130, bo to niesprawiedliwe
      #skrócenie 164 do Zajezdni WolaD
      • Gość: Locutus Oto, co powiem: IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.01.03, 15:09
        A ja powiem, że mam niezły ubaw. Nie wchodzę na tamto forum, boby mnie kurwica
        wzięła, ale czytam sobie zbyrusa na forum infobusa i zlewam po nogach. Zresztą
        zajrzyjcie tutaj, aby go poczytać: infobus.com.pl/forum/viewtopic.php?
        topic=158&forum=7&47 - przeglądnijcie z łaski swojej wszystkie cztery podstrony
        i oceńcie sami poziom pana zbyrusa. Tylko uważajcie, bo można pęknąć ze śmiechu.
      • yzb Re: Czytaliście te brednie?? 03.01.03, 16:49

> Tam naprawdę jest hardcore, albo dyskutuja ludzi ektórzy Krakowa na oczy nie
        > widzieli
        > Oto swieżo pojebane ich pomysły:
        > #zlikwidowanie 183 , ciekawe co powie Locutus!
        > #ograniczenie częstości 130, bo to niesprawiedliwe
        > #skrócenie 164 do Zajezdni WolaD

1. Zlikwidujmy wszystkie linie obslugiwane melonami, bo to marnotrawstwo zeby
        kilkunastu pasazerow wozic.
        2. Niech wszystkie autobusy w Krakowie i okolicach jezdza co 15 minut zeby
        bylo sprawiedliwie.
        3. I skrocmy wszystkie autobusy po 3 przystanki.

A potem wlozmy gumiaki i na pole do roboty!!!
        • Gość: mouset Re: Czytaliście te brednie?? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.01.03, 21:12
          Gumioki ja ubrałbym im na twarze
    • Gość: mouset Zbigniew hardcorowiec IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.01.03, 23:28
      Oto jego autoportret z jego własnych wypoiedzi, teraz już wiadomo dlaczego taki
      ważny, ma wyższe wykształcenie więc chce pozarządzać i pociąć tramwaje

Ale najgorzej jest produkować przyszłych bezrobotnych a takimi wytwórniami są
      m. in. wyższe uczelnie. Obecnie większość absolwentów wyższych uczelni idzie na
      bezrobocie, pozostali znajdują robotę odpowiednią jedynie dla ludzi z
      podstawówką (roznoszenie ulotek, przepychanie sedesów, zamiatanie ulic,
      sprzedaż cebuli...) a zdobycie pracy odpowiedniej do posiadanego wykształcenia
      graniczy z cudem. Aby nie produkować bezrobotnych powinna zapanować mania nauki
      w szkołach typu TECHNIKUM, gdyż to właśnie technikum jest jedynym typem szkoły,
      która masowo nie produkuje bezrobotnych, gdyż daje ZAWÓD.
      Przykładem na osobę bezrobotną z wyższym wykształceniem jestem ja sam. Mam nie
      tylko studia, ale i doktorat, a od 1 grudnia jestem bez pracy. Pierwszą pracę
      otrzymałem na 2 tygodnie przed 30-tymi urodzinami (sic!), po pewnym czasie
      zredukowano mnie na 1/2 etatu (500 złotych miesięcznie) a teraz ... bezrobocie.
      Może lepiej było zostać jakimś mechanikiem, hydraulikiem.

Do Zbigniewa:
      Jeżeli masz wyższe wykształcenie, nic nie przeszkadza Ci sprzedawać gazety na
      skrzyżowaniu...

Studia wyższe nie służą po to, aby po nich zamiatać ulice, przepychać sedesy,
      sprzedawać cebulę, gazety, roznosić ulotki. To jest praca dla ludzi z
      podstawówką. Dziwi mnie, że jest taka "studiomania".
      Różnica pomiędzy magistrem a technikiem jest taka, że magister przepycha WC a
      technik naprawia telewizory. A kanalarz po studiach wyższych to wstyd i hańba!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka