zielonki 04.05.06, 00:53 To może w końcu sie tam wybiorę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W 11 to skoro budowa sie dopiero rozpoczela IP: *.autocom.pl 04.05.06, 01:09 a w maju maja oddac to co ?? to oznacza ze w niecaly miescia ja wybuduja ?? jakies to nierealne mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flower Re: to skoro budowa sie dopiero rozpoczela IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.06, 11:19 tak, panowie konsrtuktorzy beda szybcy jak motorowki :) a tak powaznie, chodze czesto do parku i moge potwierdzic, ze budowa rozpoczela sie na poczatku kwietnia, jeszcze przed swietami. Ale jak napisze sie teraz, a za dwa dni bedzie juz skonczone, to przeciez lepiej wyglada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salamandra Re: to skoro budowa sie dopiero rozpoczela IP: *.autocom.pl 04.05.06, 17:59 Juz jest wybudowana przeciez, bylem 2 maja i zjezdzalnia w srodku parku to salamandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesz łonowa dermatolodzy się postarali IP: *.comarch.pl 04.05.06, 12:14 Bo Aquapark sponsorują okoliczni dermatolodzy, dla których jest niewyczerpanym źródłęm klientów. Zaskakujące, że stali bywalcy z reguły nagle zaczynają unikać Parku Wodnego (i za nic się nie przyznają czemu), zaś autobusy na wschodnich rejestracjach wiozą gości, którzy pierwzy raz od kilku dni mają okazje się wykąpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czysty Re: dermatolodzy się postarali IP: *.ae.krakow.pl 04.05.06, 18:04 Byłem nie raz. Nic mi nie było. Bez czarnego PR proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z miasta Re: dermatolodzy się postarali IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 00:27 Wesz łonowa napisał(a): Bo Aquapark sponsorują okoliczni dermatolodzy, dla których jest niewyczerpanym źródłęm klientów. Zaskakujące, że stali bywalcy z reguły nagle zaczynają unikać Parku Wodnego (i za nic się nie przyznają czemu), zaś autobusy na wschodnich rejestracjach wiozą gości, którzy pierwzy raz od kilku dni mają okazje się wykąpać. Niewątpliwie te głębokie przemyślenia powstały na podstawie ankiety reprezentatywnej grupy "stałych mieszkańców " po odrzuceniu "niestałych " i wysiadających z autobusów na rejestracjach ze wschodu ( Bochni , Warszawy , Lublina ,Tarnowa ,Rzeszowa ,Taszkientu , Japonii ???). Mam wrażenie ,że przydałby sponsoring psychologa lub psychiatry dla autora postu. Odpowiedz Link Zgłoś