Dodaj do ulubionych

Wstyd i Hańba

IP: 62.233.163.* 05.05.06, 18:53
Lepper wicepremierem - wstyd i hańba!
Giertych - ministrem edukacji - wstyd i hańba!
Zachwyty Kaczyńskich nad koalicją - kłamstwo i obłuda

PiS off !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kikoo1 Duma i Uprzedzenie 05.05.06, 19:04
      Ale także - Słońce i Zachmurzenie!
      • pan.tusek raczej: Sen Wariata Śniony Nieprzytomnie :(( 05.05.06, 19:45
        gdzie ty masz to słońce, kiko??
        bo jakoś od 7 miesięcy szukam i dojrzeć nie mogę...
        • zielonki Re: raczej: Sen Wariata Śniony Nieprzytomnie :(( 05.05.06, 19:49
          Lepiej nie pytaj!
    • Gość: ? Re: Wstyd i Hańba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:12
      taki naprawdę duży wstyd i hańba to był kiedy Kwaśniewski był prezydentem!!!
      • kikoo1 Spokój i Zaufanie 06.05.06, 17:15
        Nowe czasy, nowe ustawy, nowe państwo!
        • mrug Re: Spokój i Zaufanie 06.05.06, 17:26
          Ku chwale Ojca Dyrektora!
          • kikoo1 Re: Spokój i Zaufanie 06.05.06, 17:52
            Ku chwale Ojczyzny!
            • lumpik1 Re: Spokój i Zaufanie 06.05.06, 18:52
              Idżcie Ofiary Skończone!!!
    • Gość: nulka Re: Wstyd i Hańba...a do tego żałosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:02
      Ten Giertych jako minister edukacji, to realizacja przedwyborczej obietnicy
      kierowania się kompetencjami a nie wzgledami politycznymi przy obsadzaniu
      stanowisk ;). Podobnie zreszta jak zrobienie z Bieńkowskiego komendanta głównego
      policji.

Nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać.
      • Gość: xyz witaj nulko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:10
        kupę czasu......:)))))))))
        • Gość: nulka Re: witaj nulko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:17
          Witaj! Nareszcie mam chwilkę.
          A i temat wspaniały!
          • Gość: xyz Re: witaj nulko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:20
            ja w zasadzie chwilki nie mam: powinnam pisać. A tu mnie niemoc opanowała. :(
            • Gość: nulka Re: witaj nulko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:26
              Ach, no przecież wiadomo, że siedzimy przy komputerze w zupełnie innym celu niż
              pisanie na FK, a że nam ono ciągle "wyskakuje" - to juz zupełnie inna sprawa.
              Ja wysłałam rodzine na wieś i jestem "słomiana wdowa" - polecam ten stan.
              Nikt mi nie skrzeczy nad uchem, że znowu przesiaduje przy komputerze :)
              • Gość: xyz Re: witaj nulko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:30
                no widzisz, nas jednak coś łączy: dzieci podzieliłam między babcie, mąż w
                Holandii - żadnych powodów, by się dekoncentrować... Coż, kiedy :(((
                A może to wina pogody?
                Albo PO?
                • nulka8 Re: witaj nulko :) 06.05.06, 19:37
                  PO - z pewnością. Kto inny mógłby zniechęcać twórcze umysły do pracy dla dobra
                  Ojczyzny?!
                  Ja muszę się na jutro do zajęć przygotować, aby należycie edukować spragnione
                  wiedzy umysły, pod czujnym okiem nowowybranego ministra. Duma mnie przepełnia,
                  że będę pracować pod kuratelą tak wielkiego Polaka (prawie wszech-polaka). :)

• lumpik1 Re: witaj nulko :) 06.05.06, 19:51
                    Pod Wiatrem było lepiej? Miał Moskiewskie szkoły.Tego ci brak?
                    • nulka8 Re: witaj nulko :) 06.05.06, 19:59
                      Wiatr był ministrem 10 lat temu, a wtedy uroków edukacji zaznawałam niejako z
                      drugiej strony, w związku z tym nie wiem czy było lepiej.
                      Na pewno był osobą posiadającą większe kompetencje do sprawowanego stanowiska
                      niż obecny minister.
                      • lumpik1 Re: witaj nulko :) 06.05.06, 20:06
                        Bo w Moskwie kształcony?Masz rację!
                        • nulka8 Re: witaj nulko :) 06.05.06, 20:21
                          Nie wiem gdzie się kształcił - wiem gdzie pracował i że z edukacją (oprócz bycia
                          ministrem) miał coś wspólnego.
                          • Gość: xyz Ministrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:28
                            pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Wiatr
                            pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Giertych
                            pl.wikipedia.org/wiki/Ministerstwo_Edukacji_Narodowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka