Dodaj do ulubionych

Rozpoczęła się budowa nowej zjeżdżalni w Parku ...

04.05.06, 00:53
To może w końcu sie tam wybiorę!
Obserwuj wątek
    • Gość: W 11 to skoro budowa sie dopiero rozpoczela IP: *.autocom.pl 04.05.06, 01:09
      a w maju maja oddac to co ?? to oznacza ze w niecaly miescia ja wybuduja ??
      jakies to nierealne mi sie wydaje
      • Gość: flower Re: to skoro budowa sie dopiero rozpoczela IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.06, 11:19
        tak, panowie konsrtuktorzy beda szybcy jak motorowki :) a tak powaznie, chodze
        czesto do parku i moge potwierdzic, ze budowa rozpoczela sie na poczatku
        kwietnia, jeszcze przed swietami. Ale jak napisze sie teraz, a za dwa dni bedzie
        juz skonczone, to przeciez lepiej wyglada ;)
        • Gość: salamandra Re: to skoro budowa sie dopiero rozpoczela IP: *.autocom.pl 04.05.06, 17:59
          Juz jest wybudowana przeciez, bylem 2 maja i zjezdzalnia w srodku parku to
          salamandra
    • Gość: Wesz łonowa dermatolodzy się postarali IP: *.comarch.pl 04.05.06, 12:14
      Bo Aquapark sponsorują okoliczni dermatolodzy, dla których jest niewyczerpanym źródłęm klientów. Zaskakujące, że stali bywalcy z reguły nagle zaczynają unikać Parku Wodnego (i za nic się nie przyznają czemu), zaś autobusy na wschodnich rejestracjach wiozą gości, którzy pierwzy raz od kilku dni mają okazje się wykąpać.
      • Gość: Czysty Re: dermatolodzy się postarali IP: *.ae.krakow.pl 04.05.06, 18:04
        Byłem nie raz. Nic mi nie było. Bez czarnego PR proszę...
      • Gość: jestem z miasta Re: dermatolodzy się postarali IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 00:27
        Wesz łonowa napisał(a):
        Bo Aquapark sponsorują okoliczni dermatolodzy, dla których jest niewyczerpanym
        źródłęm klientów. Zaskakujące, że stali bywalcy z
        reguły nagle zaczynają unikać Parku Wodnego (i za nic się nie przyznają czemu),
        zaś autobusy na wschodnich rejestracjach wiozą
        gości, którzy pierwzy raz od kilku dni mają okazje się wykąpać.
        Niewątpliwie te głębokie przemyślenia powstały na podstawie ankiety
        reprezentatywnej grupy "stałych mieszkańców " po odrzuceniu "niestałych " i
        wysiadających z autobusów na rejestracjach ze wschodu ( Bochni , Warszawy ,
        Lublina ,Tarnowa ,Rzeszowa ,Taszkientu , Japonii ???). Mam wrażenie ,że
        przydałby sponsoring psychologa lub psychiatry dla autora postu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka