pipaczek 07.01.03, 12:35 Witam.Jestem sobie mały pipaczek i mam nadzieje włączyć sie do waszych ciekawych dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: Witam wszystkich 07.01.03, 12:37 pipaczek napisał: > Witam.Jestem sobie mały pipaczek i mam nadzieje włączyć sie do waszych > ciekawych dyskusji ale nie jesteś nowym wcieleniem Pici??? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Witam wszystkich 07.01.03, 14:52 > ale nie jesteś nowym wcieleniem Pici??? Czyli brak odpowiedzi jest także odpowiedzią. Wszystko jasne;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Witam wszystkich 07.01.03, 14:57 viking73 napisał: > > > ale nie jesteś nowym wcieleniem Pici??? > > Czyli brak odpowiedzi jest także odpowiedzią. Wszystko jasne;) hm.. myslisz Wikingu? byłożby to tak właśnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Witam wszystkich 07.01.03, 15:02 No na 100 % to nie wiem. Ja tylko tak głośno myślę. Ale Pici ma cudowny dar,że ciągle się niby ktoś pod niego podszywa i wpisuje jakieś dziwne posty, więc z nim to już nic nie wiadomo. Ostatnio miał być ponoć w USA. Może już wrócił? Najpierw zapowiadał, że zniknie na sześć tygodni, potem że na cztery, w końcu że na dwa. No to jak to z nim jest? Bo ja przestałem już nad tym panować. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Witam wszystkich 07.01.03, 15:13 viking73 napisał: > No na 100 % to nie wiem. Ja tylko tak głośno myślę. Ale Pici ma cudowny dar,że > ciągle się niby ktoś pod niego podszywa i wpisuje jakieś dziwne posty, więc z > nim to już nic nie wiadomo. Ostatnio miał być ponoć w USA. Może już wrócił? > Najpierw zapowiadał, że zniknie na sześć tygodni, potem że na cztery, w końcu > że na dwa. No to jak to z nim jest? Bo ja przestałem już nad tym panować. wszystko jednak wskazuje na to, że Pici nie istnieje. no, może dziś wieczór się objawi.. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Witam wszystkich 07.01.03, 15:20 gph napisał: wszystko jednak wskazuje na to, że Pici nie istnieje. no, może dziś wieczór się objawi.. Ponoć nadzieja matką głupich :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Witam wszystkich 07.01.03, 15:22 viking73 napisał: > gph napisał: > > wszystko jednak wskazuje na to, że Pici nie istnieje. no, może dziś wieczór się > > objawi.. > > Ponoć nadzieja matką głupich :) no no... tak ją ponoć nazwali ludzie głupi i mali... hm.. a co do Pici, to sie zobaczy.! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Witam wszystkich 07.01.03, 22:14 pici istnieje wirtualnie! Chyba, że dziś przybrał realną postać, choć osobiście w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluetab Re: Witam wszystkich IP: *.salwator.net 08.01.03, 00:35 Witaj, Kathy Pici istnieje! Był na spotkaniu, no, chyba, że to nie był on tylko np. Bicz Boży ;-) Pzdr. B Odpowiedz Link Zgłoś