Gość: mouset IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.01.03, 23:57 ..... i druknęła mapkę tras z częstotliwościami tramów , wynika z niej że "4" kursuje co 25 minut, a "7" co 35 minut w święta hihihi czyżby jakies przecieki przedwczesne czy tylko bajki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavlack Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom 11.01.03, 12:11 Gość portalu: mouset napisał(a): > ..... i druknęła mapkę tras z częstotliwościami tramów , wynika z niej że "4" > kursuje co 25 minut, a "7" co 35 minut w święta hihihi czyżby jakies > przecieki przedwczesne czy tylko bajki? Pewnie jak zwykle bajki w wykonaniu Krakowskiej... dlatego jej w ogóle nie czytuję :-) (tylko Dziennik Polski, ewentualnie Wyborczą) A właśnie, podobno w Dzienniku rozkłady mieli drukować. Widział to ktoś już? Bo ja przez ostatni tydzień jakoś nie miałem okazji go kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Krakowska 'pomaga' czytelnikom IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 12:26 pavlack napisał: > A właśnie, podobno w Dzienniku rozkłady mieli drukować. Widział to ktoś już? Bo ja przez ostatni tydzień jakoś nie miałem okazji go kupować. Widziałem o "1" do "3". Dużo zdjęć z tras tramwajów (zwłaszcza na "2", bo tam mało przystanków i trzeba było zapychacza). Zdjęcia bardzo aktualne. Zrobione jeszcze w tym tygodniu. Szkoda tylko, że pewnie za jakiś czas będzie można te rozkłady wyrzucić do kosza. Ciekawe czy wydrukują rzeczywiście aktualny rozkład dla "7". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom IP: *.biezanow.net 11.01.03, 12:27 pavlack napisał: > A właśnie, podobno w Dzienniku rozkłady mieli drukować. Widział to ktoś już? Bo > > ja przez ostatni tydzień jakoś nie miałem okazji go kupować. W czwartek kupiłem, były rozkłady 2 :) Bez sensu, zanim wydrukują po kolei wszystkie linie, to tym pierwszym rozkład się zmieni kilka razy :)) Ale były też jakieś zdjęcia dwójki w różnych "pozycjach" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom 11.01.03, 12:34 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > W czwartek kupiłem, były rozkłady 2 :) Bez sensu, zanim wydrukują po kolei > wszystkie linie, to tym pierwszym rozkład się zmieni kilka razy :)) Ale były > też jakieś zdjęcia dwójki w różnych "pozycjach" :)) O, fajnie, muszę sobie kupić, w soboty też drukują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom IP: *.net 11.01.03, 12:39 pavlack napisał: > O, fajnie, muszę sobie kupić, w soboty też drukują? Nie mam pojęcia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom 11.01.03, 12:48 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > pavlack napisał: > > > O, fajnie, muszę sobie kupić, w soboty też drukują? > > Nie mam pojęcia :)) No to pójdę do kiosku, kupię i sprawdzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom 11.01.03, 12:36 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > W czwartek kupiłem, były rozkłady 2 :) Bez sensu, zanim wydrukują po kolei > wszystkie linie, to tym pierwszym rozkład się zmieni kilka razy :)) Ale były > też jakieś zdjęcia dwójki w różnych "pozycjach" :)) Jeszcze w związku z rozkładami: (z Krakowskiej z 9 stycznia): "Kompletny rozkład jazdy można dostać wyłącznie w MPK. Z początkiem lutego ukaże się jego najnowsza, aktualna wersja. Ma aż 800 stron, ale obejmuje wszystkie linie i przystanki zarówno tramwajowe jak i autobusowe w mieście i na terenach podmiejskich obsługiwanych przez MPK. Taki pełny rozkład jest nieco droższy - najnowszy będzie kosztował 10-12 zł. Można go kupić w punktach obsługi klienta. - Jedynie w nim można sprawdzić i zgrać co do minuty, nawet najbardziej skomplikowaną trasę podróży i na czas dojechać nawet w najodleglejszy zakątek Krakowa - wyjaśnia Filomena Serwin." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Krakowska 'pomaga' czytelnikom IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 12:39 Jedynie w nim można sprawdzić i zgrać co do minuty, nawet > najbardziej skomplikowaną trasę podróży i na czas dojechać nawet w > najodleglejszy zakątek Krakowa - wyjaśnia Filomena Serwin." Bla bla bla, ble ble ble, ciotce pieprzy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom IP: *.net 11.01.03, 12:40 pavlack napisał: > - Jedynie w nim można sprawdzić i zgrać co do minuty, nawet > najbardziej skomplikowaną trasę podróży i na czas dojechać nawet w > najodleglejszy zakątek Krakowa - wyjaśnia Filomena Serwin." Czyli mam rozumieć, że rozkłady w necie są nieaktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom 11.01.03, 12:47 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > pavlack napisał: > > > - Jedynie w nim można sprawdzić i zgrać co do minuty, nawet > > najbardziej skomplikowaną trasę podróży i na czas dojechać nawet w > > najodleglejszy zakątek Krakowa - wyjaśnia Filomena Serwin." > > Czyli mam rozumieć, że rozkłady w necie są nieaktualne? Nie, aktualne są wszystkie, ale tylko w cegle możesz je sprawdzić i zgrać co do minuty ;-) A na serio - Ciotka znowu pieprzy, bo z tej wypowiedzi wynika, że także na przystankach są nieaktualne rozkłady. Z drugiej strony ja nie zacytowałem całego artykułu (a pisali w nim o wspominanych niedawno na forum fałszywych sprzedawcach rozkładów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 11.01.03, 16:23 Ostatnio wg Krakowskiej i ciotki 134 skrócono do ZOO (też gazeta z 9 stycznia) Oświećcie mnie więc bo dawno tam nie byłem czy 134 jedzie dalej i ma np jeszcze 4 przystanki: Terrarium I n/ż Zoo - brama nr 3 Klatka z lwami ZOO Szalet i tylko na czas zimy skrócono go do ZOO? Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Krakowska 'pomaga' czytelnikom 11.01.03, 16:30 Gość portalu: mouset napisał(a): > Ostatnio wg Krakowskiej i ciotki 134 skrócono do ZOO (też gazeta z 9 stycznia) > Oświećcie mnie więc bo dawno tam nie byłem czy 134 jedzie dalej i ma np jeszcze > > 4 przystanki: > Terrarium I n/ż > Zoo - brama nr 3 > Klatka z lwami > ZOO Szalet Oraz jeszcze: Las Wolski centrum Kopiec Piłsudskiego pętla (autobus wjeżdża na sam czubek kopca) Niestety te kursy są realizowane tylko dla pracowników ZOO oraz dla zwierząt, i dlatego nie są wyszczególniono ich w rozkładzie. :-) A teraz na poważnie: czy w rozkładzie 134 dalej jest oznaczenie "Kurs tylko w dni słoneczne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset komunikacja do ZOO IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 11.01.03, 16:40 Od wakacji 2001 nie, ponieważ teraz ze zmianą wakacyjną robi się mirsz-marsz na 134 na czas 25.VI-31.VIII i dzięki temu MPK nie zarabia w maju i czerwcu a jest wtedy o wiele ładniej moim zdaniem , a w 134 panuje przeogromny ścisk Przy okazji chciałbym przypomnieć ze dawniej było lepiej z dojazdem do ZOO: do 1993 w soboty i niedziele kursował tam pospieszny B, z Huty pełne ludzi scanie 111 jechały na górę w latach 1994-97 134 w weeekendy obsługiwały przegubowe scanie 113! pod zoo był prawdziwy dworzec! Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: komunikacja do ZOO 11.01.03, 17:13 Gość portalu: mouset napisał(a): > Od wakacji 2001 nie, ponieważ teraz ze zmianą wakacyjną robi się mirsz-marsz na > > 134 na czas 25.VI-31.VIII i dzięki temu MPK nie zarabia w maju i czerwcu a jest > > wtedy o wiele ładniej moim zdaniem , a w 134 panuje przeogromny ścisk :-( Moim zdaniem w lecie powinny być uruchamiane linie turystyczne: autobusowa - obsługiwana Ogórkiem, do ZOO tramwajowa - co tydzień inny wagon/skład, trasa np. DAJWÓR - Poczta Główna - Dw. Główny - Basztowa - Teatr Bagatela - CICHY KĄCIK (tutaj przerwa albo przesiadka na Ogórka który jedzie do ZOO) - Filharmonia - Poczta Główna - DAJWÓR tramwajowa nr 2 (na początku pewnie byłaby mało opłacalna, dlatego trzeba by było ją rozreklamować): PL. CENTRALNY - Kopiec Wandy - CAHTS - Wiadukty - Rondo Kocmyrzowskie - Mistrzejowice - Rondo Kocmyrzowskie - PLAC CENTRALNY. > > Przy okazji chciałbym przypomnieć ze dawniej było lepiej z dojazdem do ZOO: > do 1993 w soboty i niedziele kursował tam pospieszny B, z Huty pełne ludzi > scanie 111 jechały na górę > w latach 1994-97 134 w weeekendy obsługiwały przegubowe scanie 113! pod zoo był > > prawdziwy dworzec! Oj, to były czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: komunikacja do ZOO IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 11.01.03, 17:20 pavlack napisał: > Moim zdaniem w lecie powinny być uruchamiane linie turystyczne: > autobusowa - obsługiwana Ogórkiem, do ZOO > tramwajowa - co tydzień inny wagon/skład, trasa np. DAJWÓR - Poczta Główna - > Dw. Główny - Basztowa - Teatr Bagatela - CICHY KĄCIK (tutaj przerwa albo > przesiadka na Ogórka który jedzie do ZOO) - Filharmonia - Poczta Główna - DAJWÓR > tramwajowa nr 2 (na początku pewnie byłaby mało opłacalna, dlatego trzeba by > było ją rozreklamować): PL. CENTRALNY - Kopiec Wandy - CAHTS - Wiadukty - RondoKocmyrzowskie - Mistrzejowice - Rondo Kocmyrzowskie - PLAC CENTRALNY. > Wpadnie na to piąte pokolenie dyrekcji MPK a zrealizuje ósme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: komunikacja do ZOO IP: *.biezanow.net 12.01.03, 14:56 Gość portalu: mouset napisał(a): > Od wakacji 2001 nie, ponieważ teraz ze zmianą wakacyjną robi się mirsz-marsz na > > 134 na czas 25.VI-31.VIII i dzięki temu MPK nie zarabia w maju i czerwcu a jest > > wtedy o wiele ładniej moim zdaniem , a w 134 panuje przeogromny ścisk W zeszłym roku też były takie kursy, w zasadzie na tej linii nie ma innego wyjścia, ale to i tak jest moim zdaniem kuriozalne, kryteria oceny czy dzień jest słoneczny, czy nie, stosowane przez MPK są jakieś dziwne... Może trzeba zadzwonić do Cioci i spytać, czy jest ładna pogoda ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ komunikacja do ZOO IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 18:13 Gość portalu: kuba203 napisał(a): Może trzeba zadzwonić do Cioci i spytać, czy jest ładna pogoda ;)) Tjaaa pewnie, odpowie Ci, że nie udzieli takiej informacji, bo podpisano taką umowę a nie inną umowę z miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset kuba! nie doceniasz cioci!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.01.03, 19:52 Oczywiscie że był taki telefon, chyba w wakacje 2001 to było , otóż MPK kieruje się piątkową prognozą jeżeli jest minimum 50% słońca wg FS to 134 wyjeżdża wzmocniony aby (jak pamiętam słowa FS ) nie było pustych przebiegów, ale spoko jak będzie duży deszcz zawsze można go skrócić do ZOO i po problemie Qrna! Kiedyś wybiorę się do redakcji Krakowskiej klapnę w archiwum na kilka godzin i poszukam tych kwiatów a następnie poprosze Pawła aby to zamieścił bo takie cytaty trzeba przechować a nuż będzie potrzebny temat maturalny o lokalnych złotoustych np Rozwiń myśl Filomeny Serwin : "Nie ma taboru" w oparciu o znane Ci z ulicy przykłady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Krakowska pisze bzdury (znowu) IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 11.01.03, 17:26 Jeszcze 8 stycznia triumfalnie donosiła o początku remontu w poniedziałek 13 stycznia w Soboniowicach i zmianach tras 101 i 107, z jednoczesnym końcem remontu Sawiczewskich, dziś dowiadujemy się ze Sawiczewskich skończą ......30 kwietnia i wtedy zaczną Soboniowice, w sumie ok bo kto nie jechał jeszcze objazdem 101 to gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ WYWIAD Z CIOTKĄ. IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:01 Fakt, że "Gazeta Krakowska" lubi "ziemską prozę fantastyczną" jest wiadomy. Jednak jest to tytuł, który regularnie porusza problemy lokalnej społeczności związane nie tylko z komunikacją. W "Dzienniku" czy "Wyborczej" takich artykułów jest na lekarstwo. Ostatni jaki pomiętam w "Dzienniku" dotyczył problemu "116", a w "GW" linii "12" (i tutaj duży applauz). Jednak to właśnie "Krakowska" i "Echo" piszą o codziennych sprawach mieszkańców Krakowa. Reszta miejskich gazet jest nieco dalej od ludzi. Szkoda tylko, że są w niej dziennikarze "od wszystkiego". A jak są od wszystkiego to do niczego. Każdy powinien zajmować czymś, na czym się zna. Ja chętnie objąłbym wiadomą tematykę. Jednak tam nie pracuję i raczej nie będę. Najwyżej tę pracę mógłbym potraktować jako formę dodatkowego zajęcia. Zapewniam, że byłbym sumienny, jeśli o to chodzi. Nieraz już przekonaliście się, że należę do ludzi będących za "estetyką". Ta ma swoje ważne miejsce i w wykonywaniu przeze mnie pracy. W tym wypadku byłaby to przyjemność. Wyobraźcie sobie taką rozmowę: Adaś: Szanowna Pani Rzecznik !!! Mieszkańcy skarżą się, że linia "13" kursująca w tygodniu ma dwie brygady 2x105Na Ciocia: A co to są brygady według Pana - ilość pracowników w tramwaju ??? Adaś: Nie Pani Rzecznik - ilość brygad to ilość składów kursujących w dzień na danej linii. Ciocia: Ahaaaa, chciałam chmmm wyjaśnić, żeby ...... chmm, chmmm, chmm, wszystko było jasne. A te 105Na, to też Pan Wie co to jest ??? Adaś: Tak Pani Rzecznik. Wiem, ale żeby WSZYSTKO BYŁO JASNE powiem, że są tak wagony "stopiątki" - tradycyjne akwaria kursujące niemal na każdej linii tramwajowej, nawet na Waszym przeboju "24" czy to nierzadko jako brygada 24-03, albo regularnie trójskład 13-08 w godzinach porannych na wydłużonej relacji do os. Widok. Wróćmy jednak Pani rzecznik do "13". Kiedyś linia obsługiwana była wozami 3x105Na. Potem po reformie nastąpił przełom. Jednak wkrótce trójskłady powróciły. Wszystko zaczęło się psuć w czerwcu 2001 roku, kiedy rozłączano sukcesywnie trójskłady. Potem równie sukcesywnie wracano do stanu poprzedniego. W międzyczasie takie składy pojawiły się na linii "4" - marzec 2002. W okolicy Wszystkich Świętych na wszystkich brygadach "4" i "13". Przypomnę, że również kursowała w tym czasie linia "92" - pozwolę sobie ją nazwać tak jak winno się ją określić czyli "12", choć to temat do osobnej dyskusji. Czy zatem teraz nie mogą te dwie brygady, a są to nr 4 i 11 kursować trzywagonowe? Ciocia: No cóż Panie Adamie - NIE MA TABORU !!! Adaś: Ale Pani Rzecznik. Po naprawie wrócił na ulice wagon 814. Powstał skład 814+815+816. Kursuje od 06.01.2003. Już mamy dodatkowy trójskład. Ponadto przed chwilą w zajezdni stał skład 792+793 oraz wagon 791. Czy nie można i tych połączyć ze sobą? Wszystkie są po naprawie. Mają odpowiednie gniazda do podłączeń prądu, zatem układ pantografów będzie tradycyjny. Powstałby w ten sposób skład 792+793+791. Widzi Pani, nawet numery koło siebie. Jednak MPK nie stara się ulżyć mieszkańcom. Ciotka: Ale Panie Adamie, mamy taką umowę z miastem. Adaś: Ale ta umowa zakłada, że macie przewieźć pasażerów prawda? Ciotka: Prawda, ale co Pan tu "intubuje?" Adaś: Przepraszam ? Ciotka: Pytam co Pan chce przez to powiedzieć? Adaś: Aha oczywiście ??? ... nie dosłyszałem. Mówię, że MPK ma umowę z miastem na przewóz pasażerów w Krakowie. Czy oznacza to, że mają oni podróżować w skandalicznych warunkach. Przecież linia "13" jest jedną z najbardziej obciążonych w mieście. Ciotka: Ale mówiłam Panu, że nie ma taboru. Adaś: A ja Pani udowodniłem, że jest. Ciotka: Ale to nie żaden dowód. Adaś: Jak Pani chce to możemy przejść się to sprawdzić do zajezdni. Ciotka: A czy to daleko? Adaś: Widać to ją od Pani z okna. Ciotka: Aha, zajezdnia. No tak tak, .... ale jest teraz zimno. Powiedzmy, że Panu wierzę. Jednak na to składa się jeszcze wiele innych czynników. Adaś: Jakie? Ciotka. No widzi Pan, jak jest korek na 29 listopada musimy puścić tam ekipę do jego rozładowania. Adaś: I co jedzie tam tramwajem? Ciotka: No właśnie, gdyż jedzie się szybciej. Poza tym panie Adamie zima atakuje i jak trzeba przeczyścić zwrotnice w Zbydniowicach, potrzebujemy dodatkowego wagonu. Musi być zatem coś w tej no no ... zajezdni, no. Adaś: A jak trzeba skrócić kursy do ZOO, to przecież jest dodatkowy tabor, prawda ??? Ciotka: No tak, Pani Adamie, ale niestety protestują w tej sprawie mieszkańcy Klin Zacisze. Przykro mi, wiem że linia "13" potrzebuje wsparcia taboru, no ale widzi Pan co się dzieje. Nie wspomnę jeszcze o tym, że gmina Władysławowo nie przysyła regularnie wpłat za korzystanie z krakowskiego MPK i mamy problemy z regularnymi zobowiązaniami wobec naszych wichrzycieli, to jest wierzycieli. Zastanawiamy się czy nie zlikwidować dlatego kursującego tam autobusu ... zaraz jak on ma numer ??? A już wiem - 12567 Adaś: Dziękuję za rozmowę. Ciotka: Dziękuję również. Muszę już lecieć, bo mam wizytę u fryzjera. Muszę sobie pasemka rozjaśnić. Przecież muszę jakoś w pracy wyglądać. Stanowisko zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: WYWIAD Z CIOTKĄ. IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 11.01.03, 20:08 HAhahahahaaaaaaaaaaaaahahahahaaaa Dobrze że jestem przed kolacją bo niechybnie udławiłbym się Dr Serwin i Mr Litewka jeszcze długo będą dostarczać napięcia i humoru hehehe Bedzie można niedługo stworzyć subkulturę dowcipu np Dlaczego 15 nie kursuje już do Igołomii? .. bo skrócono ją do Pleszowa albo Dlaczego 501 nie zatrzynuje się na Olszy? ... bo są korki na Wielickiej itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus ROTFL IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.01.03, 00:48 Litości dla mojej przepony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech20 Re: WYWIAD Z CIOTKĄ. 12.01.03, 18:11 Adaś !!! Ja przez Ciebie kiedyś się uszkodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Serial Z CIOTKĄ. IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.01.03, 18:56 Ciotkę powinni wziąć do "Na dobre i na złe" w pierwszej scenie kierowany przez nią NGT6 na rozjeździe w Zbydniowicach hihihi wpada na 134 skrócony do ZOO i masakruje go, jest 16 ofiar śmiertelnych ale ciotka tylko otrzepuje się , wyciąga komórę i stwierdza: teraz faktycznie nie ma taboru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Serial Z CIOTKĄ. IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 19:02 Gość portalu: mouset napisał(a): > Ciotkę powinni wziąć do "Na dobre i na złe" w pierwszej scenie kierowany przez > nią NGT6 na rozjeździe w Zbydniowicach hihihi wpada na 134 skrócony do ZOO i > masakruje go, jest 16 ofiar śmiertelnych ale ciotka tylko otrzepuje się , > wyciąga komórę i stwierdza: teraz faktycznie nie ma taboru! Chcesz, żeby wszystkie polskie kobiety zapłakały się ma śmierć ze wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Serial Z CIOTKĄ. IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.01.03, 19:13 Albo "Filka i Tomek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Serial Z CIOTKĄ. IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 19:15 Gość portalu: mouset napisał(a): > Albo "Filka i Tomek" I zdjąć "M JAK MIŁOŚĆ" i puścić za to "F JAK FILKA" i "ZBUNTOWANA FILKA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Serial Z CIOTKĄ. IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.01.03, 19:38 Ponadto w programie: 16.05 Scania Błażeja 16.45 Teleserwinexpress 17.00 Nowości w zajezdni Wola Duchacka 17.45 z cyklu zwrotnice Krakowa odc. 46 ul. Igołomska 18.15 Program publicystyczny: czy stać nas na "12"? 19.00 Dobranocka "Krecik i jego scania" 19.30 Dziennik (prowadzi F. Serwin) 20.00 Wystąpienie dyrektora MPK J. Pilszczka 20.10 Film sensacyjny "Pojedynek na szosie" 22.20 Pedały - magazyn kierowców 22.55 Film przyrodniczy "Z życia jelczy" 0.15 Kronika żałobna T4 0.30 Koniec programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Serial Z CIOTKĄ. IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 19:59 Mouset Ja przy Tobie się skończę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Serial Z CIOTKĄ. IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.01.03, 20:24 A ja przy Tobie , właśnie odczytałem maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Nowe formy nacisku IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 12.01.03, 23:19 Ponieważ pierwsze nasze trzy akcje: Dąbie - 15 uruchomienie 12 i likwidacja 428 nie zostały uznane przze Krakowska za gorące tematy w dodatku redaktorom trzeba kłaść kawę na ławę, proponuję aby zwiększyc siłe nacisku za pomocą prasy i tak: 12 skierujmy do Wyborczej bo już pisali więc wiedzą o co chodzi 15 do Dziennika , tam sie proszą o listy, można zamailować a w/s 428 zgodnie z projecyem Adasia zrobimy wywiad z ciocią Można jeszcze powiadomić wyższe medium W TV Kraków jest taki program "załatwmy to razem" kiedyś było o PKSie w bździochach pod Sączem może byc i o 428 Albo program Uwaga! na TVN , tam wręcz zzmuszają ludzi do wypowiedzi , można powiadomic ich paroma cytatami z ciotkowego repertuaru hihiihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Nowe formy nacisku IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 13.01.03, 05:04 PANOWIE!!! INFORMUJEMY TEFAŁENOWSKĄ UWAGĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś