izai 12.01.03, 11:46 Kochani ! w następnym miesiącu przenoszę się z HUty na Kurdwanów i pytam jakiż internet ( stałe łącze) można tam zamontować? Teraz mamy chello. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gwendal Re: Internet na Kurdwanowie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.01.03, 12:06 Na Kurdwanowie też jest Chello, choć ostatnio ludzie strasznie na nie narzekają (przy okazji, ja jestem z Bieżanowa i też klnę). Poza tym jest pewnie kilka mniejszych lub większych sieci osiedlowych, ale bliższych informacji udzieli Ci pewnie ktoś należący do jednej z nich albo dobrze zorientowany w temacie. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Internet na Kurdwanowie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.01.03, 14:06 Gość portalu: Gwendal napisał(a): > Na Kurdwanowie też jest Chello, choć ostatnio ludzie strasznie na nie narzekają > > (przy okazji, ja jestem z Bieżanowa i też klnę). Poza tym jest pewnie kilka > mniejszych lub większych sieci osiedlowych, ale bliższych informacji udzieli Ci > > pewnie ktoś należący do jednej z nich albo dobrze zorientowany w temacie. > > Gwendal A ja natomiast nie klnę na CHello wręcz przeciwnie jastem zadowolony i to bardzo!!!!!!!!!. W ciągu czterech miesięcy były tylko dwie przerwy w dostawie neta i to po 1-2 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycompowe Re: Internet na Kurdwanowie... IP: 80.48.253.* 12.01.03, 13:11 Byle nie compower!!!!-ten co na oświecenia... Jesli nie wiesz co sie tam dzieje spojrz na watek z forum: "Burak na oswiecenia dystrybuuje internet". Sobie i innym nieszczesnikom, ktorzy korzystaja z tej firmy wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Internet na Kurdwanowie... 12.01.03, 15:26 Zależy w jakim rejonie będziesz mieszkała........ Wchodzi tam powoli "kolornet" z którego ja korzystam i nie mam powodów do płaczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Internet na Kurdwanowie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 16:28 Czy kolornet to firma, kafejka? Odpowiedz Link Zgłoś
izai Re: Internet na Kurdwanowie... 12.01.03, 16:33 Będę mieszkać na ul. Wysłouchów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Internet na Kurdwanowie... 12.01.03, 16:43 to blisko.... Kolornet to firma, w tej chwili kabluje Witosa..... Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Internet na Kurdwanowie... 12.01.03, 16:44 I jeszcze jedno - w tej chwili abonament o ile się nie myle wynosi 49 zł/m-ąc Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Internet na Kurdwanowie... 12.01.03, 16:50 biuro@kolornet.pl , albo komóra do admina 505 00 41 41 - z tego co się dowiedziałem kabluja też Twoją przyszłą ulicę. Pozdrowionka i powodzonka !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Internet na Kurdwanowie... 18.01.03, 13:32 Polecacie tę firmę? Pozdrowionka Conka Odpowiedz Link Zgłoś