Gość: Jacko IP: *.autocom.pl 09.05.06, 16:47 Jak myślicie czy 22 lata na rozpoczęcie studiów dziennych 5 letnich to nie za późno?? Czy to w ogóle nie za późno na naukę? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: desi Re: 22 lata na studia?? IP: *.chello.pl 09.05.06, 18:28 ja mam 21 i chce sprobowac, dlaczego mialoby byc za duzo??:| a co to jakis limit jest??:| co za roznica czy skonczysz studia w wieku 15 czy 27 lat?? nie wiem skad te pytania... a czy nie za pozno na nauke...no tego sama sie obawiam:P ale napewno trzeba sie bardziej starac... pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ascanias Re: 22 lata na studia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:38 BOże..mam ponad 22 lata ,studiuje ,planuje następne studia i wcale nie uważam ,że to za późno ,przeciez i tak ludzie po studiach dokształcaja sie na różnych kursach ,podyplomówkach itp.Czasy się zmieniaja ,wkraczają nowe technologie-możesz sobie wybić z głowy ,że nie bedziesz sie w ogóle uczyc bo to niestety nieprawda -trzeba bedzie opanować jakiś nowy program ,podszkolić język.Nawet zrobienie głupiego prawa jazdy -jest już nauką.Ba nawet posiadając dzieci musisz sie nauczyć jak je przewijać ,karmić itp.Ja swoje drugie studia skoncze w wieku ok.27 lat ,a może i więcej.Nie czuje się zgrzybialą staruszka ,chociaz nie wiem..może powinnam?;) przy takim sposobie myslenia Odpowiedz Link Zgłoś