montenuovo 12.05.06, 23:32 Jak to jest z tym picem na wodę. Daje się go na wrzącą czy na gorącą , ale nie wrzącą wodę. Może na letnią? Pomóżcie pilssss. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rask Re: Pic na wodę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:34 Chyba PiS na wode... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Pic na wodę. 12.05.06, 23:37 wodę na PIS!!;o)Całoroczny dyngus dla moherów!! Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Pic na wodę. 12.05.06, 23:42 pytam poważnie. na jaką wodę daje się pic. plizzz. up. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Pic na wodę. 12.05.06, 23:45 Jak piłem to piłem pod mineralną!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
zeev Re: Pic na wodę. 13.05.06, 10:49 pitz na wodę daye się letnią, a dobrze uprzednio wygotowaną, iżby miazmaty szkodliwe y prendkie nie wcisnęły się z wody nieczystej w zakamarki insi którzy tego nie czynią wielkie cierpieć mogą katusze przez niedziel cztery, aż do następnego nowiu lub kolejnych pięcioprzymiotnikowych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Pic na wodę. 13.05.06, 11:17 toż panie, czemuś pan tego wcześniej nie napisał? to ja kilka dni temu pitz na wodę, owszem chłodną, ale zupełnie nieprzegotowaną dałam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
zeev Re: Pic na wodę. 13.05.06, 19:15 odczekać do zachodu księżyca jeźli zakamarki nie zapuchną, to jesteś cudem uratowana jeźli cud też boli - okładać słoniną zimną, a świeżą Odpowiedz Link Zgłoś