Gość: ktośtam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 11:34 Muszę kupić i jedno i dugie ludzie mówią nie kupuj Amiki bo się psują a drudzy że to polar się psuje a amica nie itd. Chodzi mi o niedrogie rzeczy czy ktoś coś aby wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 11:37 nie oszczędzaj paru stówek, nie warto... ja mam boscha - bezbłedny (lodówka), natomiast electrolux (pralka), mocno przereklamowany, zdążył się już zepsuć 2 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 11:43 ze średniej półki polecam whirlpool: lodówka, pralka i mikrofala od ładnych paru lat hulają, aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: jak to co? jeno polskie 08.01.03, 11:54 a zreszta co ja plote ! co dzis jest polskie? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 13:36 Ja polecam jako pralkę Boscha Maxx4. Cicha, z prostym programatorem, a jako lodówkę coś z oferty Whirlpoola. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 13:21 Jaka lodówka to nie wiem, bo sama się rozglądam (mówisz peteen, że Bosch?), ale pralkę mogę Ci polecić Amicę. Naprawdę nieźle pierze i ma sporo bajerów np. duże drzwiczki szeroko otwierane. Jest energooszczędna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Jaka lodówka jaka pralka? IP: *.pil.citynet.pl / *.pil.citynet.pl 08.01.03, 13:24 boch, z dwoma niezależnymi agregatami, a następna to już będzie z kostkarką... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Teraz? 08.01.03, 13:31 A po co? Przecież za oknem się i tak nieźle zmrozi... A do prania? Tara albo kijanki i z wiosną nad potok... Rany boskie jak fantastycznie i jaką daje sylwetkę! trudny Nie wiem co i kto na to, ale o ile dostrzegłem to rzecz też i w cenie, a tu chyba nie ma o czym dyskutować. tanio jest jak nic! trudny;-)) Najbliższy servis kijanek jest , to prawda pod Jordanowem, ale awaryjnosc niska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen piwo ? kto powiedział piwo ???... :c) (n/t) IP: *.pil.citynet.pl / *.pil.citynet.pl 08.01.03, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
t.t Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 13:35 Nie polecam tak zwanych ekonomicznych pralek - mój bosch aby oszczędzić na prądzie i wodzie pierze pranie nieomal w szklance wody. Ja jestem tradycjonalistą i lubię widzieć w okienku, że pranie pluska się w wodzie:) /T Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 13:36 Również uważam, ze w dobie dbałości o ekologię, w pralce winny się jeszcze pluskac rybki... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 14:26 t.t napisał: > Nie polecam tak zwanych ekonomicznych pralek - mój bosch aby oszczędzić na > prądzie i wodzie pierze pranie nieomal w szklance wody. Ja jestem > tradycjonalistą i lubię widzieć w okienku, że pranie pluska się w wodzie:) > /T Ale liczą się efekty. Ja też mam Bosha i jestem z niego bardzo zadowlony i nie był dużo droższy od Amici. Przy okazji jak podbijałem gwarancję to przyszła Pani do sklepu, z reklamacją, że dzień wcześniej kupila pralkę Amicę i już jej woda cieknie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Jaka lodówka jaka pralka? IP: *.localdomain / 192.168.5.* 08.01.03, 14:33 Może trafiła taki model , który nie zamyka wsadowego otworu automatycznie? trudny Ciemnowłosa? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Jaka lodówka jaka pralka? 08.01.03, 14:49 Z wierzchu rude. A wewnątrz to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś